Louis Widmer producten van Newpharma

17 oktober 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Al een tijdje geleden kreeg ik van Newpharma een berichtje of ik producten van het merk Louis Widmer wilde testen. Ik ben er altijd voor in om nieuwe producten te testen en het merk Louis Widmer sprak me wel aan. Het heeft wel even geduurd, voordat ik de producten kon testen, maar ik kan jullie nu een eerste indruk geven van het merk en de producten. Kijk je mee naar de Louis Widmer producten die ik ontving van Newpharma?
Louis Widmer producten van Newpharma

Louis Widmer producten van Newpharma

“Een leven in het teken van de huid” – ons Zwitsers familiebedrijf zet met succes het project, dat mijn vader in 1960 heeft opgestart, voort. Dit doen we al die jaren met passie en deskundigheid. Wij zijn hier dan ook bijzonder trots op en dankbaar voor. Wij garanderen onze klanten – zowel nu als in de toekomst – dermatologische Louis Widmer – producten die gebaseerd zijn op de laatste ontwikkelingen in de dermatologie en die gekenmerkt worden door een optimale doeltreffendheid én een uitzonderlijke huidtolerantie. Alle producten worden al decennia lang geproduceerd in de Labaratoria Louis Widmer in Schlieren, bij Zurich, en dit in nauwe samenwerking met dermatologen. [Annemarie Widmer]

Ik was nog niet bekend met het merk Louis Widmer, maar zag de producten laatst wel in de apotheek in Duitsland staan. Ik hou van producten die niet irriteren en geschikt zijn voor de droge huid. Ik ontving van Newpharma voornamelijk producten uit de Remederm lijn. De Remederm lijn heeft producten die een intense verzorging geven aan de droge tot zeer droge huid.

De natuurlijke barrière bij een droge huid is niet meer in staat om vocht vast te houden. Dit kan irritaties veroorzaken en ervoor zorgen dat de huid trekkerig aanvoelt. De Remederm-verzorgingen worden allemaal optimaal door de huid verdragen. Ze hydrateren allen de hui intensief, versterken de barrière functie van de huid en beschermen doeltreffend tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Gezichtsreiniging Louis Widmer

Louis Widmer Tonic: Het verfrissend Tonicum zonder Alcohol is bestemd voor alle huidtypes. Het maakt de reiniging van de huid compleet. De biostimulatoren houden het vocht vast. Panthenol en Aloë Vera kalmeren de geïrriteerde huid. De crèmes dringen beter in de huid waardoor de actieve bestanddelen sneller opgenomen worden.

Fijne verfrissende tonic om te gebruiken na het reinigen van je gezicht met reinigingsmelk of wasgel. De formule geeft geen trekkerig gevoel en heeft een frisse, schone geur.

Louis Widmer Reinigingsmelk: De Reinigingsmelk lost onzuiverheden, make-up en organische afvalstoffen op. De Reinigingsmelk kalmeert, verfrist en hydrateert de huid zonder de natuurlijke beschermingslaag aan te tasten. De fijne en homogene olie/water emulsie wordt goed verdragen, zelfs door de zeer gevoelige huid.
– Panthenol heeft een kalmerend effect op de gevoelige of geïrriteerde huid.
– Allantoïne hydrateert de bovenste lagen van de huid.

Een zachte reinigingsmelk die niet irriteert en je huid lekker schoonmaakt. Ook dit product heeft een schone en frisse geur. De substantie is wit en smeert gemakkelijk uit, maar is niet te dun. Mijn huid heeft geen irritaties van dit product.

Louis Widmer Gezichtspeeling: De Gezichtspeeling bevat extra-milde detergenten en ultrafijne polyethyleenkorreltjes (< 400 µm). De met water afspoelbare gel zorgt voor een diepgaande reiniging van de huid en verwijdert de verhoornde cellen. Deze werking is vooral gewenst bij seborreïsche en verdikte huid. Bij regelmatig gebruik van de Gezichtspeeling, verdwijnen comedonen, mee-eters en overige onzuiverheden. De huid wordt voelbaar fijner.

De peeling heb ik helaas niet kunnen gebruiken, omdat er een gaatje in de tube zat. Hierdoor is de formule gaan klonteren en kreeg ik het niet meer uit de verpakking. Jammer want ik had het graag getest.
Louis Widmer producten van Newpharma

Louis Widmer Wasgel: De Wash Gel Gezicht is met name geschikt voor de vette of gemengde huid. Het preparaat bevat zuiverende bestanddelen waardoor het ook kan gebruikt worden voor de vette en/of acnehuid. De Wash Gel Gezicht bevat geen kleurstoffen. Panthenol heeft een kalmerend effect op de gevoelige of geïrriteerde huid. Allantoïne hydrateert de bovenste lagen van de huid.

Een fijne en zachte wasgel die goed schuimt. Reinigt de huid grondig, maar irriteert niet. De substantie is gelachtig, maar is goed te verdelen over het gezicht.

Louis Widmer Getinte crème: De Getinte Dagverzorging UV 20 beschermt, verzorgt en hydrateert de huid en houdt het vocht in de huid vast. Deze dagverzorging verzacht pigmentvlekken en vermindert rimpeltjes. Deze emulsie zorgt ervoor dat de huid er fris en natuurlijk uitziet.

Deze crème heb ik niet gebruikt, omdat ik niet zeker weet of het de juiste kleur is. Ik denk namelijk dat deze veel te donker is. Daarnaast gebruik ik eigenlijk nooit getinte dagcrème.
Louis Widmer producten van Newpharma

Gezichtsverzorging Louis Widmer

Louis Widmer Remederm Gezichtscrème: De crème beschermt, verzorgt en hydrateert de huid dag en nacht.
– Vitamine A versnelt de bloedsomloop en normaliseert de keratinisatie van de huid.
– Panthenol kalmeert de geïrriteerde huid.
– Vitamine E neutraliseert de schadelijke effecten van vrije radicalen.
– Ureum heeft een hydraterende werking.
– De biostimulatoren hebben een opbouwende functie in de kiemlaag en vergroten de capaciteit van de huid om vocht vast te houden.

Deze crème vond ik heel fijn in gebruik. Een zachte geur en lekker verzorgend. Daarnaast is het ideaal dat de crème voor zowel overdag als ‘s nachts gebruikt kan worden.

Louis Widmer Anti-pigment serum: Wanneer u de Pigmacare Skin Tone Balance acht weken lang als kuur gebruikt, verminderen pigmentvlekken doeltreffend. De huid wordt aanzienlijk lichter. De teint en roodheden worden lichter, waardoor de gelaatskleur egaliseert. Resultaat? Een teint die zichtbaar egaler is en er stralender uitziet.
Vitamine B3 vereffent de pigmentvlekken, maakt de teint lichter, vermindert de vorming van rimpels en verbetert de celvernieuwing.

Dit product heb ik niet gebruikt, omdat ik geen last heb van pigmentvlekken heb. Daarnaast moet het product 8 weken gebruikt worden, voordat je zichtbaar effect hebt. Deze tube van 7,5 ml zal daarvoor ook niet voldoende zijn.
Louis Widmer producten van Newpharma

Louis Widmer Remederm Lippenbalsem

De Remederm Lippenbalsem verzorgt, hydrateert en herstelt droge, gesprongen en geïrriteerde lippen. Met deze balsem worden lippen weer soepel en zijdezacht en krijgen ze een subtiele glans. Karitéboter werkt licht hervettend en geeft de lippen een aangenaam gevoel. Vitamine A herstelt en normaliseert de delicate huid. Vitamine E neutraliseert het schadelijk effect van vrije radicalen. Panthenol kalmeert de beschadigde en geïrriteerde lippen. Bisabolol vermindert irritaties. Dankzij de zuiver plantaardige oliën werkt deze Lippenbalsem hervettend en verzachtend voor de huid. Remederm Lippenbalsem bevat geen conserveringsmiddelen en geen kleurstoffen.

Een lekkere lippenbalsem die je lippen naast verzorging ook nog eens glans geeft. Ook zit er een lichte geur aan de balsem. Ik vind dat zelf niet vervelend, maar het kan zijn dat je daar niet van houdt. De substantie is vrij dik, maar door de fijne applicator brengt de lippenbalsem wel gemakkelijk aan. Mijn lippen voelen na gebruik zacht en gehydrateerd aan.
Louis Widmer producten van Newpharma

Louis Widmer Remederm Doucheolie

Remederm Douche Olie is speciaal samengesteld voor de droge, ruwe en geïrriteerde huid. Zij is uiterst geschikt voor de gevoelige huid van baby’s, kinderen en volwassenen alsook voor de huid van oudere personen. De 6 gebruikte plantaardige oliën zijn van hoge kwaliteit en verzorgen de huid tijdens het douchen. Bernagie-olie bevat een hoog gehalte aan gammalinoolzuur dat zeer doeltreffend is bij de verzorging van de zeer droge en geïrriteerde huid. Panthenol en bisabolol verzachten de geïrriteerde huid voortreffelijk.

Deze doucheolie is heerlijk! Hele fijne olie met een schone geur. Daarnaast schuimt het product ook nog eens goed, waardoor je het makkelijk kunt verdelen over je lichaam. De olie is niet te dun, waardoor het niet van je handen, spons of washandje glijdt.
Louis Widmer producten van Newpharma

Conclusie Louis Widmer producten

Ik ben tot nu toe erg te spreken over de producten van Louis Widmer. Het is een mooi merk met strakke cleane verpakkingen. De producten zijn erg geschikt voor mijn droge en gevoelige huid. Bij geen één product dat ik getest heb, had ik last van irritaties. Ik denk er zeker over na als ik weer nieuwe gezichtsverzorging nodig heb, om fullsize producten van dit merk aan te schaffen. Daarnaast test Louis Widmer niet op dieren.

Ben jij ook nieuwsgierig naar de Louis Widmer Producten? Neem dan een kijkje in de webshop van Newpharma, de online apotheek. Ideaal als je geen zin hebt om naar de apotheek in jouw buurt te gaan voor je favoriete producten.

Ken jij het merk al?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Jamey 17 oktober 2016

  Leuke producten! Ik heb zelf een dagcreme waar ik echt niet meer zonder kan!

 • Reageer Manon 17 oktober 2016

  De producten zien er goed uit

 • Reageer femketje 17 oktober 2016

  ik ken dit merk nog helemaal niet :3

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Balea Dusch-Bodymilk Vanille & Cocos

  Alweer een tijd geleden testte ik de bodylotion voor onder de douche van Balea. Ik was erg enthousiast over dat...

  Close