Outfit: gebroken wit zomerjurkje

12 september 2016 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Een aantal weken geleden ging ik samen met mijn nicht op pad in Duitsland om outfitfoto’s te maken. Er is al een outfit op mijn blog online gekomen waarbij ik een highwaisted shorts draag, maar in deze outfit draag ik een heel mooi zomerjurkje. We wilden foto’s maken bij Schloss Moyland, maar we moesten betalen om daar in de buurt te mogen komen. Dat wilde we niet, dus vonden we een andere oplossen. Kijk je mee naar de outfitfoto’s?
Outfit: gebroken wit zomerjurkje

Outfit: gebroken wit zomerjurkje

Dit jurkje vind ik zo mooi door de stof, maar ook door de kanten bovenkant. Ik kocht het jurkje bij een winkeltje in Arnhem in juni vorig jaar. Op het werk is het vaak te koud om het jurkje te dragen, maar toen het zaterdag 27 augustus zulk mooi en warm weer was besloot ik deze weer eens te dragen. Ik vind het model heel mooi en het jurkje valt heel mooi. Er zit een jurkje onder, waardoor het niet doorschijnt. Het jurkje zit lekker en staat goed bij mijn figuur, tevens lijk je toch wat bruiner als je wit/crème draagt. Ik draag er mijn sandaaltjes van de Van Haren bij, omdat ik dit wel erg mooi vind staan bij het jurkje. De tas kocht ik in Eindhoven bij de Primark, tijdens het kampioensfeest van PSV in april 2015. Ik moest een iets grotere tas hebben en toen kwam ik deze tegen. Het hengsel is van een tas van de H&M. De zonnebril is mijn prachtige Ray-Ban, die ik bij iedere zonnestraal opzet.

Jurkje – Newomen / Sandalen – Van Haren / Horloge – Ernest / Tas – Primark / Zonnebril – Ray-Ban.

Outfit: gebroken wit zomerjurkje Outfit: gebroken wit zomerjurkje Outfit: gebroken wit zomerjurkje Outfit: gebroken wit zomerjurkje Outfit: gebroken wit zomerjurkjeOutfit: gebroken wit zomerjurkje Outfit: gebroken wit zomerjurkje Outfit: gebroken wit zomerjurkje Outfit: gebroken wit zomerjurkje Outfit: gebroken wit zomerjurkje Outfit: gebroken wit zomerjurkje Outfit: gebroken wit zomerjurkje

Wat vind jij van dit jurkje?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Esther 12 september 2016

  Wat een prachtige locatie waar de foto’s zijn genomen! Ik vind een wit jurkje altijd super leuk! Je kan het zo gemakkelijk combineren, het staat je erg mooi<3

 • Reageer femketje 12 september 2016

  cute jurkje 😀

 • Reageer Lonneke 12 september 2016

  Staat je mooi meid!
  Ook leuke vrolijke foto’s 🙂
  Liefs Lonneke

 • Reageer Sara | MevrouwMiauw 12 september 2016

  Wauw, wat een prachtig jurkje! Hij staat je ook heel erg goed. Mooie foto’s trouwens ook.

 • Reageer Bente 12 september 2016

  Mooie foto’s! En wat een tof jurkje zeg! Staat je ook mooi! 🙂

 • Reageer Saraya 12 september 2016

  Vrolijke foto’s, heel mooi jurkje staat je prachtig 🙂

 • Reageer Maaike 12 september 2016

  Wat een leuk jurkje Marloes, staat je onwijs leuk! <3

 • Reageer Bertine 13 september 2016

  wat een leuk jurkje! en tof zo met het kasteel op de achtergrond, ook mooi!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Lancôme La Vie Est Belle parfum

  Al langere tijd staat dit parfum op mijn wishlist, ik heb hem ooit een keer als testertje gehad. Maar nu...

  Close