Ranzijn Tuin & Dier: Huisdierverwennerij

21 oktober 2016 | Geplaatst in Lifestyle, New in

Zoals jullie weten heb ik twee huisdieren: een hond en een konijn. En soms moet je die ook goed verwennen. Nou is het recent Dierendag geweest natuurlijk, maar ik vind dat het iedere dierendag kan zijn. Bij Ranzijn Tuin & Dier mocht ik wat dingen uitzoeken voor mijn twee huisdieren. En ik kan je vertellen dat ze er heel blij mee zijn dat ik een blogger ben hoor. Wil je je huisdier ook eens verwennen? Kijk dan snel verder.
Ranzijn

Ranzijn Tuin & Dier: Huisdierverwennerij

Ranzijn tuin & dier is een speciaalzaak waar je alles vindt voor dier, tuin en huis. Nooit meer sjouwen met grote, zware verpakkingen want al je favoriete producten bestel je veilig, voordelig en snel online. Bestellingen op werkdagen voor 19.00 uur, heb je de volgende dag in huis, daarbuiten wordt het de eerstvolgende werkdag verzonden (tenzijn anders aangegeven bij het product). [Ranzijn.nl]

Ik kreeg shoptegoed en daarvan kon ik een aantal producten voor mijn hond en konijn uitzoeken. Ik vond het nog best wel lastig, want mijn hond heeft al veel speelgoed, twee kussens en halsband + riem. Mijn konijn heeft eigenlijk een nieuw hok nodig, maar is al 8 jaar, waardoor ik dat niet meer durf te kopen. Uiteindelijk koos ik voor hele andere producten en die laat ik je in dit artikel zien. Ook heb ik een video gemaakt van Nani en Cocu met het spel wat ik kocht.

Kong Wubba Ballistic Friends

Een aantal jaar geleden had ik voor Nani op een evenement een Kong Wubba gekocht. Ze vond dat echt een geweldig speeltje en heeft er heel lang plezier van gehad. Totdat ze uiteindelijk de slierten begon te slopen. Toen ik in de webshop van Ranzijn deze schattige Kong Wubba zag, moest ik die gewoon bestellen voor Nani. En ze is er super blij mee! Er zit een piepje in en het materiaal is heel erg stevig. Hier kan ze echt wel een tijdje zoet mee zijn. Ze gooit hem omhoog, slingert het ding heen en weer en zorgt dat hij gaat piepen. Kortom voor € 9,69 een super goede investering voor je hond. Als je hond meer van ballen of een latex varken, kijk dan snel naar de andere speeltjes op de website van Ranzijn.
Kong Wubba

Lief Voerbak

Nani had een voerbak van de Action met hondjes erop, maar ik vond het wel tijd voor een mooie nieuwe voerbak. Een voerbak moet stevig zijn, maar ik vind het ook wel belangrijk dat ie er leuk uitziet. Daarnaast is het wel fijn als het allemaal in de vaatwasser kan. Uiteindelijk koos ik voor een voerbak van het merk ‘Lief’. Dit merk is natuurlijk bekend van de baby- en kinderkleding en producten. Maar blijkbaar hebben ze voor huisdieren ook enorm veel leuke items. Het is een roze voerbak met de tekst ‘Lief’ erop, daarnaast is de binnenste bak uitneembaar. De voerbak is 18 cm doorsnee en kost € 11,95.
Lief Voerbak Lief Voerbak

Karlie spel voor knaagdieren

 • Geschikt voor konijnen en knaagdieren
 • Stimuleert je dier op een leuke manier
 • Houdt je konijn of knaagdier actief

Voor mijn hond heeft mijn oom een spel gemaakt van hout waar je koekjes in kan verstoppen. De hond moet dan door middel van de neus en poten de houten schuifjes verplaatsen en kan dan de koekjes opeten. Ik kwam op de site van Ranzijn een spel tegen dat speciaal voor knaagdieren geschikt is. Ik besloot dat ik dit wel wat vond voor Cocu en bestelde het Karlie Spel met vijf ballen. Toen ik de bestelling ontving heb ik het spel getest met Cocu, maar die snapte er niks van. Nani daarentegen was stikjaloers en wilde heel graag de snoepjes eruit halen. Het Karlie spel kost € 26,95.
Karlie knaagdierenspel Karlie Knaagdierenspel

Vitakraft Rollinis Appel

Mijn konijn is gek op lekkere snacks en doet een bijna een moord voor yoghurtsnoepjes en knaagsticks. Dit keer wilde ik wat anders proberen en koos voor de Vitakraft Rollinis met appel. Cocu vindt ze in ieder geval heel erg lekker en heeft ze zo op. De Rollini’s kosten € 1,49.

De Rollins zijn naast een verantwoordelijke snack een actief speeltje voor de hamster of het konijn. De Rollins zijn bedoeld om los op de bodem te leggen, door de ronde vorm moet de hamster of het konijn de bal rollen om ervan te kunnen eten. De Rollins bevatten speciaal geselecteerde granen. Hierdoor zijn de Rollins een leuke en smaakvolle snack, speciaal voor de hamster en het konijn.
Vitakraft Rollinis

Cocu en Nani testen producten van Ranzijn

In onderstaande video heb ik vastgelegd hoe Cocu en Nani de producten testen. Cocu vindt het houten spel niet zo leuk, maar Nani vindt het des te interessanter. De Kong Wubba is ook helemaal geweldig, want dat ding gaat de hele kamer door. Kijk maar mee.

Nani en Cocu zijn in ieder geval heel blij met hun nieuwe items. Ik ga zeker vaker een bestelling plaatsen bij Ranzijn als ik wat nieuws zoek voor mijn huisdieren. De levering is netjes, de producten zijn goed verpakt en het is betaalbaar. Het assortiment is uitgebreid en de producten kwalitatief goed.

Koop jij vaak wat nieuws voor je huisdier?

liefs marloes

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer Henrieke 21 oktober 2016

  Ik heb twee katten en twee vogels. Voor de katten koop ik nooit meer iets nieuws. Als ik ze een plezier zou willen doen zou ik misschien slaappillen kunnen overwegen, dan kunnen ze nog meer tijd met hun oogjes dicht doorbrengen. 😉 Al staat een mooie grote krabpaal ook nog wel op de planning.

  Voor de parkieten wordt nog weleens wat nieuws gekocht. Ze hebben ook heel wat nodig om zich goed te (blijven) vermaken. Ranzijn zit volgens mij helemaal niet bij ons in de buurt. 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 125: Bruiloft, feest en taart

  GLAMOURMOES WEEKLY 125 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close