LUZ accessoires van Sacha

18 december 2016 | Geplaatst in Fashion, New in

Ik ben gek op mooie sieraden en draag ze ook bijna iedere dag. Ik heb niet echt een voorkeur voor zilver of goud, want ik draag beide wel veel. Daarnaast vind ik een minimalistische ketting erg mooi, maar een wat groffere ketting kan ik op z’n tijd ook wel waarderen. De outfit die ik daar dan bij aantrek is dan wel vaak wat rustiger. Ik laat jullie in dit artikel mijn mooie nieuwe sieraden van LUZ accessoires zien. Deze zijn te koop bij Sacha.
LUZ accessoires

LUZ accessoires van Sacha

Als modebewuste vrouw wissel je graag van stijl. Je bent altijd op zoek naar de mooiste accessoires en in jouw sieradenkistje is combinatie van zogeheten ‘fast fashion’ accessoires en mooie, duurzame sieraden te vinden. Zoek jij naar een stijlvolle maar tijdloze toevoeging aan je collectie? Dan zijn de accessoires van LUZ het helemaal voor jou.

Van LUZ accessoires had ik al eerder een gouden kettinkje ontvangen en ik heb een armbandje met mijn sterrenbeeld. Dit keer koos ik voor een zilveren ketting met bedels en een gouden ketting. LUZ heeft een ruime keuze aan mooie en hippe sieraden van ringen tot oorbellen en van kettingen tot armbanden. Bij LUZ heb je ook kettingen en armbandjes waar je verschillende bedels aan kunt doen en dat vond ik wel erg leuk. In dit artikel laat ik jullie de uitgekozen sieraden zien.
LUZ accessoires

LUZ accessoires flamingo ketting

Het eerste kettinkje dat in mijn digitale winkelmandje verdween is deze gouden met een flamingo. Ik ben gek op flamingo’s en vind het daarom erg leuk dat ik dit subtiele kettinkje vond in de webshop. Het is een sieraad dat je op veel verschillende manieren kunt combineren. Een dunne ketting met daar aan een kleine gouden flamingo. Super schattig en leuk! Helaas is deze niet meer verkrijgbaar, maar er zijn wel vergelijkbare minimalistische kettinkjes te koop.
LUZ accessoires LUZ accessoires

Ketting met LUZ Initials

Ik koos nog een ketting uit, uit de collectie van LUZ, zodat ik daar de initials aan kon hangen. Ik koos voor het subtiele zilveren kettinkje, deze kost € 30. Verder besloot ik om de eerste letter van mijn naam te kiezen, de M, en een sterretje. De initials zijn verkrijgbaar voor € 4,95 per stuk. Je kunt dus verschillende bedels aan je ketting hangen, samen of ieder apart. Het enige lastige bij het kettinkje is dat er geen groot oogje aan het uiteinde zit waar je de sluiting aan vast kunt maken. Ik krijg de ketting nu niet zelf om, omdat het oogje te klein is.
LUZ accessoires LUZ accessoires

Andere items bij Sacha

Bij Sacha kun je niet alleen terecht voor mooie sieraden, maar ook pumps, laarzen en sneakers vind je in deze webshop. Mijn favoriete items van dit moment in de webshop zijn de zwarte pumps met enkelbandje en de zwarte overkneelaarzen die nu in de sale zijn. En wist je dat ze tegenwoordig ook Steve Madden schoenen verkopen? Ik ben helemaal verliefd op de zwarte sneakers met gouden sterren.
LUZ accessoires

Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinsten?

liefs marloes

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer femketje 18 december 2016

  super gave items 😀

 • Reageer Florence 18 december 2016

  Super mooie sieraden heb je uitgekozen 🙂 Ik heb zelf enkele minimalistische kettingen maar ik vergeet ze altijd te dragen!

 • Reageer Lonneke 18 december 2016

  Wat een prachtige sieraden zeg, heel subtiel en dat is wat ik zelf ook altijd erg mooi vind.

 • Reageer Bertine 18 december 2016

  Wat een mooie kettinkjes, vooral die zilveren!

 • Reageer Nicole 18 december 2016

  Echt te schattige sieraden! Ik heb dit merk de laatste tijd wel vaker voorbij zien komen op verschillende blogs en ik vind het echt een prachtig merk!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Outfit: Vila jurk en Chelsea boots Primark

  Als ik online ga shoppen, dan bezoek ik altijd verschillende webshops. Ik heb zo mijn voorkeuren die standaard in mijn...

  Close