Dimensions de Chanel mascara

14 augustus 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Cadeautjes ontvangen bij je favoriete tijdschrift is altijd leuk en al helemaal als het de nieuwste mascara van Chanel is. Ik denk dat Volume de Chanel nog steeds mijn meest favoriete mascara is die ik tot nu toe heb getest. In de review van vandaag test ik de Dimensions de Chanel mascara en ik kan alvast vertellen dat ik zeker de grote variant ga kopen, want ik ben verkocht!
Dimensions de Chanel mascara

Dimensions de Chanel mascara

Een mascara die zich richt op de essentie. Lengte, krul, definitie, volume en verzorging: alles wat er nodig is om je ogen in iedere dimensie te laten spreken. Het intuïtieve borsteltje en de romige textuur maken aanbrengen gemakkelijk. De samenstelling zorgt ervoor dat de mascara lang houdt en niet uitloopt. [Chanel]

Samenstelling

• Paraffinewas met elastische eigenschappen zorgt voor lengte;
• 2 filmvormende ingrediënten omhullen de wimpers en fixeren de krul die het borsteltje aan de wimpers geeft;
• een combinatie van 4 soorten was en nylon bolletjes zorgen voor volume;
• een derivaat van lupine-extract voedt de wimper;
• waterafstotende stoffen maken de mascara bestand tegen vocht, transpiratie en talg.

Chanel is een high-end merk, maar qua mascara ben ik fan van de Volume de Chanel mascara en ik was daarom heel erg nieuwsgierig naar de nieuwste telg in de mascara collectie van Chanel. Zou deze mijn andere favorieten van dit moment kunnen verslaan? Je leest het hieronder in een uitgebreide review.
Dimensions de Chanel mascara

Verpakking

Zoals we van Chanel gewend zijn, zijn de verpakkingen chique en luxe. Dat geldt zelfs voor deze mini mascara van de Dimensions de Chanel mascara. De mascara zit verpakt in het wel bekende zwarte doosje met de gouden rand en het witte Chanel logo. De huls van de mascara is zwart met een witte opdruk. De naam van de mascara en de kleur staan vermeld en verder zit er alleen op de dop nog een keer het logo van Chanel. Ik hou van deze verpakking. Het straalt gewoon zoveel luxe uit.
Dimensions de Chanel mascara

Borsteltje

Op het eerste gezicht zou je niet zeggen dat dit een fijn borsteltje is, maar niets is minder waar. Ondanks het kleine formaat mascara is het borsteltje wel op normale grote. En was ik eerder altijd fan van siliconen borsteltjes, de laatste tijd gebruik ik steeds meer mascara’s met een vezelborsteltje. Op het eerste gezicht ziet deze van Chanel er heel simpel uit, maar als je de mascara eenmaal gebruikt heb, merk je dat het borsteltje je wimpers mooi volume geeft en ze langer maakt. Laten we snel kijken naar het resultaat van het product op mijn wimpers.
Dimensions de Chanel mascara Dimensions de Chanel mascara

Resultaat Dimensions de Chanel mascara

Ik ben geen ster in het foto’s maken van mijn wimpers als ik mascara heb aangebracht. Op de een of andere manier lijkt de mascara dan helemaal niet zo mooi als in het echt. Maar goed, hieronder zie je dan toch de voor en na foto’s van de Dimensions de Chanel mascara. Links zonder mascara en rechts met twee laagjes. Ik vind de mascara heel fijn in gebruik en ondanks het kleine formaat heb ik geen moeite om het product aan te brengen. Door het grote borsteltje ten opzichte van de dop, knoei ik wel wat sneller op mijn oogleden. Maar hé dat is ook weer zo verholpen met een wattenstaafje en een beetje make-up remover. De mascara is niet klonterig, heeft een mooie substantie en is echt intens zwart en daar hou ik van.
Dimensions de Chanel mascara

Conclusie

Ik ben heel erg blij met deze nieuwe mascara en zodra ik bij een ICI Paris XL filiaal ben en Nederland heeft weer een gouden medaille gewonnen op de Olympische Spelen ga ik de grote variant kopen. De mascara is heel fijn in gebruik, mijn wimpers worden mooi gesepareerd en blijven de hele dag mooi in model. Daarnaast zit er volume in en zijn mijn wimpers mooi zwart. Het resultaat is in het echt veel mooier dan op de foto’s en daarom zeker een aanrader.

Dimensions de Chanel mascara is te koop voor € 33.
Dimensions de Chanel mascara

Welke mascara is momenteel jouw favoriet?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Melissa 14 augustus 2016

  Wat een mooi resultaat! Ik zou deze mascara van Chanel ook wel eens willen proberen 🙂

 • Reageer Kelly 14 augustus 2016

  Ziet er goed uit! Ik gebruik al tijden de Roller Lash van Benefit, niets dat daar tot nu toe aan weet te tippen!

 • Reageer Bertine 14 augustus 2016

  Hij is erg mooi! Fijn dat je deze gratis kreeg, zodat je hem kon testen!

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  New in | Zinzi sieraden en horloge

  Ik ben gek op sieraden, maar helaas wel ontzettend allergisch voor nikkel. Dit betekent dat ik goedkope sieraden helaas niet...

  Sluiten