Lancôme La Vie Est Belle parfum

5 september 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Al langere tijd staat dit parfum op mijn wishlist, ik heb hem ooit een keer als testertje gehad. Maar nu heb ik hem, na een dupe, eindelijk echt in mijn bezit: Lancôme La Vie Est Belle. En dus is het vandaag tijd voor een review van dit fijne parfum. Als je deze geroken hebt, wil je bijna geen ander parfum meer dragen.
Lancôme La Vie Est Belle

Lancôme La Vie Est Belle

La vie est belle. Het leven is mooi. Filosofie van leven en geluk, of universele verklaring aan de schoonheid van het leven. Eau de Parfum met de meest zeldzame en zuivere, natuurlijke ingrediënten [de pure extracten van Iris pallida, Sambac jasmijn, Oranjebloesem en Patchouli…] op een basis van verfijnde heerlijkheden. Een uniek parfum dat exclusief voor Lancôme is ontwikkeld door drie toonaangevende Franse parfumeurs. [Lancôme]

Dit parfum staat al zo lang op mijn wishlist, maar nu heb ik hem dan eindelijk in mijn bezit: Lancôme La Vie Est Belle. Met een bon die ik nog had liggen en 25% korting, omdat we op de laatste dag van de Olympische spelen nog een zilveren medaille hadden gewonnen kocht ik La Vie Est Belle bij ICI Paris XL.
Lancôme La Vie Est Belle

Verpakking

Ah, kijk hoe mooi die verpakking alleen al is. Het doosje is so pretty! Een prachtige rosé gouden zijkant en de voorkant wit/parelmoer gekleurd. Er staat niets meer op dan La Vie Est Belle, L’Eau de Parfum en Lancôme. Ik hou van deze verpakkingen, waar weinig tekst op staat. Super chique. En als je dan het flesje uit de doos haalt, dan blijkt het minimalistische en chique ook doorgetrokken in de flacon. Ik kon alleen maar wow zeggen toen ik het parfumflesje zag. Heel mooi vormgegeven, wel veel glas in verhouding tot parfum, maar dat krijg je met 30 ml. Ik vind het strikje een mooie toevoeging en op de spraydop staat heel subtiel nog ‘La Vie Est Belle’ vermeld. Al met al gewoon een super mooie verpakking, maar dat mag ook wel voor het geld dat je voor het parfum betaald.
Lancôme La Vie Est Belle

Geur – Lancôme La Vie Est Belle

De geur is echt heerlijk en het blijft lastig om dit via tekst te beschrijven, maar dat ga ik toch proberen. Als je de geur opsprayt, dan begint het parfum zoet, dit komt door de topnoten peer en zwarte bes. Als je dan de geur al wat langer draagt, dan ruik je de bloemige extracten zoals oranjebloesem en iris. De basisnoten zijn patchouli, vanille en en praline. Dit zorgt voor een heerlijke warme geur. De combinatie van deze noten is een heerlijk parfum die de hele dag blijft hangen. Ik vind het een zachte, bloemige geur met een warm parfum dat overblijft als de andere noten zijn vervlogen.
Lancôme La Vie Est Belle

Conclusie

Ik denk dat je al wel door had dat ik heel enthousiast ben over La Vie Est Belle. Het is een geweldig parfum, die ontzettend lekker ruikt. Ik hou van zoete, vrouwelijke en warme geuren. En La Vie Est Belle is in combinatie met de bloemige noten perfect. Het is een geur die ik het liefst iedere dag draag, maar eigenlijk weer te kostbaar. Gelukkig blijft het eau de parfum zo lang hangen, dat je maar één keer hoeft te sprayen per dag.
Lancôme La Vie Est Belle

Ken jij Lancôme La Vie Est Belle al?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Jorinda 5 september 2016

  Dit is echt een heerlijk parfum, ik heb hier een sample van.
  Maar zou dit geurtje wel willen hebben =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer Vanessa 5 september 2016

  Ik heb dit parfum ook. Een heerlijke geur in een mooie flacon <3

 • Reageer Jamey 5 september 2016

  een van mijn all time favorits!

 • Reageer Maaike 5 september 2016

  Wat lijkt mij dit een fijne parfum zeg! En je hebt ook onwijs mooie foto’s gemaakt joh <3

 • Reageer femketje 5 september 2016

  die is zooo lekker 😀

 • Reageer mieke | mieksmind 5 september 2016

  ik heb hem niet maar hij lijkt me enorm lekker! ik denk dat deze ook nog wel eens in mijn winkelmandje beland

 • Reageer Raymonde 6 september 2016

  Heerlijk parfum. het is ook mijn favoriet.

  Ook nog een die ik heel lekker vind het Sí van Armani!

  • Reageer GLAMOURMOES 6 september 2016

   Ja, die heb ik ook in mijn bezit! Heerlijk parfum!

 • Reageer priscilla 7 september 2016

  Ooh ik heb hier al 1 flacon van verslonden. Heerlijke geur! <3 Prachtige foto's trouwens.

 • Reageer Marjoleine 7 september 2016

  La vie est belle ruikt zo lekker! Ik heb hem zelf ook maar draag hem vooral als ik uitga of in de winter. Vind het op een of andere manier wel een vrij zware geur maar wel heeel lekker!

 • Reageer Rebecca 11 september 2016

  Deze behoort zeker tot mijn top 3 geuren <3 heerlijk!

 • Reageer Jouvence 11 september 2016

  Ik heb hem ook en gebruik hem ook regelmatig! Heerlijke geur is het ♥

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Outfit – Highwaisted shorts H&M

  Als het mooi weer is, dan moet je er van profiteren toch. Dus ging ik afgelopen zaterdag met mijn nicht...

  Sluiten