Strandoutfit | Badpak van Hunkemöller

15 augustus 2016 | Geplaatst in Fashion

Oké ik weet het, op het moment dat ik dit artikel type, komt de regen uit de lucht vallen, maar laten we hopen dat het beter wordt. Want ik heb vandaag een strandoutfit samengesteld met een badpak van Hunkemöller! Want je kunt namelijk een super toffe strandoutfit maken doormiddel van een fashionable badpak. Een outfit die je zelfs zou kunnen dragen als je na het strand nog een drankje ergens gaat drinken. Kijk je mee?
Badpak van Hunkemöller

Strandoutfit | Badpak van Hunkemöller

Het liefst zou ik verhuizen naar een land waar het altijd zomer is en waar ik altijd naar het strand kan in een korte broek, bikini en met zonnebril op. Maar ik woon in Nederland en daar zal ook geen verandering in komen. Laten we hopen dat het binnenkort toch nog een klein beetje zomer wordt, zodat we naar het strand kunnen gaan. Ik heb daar tenminste nog wel echt een keer zin in. Om een paar uurtjes aan het strand te vertoeven. Normaal zou ik een bikini aantrekken, maar ik heb nu een keer een outfit samengesteld, waar ik eigenlijk heel enthousiast over ben. En het is geen strandoutfit met bikini, maar met een badpak van Hunkemöller.

Strandoutfit | Badpak van Hunkemöller

Badpak – Hunkemöller / Kaftan – Boohoo / Shorts – H&M / Zonnebril – Boohoo / Hoed – Boohoo / Tas – Tommy Hilfiger / Sandalen – Van Haren / Strandlaken – Esprit.

Ik koos voor een mooi kobaltblauw badpak van Hunkemöller, waarvan de stof aan de voorkant gerimpeld is. Dit geeft het badpak een mooi effect en daardoor ziet ie er een stuk specialer uit. De outfit die ik eromheen heb samengesteld bestaat uit lichte shorts van de H&M en een mooie kaftan van Boohoo. Daarnaast koos ik voor zwarte sandaaltjes met fringes van Van Haren en een zwarte flaphoed van Boohoo. De tas is echt liefde op het eerste gezicht, helaas wel prijzig (€ 169,95) van Tommy Hilfiger. Het strandlaken is lekker vrolijk en matcht mooi met het blauwe badpak.

Hoe zou jij een badpak combineren in een outfit?

liefs marloes

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Read previous post:
Dimensions de Chanel mascara

Cadeautjes ontvangen bij je favoriete tijdschrift is altijd leuk en al helemaal als het de nieuwste mascara van Chanel is....

Close