Outfit: Stradivarius shorts

25 september 2016 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Jullie hebben nog één outfit te goed van de serie van drie die ik op zaterdag 27 augustus maakte. Jullie zagen al de outfit met het witte zomerse jurkje en de outfit met mijn Primark slip-ons. In het artikel van vandaag een outfit met mijn Stradivarius shorts die ik kocht in Barcelona.
Outfit: Stradivarius shorts

Outfit: Stradivarius shorts

Als dit artikel online komt is het waarschijnlijk geen mooi nazomer weer meer, zoals we de afgelopen week hebben gehad. Maar hé ik zit in Rome en kan wel in een korte broek lopen, zoals de voorspellingen er nu naar uit zien. Vorige jaar in Barcelona bezocht ik de Stradivarius en toen ik deze legergroene shorts zag, moest ik ze gewoon kopen. Ik vind dit zo’n mooie kleur en je kunt het met heel veel items combineren. Ik combineerde de shorts met een los vallende lichte top met een werkje aan de bovenkant. Het is een lekker zwierige top van mooi materiaal. Ik draag als schoenen de slippers die ik vorig jaar bij de Van Haren kocht. Ik vind de manier waarop de bandjes over mijn voet heen gaan echt heel tof. Als laatste stylede ik de outfit met nog wat mooie sieraden.

Shorts – Stradivarius / Top – NeWomen / Slippers – Van Haren / Horloge – Fossil / Ringen – Zinzi.
Outfit: Stradivarius shorts Outfit: Stradivarius shorts Outfit: Stradivarius shorts Outfit: Stradivarius shorts Outfit: Stradivarius shorts Outfit: Stradivarius shorts Outfit: Stradivarius shorts Outfit: Stradivarius shorts Outfit: Stradivarius shorts Outfit: Stradivarius shorts Outfit: Stradivarius shorts

Wat is jouw favoriete zomeroutfit?

Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer femketje 25 september 2016

  vind je slippers echt leuk 😀

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Run with MOES: Mijn hardloopaccessoires

  Als jullie mijn blog regelmatig volgen, weten jullie dat ik al een tijdje geleden ben begonnen met hardlopen. Iets wat...

  Close