Outfit – Highwaisted shorts H&M

1 september 2016 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Als het mooi weer is, dan moet je er van profiteren toch. Dus ging ik afgelopen zaterdag met mijn nicht op pad om outfitfoto’s te maken. Dit keer in Duitsland, want mijn nicht past op een huis van een vriendin. Het moment om dus even de toerist uit te hangen en verlaten straten te gebruiken als achtergrond voor foto’s. De eerste outfit die ik jullie laat zien is er één met mijn favoriete highwaisted shorts van de H&M. Al eerder zijn hier outfits, zoals bijvoorbeeld deze outfit, mee online gekomen, maar vandaag net weer even een andere combinatie.
Outfit - Highwaisted shorts H&M

Outfit – Highwaisted shorts H&M

Het was afgelopen zaterdag een warme dag, maar er stond wel een aardig windje. Gelukkig was het daardoor alsnog niet koud en kon ik mijn highwaisted shorts van de H&M weer aan. Dit is toch wel een van mijn favoriete kledingstukken tijdens de zomer. Ik combineerde de shorts met een witte top van WE Fashion. Een simpel hempje met de tekst ‘Island’, waarbij de ‘I’ in de vorm van een palmboom is afgebeeld. Het zorgt ondanks de kleurencombinatie van wit met zwart voor een zomers effect. Ik draag de top aan de voorkant in de shorts. Verder koos ik voor mijn Primark gympjes die ik twee jaar geleden kocht bij de Primark in Nijmegen. Ze zijn een keer in de was geweest en daardoor weer mooi wit. Ik draag als accessoires alleen mijn horloge en armbandje van Zinzi en mijn Ray-Ban zonnebril.

Shorts – H&M / Top – WE Fashion / Schoenen – Primark / Horloge – Zinzi / Armbandje – Zinzi / Zonnebril – Ray-Ban.
Outfit - Highwaisted shorts H&M

Outfit - Highwaisted shorts H&MOutfit - Highwaisted shorts H&M Outfit - Highwaisted shorts H&MOutfit - Highwaisted shorts H&M Outfit - Highwaisted shorts H&M Outfit - Highwaisted shorts H&M Outfit - Highwaisted shorts H&M Outfit - Highwaisted shorts H&M Outfit - Highwaisted shorts H&MOutfit - Highwaisted shorts H&M Outfit - Highwaisted shorts H&MOutfit - Highwaisted shorts H&M Outfit - Highwaisted shorts H&M Outfit - Highwaisted shorts H&M

Wat draag jij het liefst met dit warme weer?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Jamey 1 september 2016

  wat en leuke outfit!

 • Reageer femketje 1 september 2016

  looove je schoenen 😀

 • Reageer Jorinda 1 september 2016

  Wat een leuke zomerse outfit =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer priscilla 2 september 2016

  Hele leuke outfit meid! Kan je goed hebben met je mooie lange benen 🙂

 • Reageer Girls-things 4 september 2016

  Leuke outfit.
  Je wordt meteen vrolijk als je naar deze foto’s kijkt!
  Ik draag ook graag een short met een luchtig hemdje erop met warm weer.
  Liefs Merle van Girls-things

 • Reageer Gea 7 september 2016

  Een hele leuke zomerse outfit! Leuk gecombineerd 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 121: Mudrun, Den Bosch en DM

  GLAMOURMOES WEEKLY 121 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close