GLAMOURMOES in Rome 3: Highlights fietstour en Santa Marinella

31 oktober 2016 | Geplaatst in Lifestyle, Swatches, Travel

Het is alweer een maand geleden dat ik in Rome was samen met mijn zus, maar ik heb nog niet alle foto’s laten zien. De foto’s van dag 1 met het Colosseum en Forum Romanum en dag 2 met Vaticaan museum en Sint Pieter kun je op mijn blog nog bekijken als je die nog niet gezien hebt. Kijk je mee naar de foto’s van GLAMOURMOES in Rome 3?
GLAMOURMOES in Rome 3

GLAMOURMOES in Rome 3: Highlights fietstour en Santa Marinella

In GLAMOURMOES in Rome 3 zie je de foto’s van twee dagen in Rome, omdat het aantal foto’s niet voldoende was voor twee aparte artikelen. De foto’s zijn van de derde en vierde dag in de prachtige hoofdstad van Italië.

Baja Bikes Fietstour

We startten de derde dag met een highlights fietstour met Baja Bikes en gids Romy! Tijdens een drie uur durende fietstocht met een Nederlandse gids ga je langs de highlights van Rome en krijg je meer over de geschiedenis te horen. Ik vond het echt ontzettend leuk om eens op een andere manier de stad te verkennen en daarnaast was Romy echt een hele leuke gids. Zeker de moeite waard om te gaan doen als je in Rome bent.

Uitzicht vanaf Victorio Emanuelle

Na de fietstour besloten we om het uitzicht vanaf het Victorio Emanuelle monument te gaan bekijken! Prachtig echt waar! Je hebt een 360 graden view over heel Rome. En het fijne is dat je met de lift omhoog kunt, dus je hoeft geen trap te lopen. Het kost € 7 om naar boven te mogen, maar het is het meer dan waard!
GLAMOURMOES in Rome img_4384-copy img_4387-copyGLAMOURMOES in Rome img_4391-copy img_4392-copy img_4393-copy GLAMOURMOES in Rome GLAMOURMOES in Rome GLAMOURMOES in Rome GLAMOURMOES in Rome GLAMOURMOES in Rome GLAMOURMOES in Rome GLAMOURMOES in Rome GLAMOURMOES in Rome GLAMOURMOES in Rome

Santa Marinella Beach en Trevi Fontein by night

Op onze één na laatste dag in Rome besloten we om naar het strand te gaan. Op aanraden van Romy, de gids, kozen we voor Santa Marinella Beach. Vanaf station Termini is dit een uur met de trein en je betaalt € 10 p.p. voor een retourtje. Rond een uur of 11 kwamen we aan op het station van Santa Marinella en volgden we de menigte naar het strand. Het was gelukkig niet druk, want de Romeinen gaan in september niet meer naar het strand. We kozen een lekker plekje uit en hebben er tot een uur of half 3 in de zon gelegen. We hadden wel een beetje spijt dat we geen bikini bij ons hadden, maar ach we hebben genoten. ‘s Avonds na het eten gaan we nog weer de stad in om de Trevi Fontein by night te bekijken en een ijsje te eten bij de Magnum store. Helaas heb ik daar geen foto meer van.
GLAMOURMOES in Rome 3GLAMOURMOES in Rome 3 GLAMOURMOES in Rome 3 GLAMOURMOES in Rome 3 GLAMOURMOES in Rome 3 GLAMOURMOES in Rome 3 GLAMOURMOES in Rome 3

Weer twee heerlijke dagen in Rome gehad en nog één dag te gaan. Hou mijn blog in de gaten voor de laatste foto’s van mijn citytrip naar Rome.

Wat is jouw favoriete citytrip bestemming?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer Lindsey Beljaars 31 oktober 2016

  Wat een leuke foto’s weer! Ik wil echt graag ene keertje naar Rome!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Getest: Dolce Piccante thee

  19 oktober 2013 drink ik mijn eerste kop thee en sinds die tijd kan ik niet meer zonder. Er gaat...

  Close