Outfit: Vila jurk en Chelsea boots Primark

16 december 2016 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Als ik online ga shoppen, dan bezoek ik altijd verschillende webshops. Ik heb zo mijn voorkeuren die standaard in mijn lijstje staan voor een bezoekje. Sans-Online is ook een van die webshops waar je af en toe gewoon eens even moet rondneuzen voor bijvoorbeeld broeken. Maar ook voor warme truien nu het weer kouder wordt is deze online winkel een perfecte oplossing. Ik koos alleen dit keer een ander items uit, namelijk een jurk van Vila, één van mijn favoriete merken. Kijk je mee naar mijn outfit met de jurk van Vila en de Chelsea boots Primark.Chelsea boots Primark

Outfit: Vila jurk en Chelsea boots Primark

Eindelijk heb ik weer eens tijd gehad om outfitfoto’s te maken samen met mijn huisfotograaf. En we moesten nog haast maken ook, want door al ons geklets was het al bijna te laat om foto’s te maken. Het wordt zo snel donker in deze tijd van het jaar, dat het juiste licht soms ver te zoeken is helaas. Maar toch zijn er leuke foto’s uit gekomen! Ik draag een prachtige simpele jurk van Vila in een super mooie groene kleur. Het jurkje is super makkelijk te combineren, zowel zakelijk als casual. In dit geval heb ik het jurkje gecombineerd zoals ik het naar mijn werk zou dragen. Ik draag mijn favoriete zwarte blazer van de H&M en mijn meest gedragen schoenen van dit moment: de Chelsea boots Primark. Mijn tas kocht ik op het Margriet Winterfestival en de ketting in de vorm van de Eiffeltoren is van Forever21.

Jurk – Vila (via Sans-Online) / Blazer – H&M / Chelsea boots – Primark / Tas – Flora & Co / Ketting – Forever21 / Horloge – Giorgio & DarioChelsea boots Primark Chelsea boots Primark Chelsea boots Primark Chelsea boots Primark Chelsea boots Primark Chelsea boots Primark Chelsea boots Primark Chelsea boots Primark Chelsea boots Primark Chelsea boots Primark Chelsea boots Primark Chelsea boots Primark Chelsea boots Primark Chelsea boots Primark Chelsea boots Primark

Heb jij ook zo’n jurkje wat je op verschillende manieren kunt combineren? Zowel casual als zakelijk?

liefs marloes

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Jorinda 16 december 2016

  Wat een leuke outfit weer =)
  Erg mooi jurkje!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Lindsey Beljaars 16 december 2016

  Staat je erg goed Marloes!!

 • Reageer Lonneke 16 december 2016

  Mooie en nette outfit. Ik vind de kleur van je jurk erg mooi en leuk detail het gouden accent op de schoenen.

 • Reageer femketje 16 december 2016

  loooove die tas 😀

 • Reageer Florence 17 december 2016

  Leuke outfit!

 • Reageer Bertine 18 december 2016

  Ik shop ook altijd graag bij sans-online! ik vind je jurk super mooi, die kleur staat je geweldig!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 132: Shoppen, PSV en bios

  GLAMOURMOES WEEKLY 132 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close