Garnier Loving Blends Arganolie

19 november 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

In mei schreef ik een artikel over de Avocado en Karitéboter lijn van Garnier Loving Blends. Ik was zeer te spreken over de producten, maar helaas is deze lijn niet in Nederland te koop. Nu heb ik inmiddels de Garnier Loving Blends Argan en Cameliaolie lijn getest en vandaag wil ik jullie meer vertellen over deze lijn.
Garnier Loving Blends Arganolie

Garnier Loving Blends Argan en cameliaolie

Deze voedende blend is speciaal ontwikkeld voor droog en dof haar. Verrijkt met Argan & Cameliaolie, voedt deze formule het haar intens en geeft het een stralende glans.  Arganolie een olie die al eeuwenlang gebruikt wordt in de beauty rituelen van vrouwen rondom het Middellandse- Zeegebied en is bekend om zijn zeer voedzame werking. Cameliaolie
wordt gewonnen uit een bloem die bekend staat om zijn elegante geur en voor het geven van glans en zachtheid. [Garnier]

De Garnier Loving Blends lijn met Argan- & Cameliaolie is te herkennen aan de geel/oranje kleur. Iedere Loving Blends lijn heeft zijn eigen kleur en voor deze lijn is dat geel/oranje met gouden doppen en deksels. Ik vind het design van de verpakkingen erg mooi, de formaten zijn handzaam en ze sluiten goed af. Bij de shampoo vind ik het handig dat ik nog kan zien hoeveel er in zit. Deze gaat er altijd sneller door heen dan de conditioner. Ik heb de shampoo, conditioner en het haarmasker nu een aantal maanden getest en wil jullie nu graag laten weten wat ik er van vind.

 • Garnier Loving Blends Argan- & Cameliaolie sublieme shampoo – € 3,49 / 300 ml
 • Garnier Loving Blends Argan- & Cameliaolie sublieme conditioner – € 3,49 / 200 ml
 • Garnier Loving Blends Argan- & Cameliaolie subliem masker – € 5,99 / 300 ml

Garnier Loving Blends Arganolie

Garnier Loving Blends Arganolie shampoo

Een sublieme verzorging die het haar voedt tot in de punten. Je haar wordt weer soepel en geeft een intens zacht gevoel. Je haar krijgt meer glans en wordt makkelijker om in model te brengen met als eindresultaat een stralende natuurlijke schoonheid. Een formule die niet verzwaart samen met de verfijnde textuur zorgt ervoor dat je haar volledig omhult wordt met een heerlijke geur van noten en bloemen.
Garnier Loving Blends Arganolie

Ingrediënten Sublieme shampoo

AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCO-BETAINE, COCAMIDE MIPA, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, SODIUM COCOATE, SODIUM HYDROXIDE, PPG-5-CETETH-20, PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, ARGANIA SPINOSA OIL / ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, POLYQUATERNIUM-10, SALICYLIC ACID,LIMONENE, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, AMODIMETHICONE, PROPYLENE GLYCOL, GERANIOL, CITRONELLOL, METHYL COCOATE, CITRIC ACID, LAURETH-5 CARBOXYLIC ACID, HEXYL CINNAMAL, PARFUM / FRAGRANCE (C55019/2)

Zoals je kan zien staan de hoofdingrediënten van de shampoo niet heel hoog op de ingrediëntenlijst, maar ze zitten er wel in.
Garnier Loving Blends Arganolie

Garnier Loving Blends Arganolie conditioner

Een sublieme voeding die het haar voedt tot in de puntjes. Je haar wordt weer soepel en geeft een intens zacht gevoel. Je haar krijgt meer glans en wordt makkelijker om in model te brengen met als eindresultaat een stralende natuurlijke schoonheid.
Garnier Loving Blends Arganolie

Ingrediënten Sublieme conditioner

AQUA / WATER,HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, QUATERNIUM-87,STEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, AMODIMETHICONE, CETYL ESTERS, CI 19140 / YELLOW 5, CI 14700 / RED 4, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, ARGANIA SPINOSA OIL / ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, TRIDECETH-6, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, LIMONENE, CANDELILLA CERA / CANDELILLA WAX, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, ISOPROPYL ALCOHOL, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, GERANIOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, PARFUM / FRAGRANCE (C55008/2)

Ook bij de ingrediëntenlijst van de conditioner zie ik Arganolie en Cameliaolie pas lager op de ingrediëntenlijst staan. Hopelijk bevallen de producten toch wel goed.
Garnier Loving Blends Arganolie

Garnier Loving Blends Arganolie masker

Een sublieme voeding die je haar beschermt tot in de puntjes. Je haar wordt weer soepel en geeft direct een intens zacht gevoel. Je haar krijgt meer glans en wordt makkelijker om in model te brengen met als eindresultaat een stralende natuurlijke schoonheid. Ontdek het plezier van de rijke, smeltende textuur zonder dat je haar zwaar aanvoelt. Het masker wast gemakkelijk uit en onthult een heerlijk, betoverend bloemenparfum.
Garnier Loving Blends Arganolie

Ingrediënten Subliem masker

AQUA / WATER, CETEARYL ALCOHOL, QUATERNIUM-87, PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CETYL ESTERS, GLYCERIN, CI 19140 / YELLOW 5, CI 14700 / RED 4, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, ARGANIA SPINOSA OIL / ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, ISOPROPYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, GERANIOL, CITRONELLOL, CITRIC ACID, HEXYL CINNAMAL, PARFUM / FRAGRANCE (C158281/2)

En als laatste de ingrediëntenlijst van het haarmasker met arganolie als 11e op de lijst en cameliaolie als 12e. Jammer, ik vind dat hoofdingrediënten ook wel echt duidelijk aanwezig moeten zijn.
Garnier Loving Blends Arganolie Garnier Loving Blends Arganolie

Product

Op onderstaande foto zie je van links naar rechts de shampoo, de conditioner en het masker. Zoals je ziet is de shampoo transparant en vrij dun, waardoor hij bijna van mijn hand afloopt. De conditioner is wat dikker van substantie en geel/oranje van kleur. Het masker is het dikst qua textuur en lijkt wat meer richting een boterige substantie te gaan. De geur is lastig te omschrijven, maar ruikt zoet, schoon en een beetje warm en bloemig. Het ruikt in ieder geval heel erg lekker. Alle drie de producten zijn makkelijk te verdelen over het haar en de shampoo schuimt goed, daar houd ik van.
Garnier Loving Blends Arganolie

Conclusie

Ik heb deze producten nu een lange tijd achter elkaar gebruikt, iedere keer als ik mijn haar ging wassen. Mijn algemene oordeel is wel positief, maar toch vind ik het jammer dat de argan- en cameliaolie zo laag op de ingrediëntenlijst staan. De shampoo schuimt rijkelijk, waardoor je het lekker makkelijk verdeeld over je haar. De conditioner heeft een fijne substantie die het haar lekker glad maakt en het haar masker is denk ik van drie producten wel het meest favoriet. Mijn krullen kunnen altijd wel wat extra verzorging en voeding gebruiken en daar is zo’n dik haarmasker ideaal voor. De geur is ook erg lekker, dus al met al ben ik wel tevreden over de producten, maar mijn voorkeur gaat wel uit naar de Honing Goud lijn van Garnier.

Heb jij al producten van Garnier Loving Blends geprobeerd?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Lindsey Beljaars 19 november 2016

  Fijne review heb je hier van gemaakt! Ben nu vooral erg benieuwd naar het masker

 • Reageer Lieke van Veen 19 november 2016

  Mijn haar wordt er helaas heel vet van.

 • Reageer priscilla 21 november 2016

  De Loving Blends van garnier vind ik altijd erg fijn. Zelf gebruik ik momenteel het masker, heerlijk! Fijne review.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 129: Jarig, GLOW en Inntel Art Hotel

  GLAMOURMOES WEEKLY 129 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close