New in | Zinzi sieraden en horloge

12 augustus 2016 | Geplaatst in Fashion, New in

Ik ben gek op sieraden, maar helaas wel ontzettend allergisch voor nikkel. Dit betekent dat ik goedkope sieraden helaas niet meer kan dragen en dat geldt met name voor oorbellen. Zodra ik oorbellen met nikkel in de gaatjes in mijn oor doe, begint het te jeuken, krijg ik korstjes en rode oorlellen. Toen ik van Zinzi een e-mail ontving of ik sieraden wilde uitzoeken in de webshop, was ik heel enthousiast. Ik was al een tijdje geïnteresseerd in nieuwe sieraden en dit was de perfecte kans om wat nieuws uit te zoeken. Ik laat jullie vandaag mijn nieuwe Zinzi sieraden zien.
Zinzi sieraden

New in | Zinzi sieraden

Zinzi.nl heeft de grootste collectie zilveren sieraden direct uit voorraad leverbaar: meer dan 450 verschillende zilveren ringen, meer dan 250 verschillende prachtige zilveren armbanden, kettingen, oorbellen, creoolhangers of hangers en een uitgebreide collectie van meer dan 200 bedels of kettingen. Of je nu op zoek bent naar een stoere zilveren armband, een schitterende bling ketting, opvallende ‘statement’ ring of fashionable horloge, je vindt het allemaal bij Zinzi. Voor iedere vrouw is er een geschikt Zinzi sieraad. Of je nu 15 jaar of 65 jaar bent. Want bij Zinzi gaat het om de levensstijl van de vrouw, niet om haar leeftijd. Zinzi is trots op alle vrouwen met die attitude! [Zinzi]

En als je dan sieraden mag uitzoeken bij een webshop die zoveel keuze heeft, dan is het nog lastig beslissen wat je neemt. Eén ding was voor mij al wel snel duidelijk, ik wilde graag een horloge met een lederen bandje. Dus daar ging ik als eerste naar op zoek en die had ik dan ook al heel snel gevonden. Vervolgens had ik nog budget over en koos ik voor twee mooie aanschuifringen. Toen ik het pakketje binnen kreeg werd ik al helemaal enthousiast, want kijk hoe mooi de sieraden zijn ingepakt! Dat zijn toch prachtig cadeautjes alleen al. Als je verder leest kun je mijn prachtige aanwinsten bekijken.
Zinzi sieradenZinzi sieraden

Zinzi Retro Horloge

Het nieuwe Zinzi Retro horloge is klassiek, trendy en tijdloos tegelijk. Geïnspireerd op de ‘seventies’, maar met de bekende Zinzi touch ontworpen. Het extra dunne Japanse uurwerk met datum en de platte ronde stalen zilvergekleurde kast (38mm) zorgen voor een elegante maar fashionable look. Voorzien van een zilveren ‘sunray’ wijzerplaat en leren zwarte band. De band is eenvoudig te verwisselen door het handige schuifsysteem aan de achterkant. En de achterkant van de band is Zinzi roze, zodat je al vrolijk wordt bij het omdoen. Leuk detail op de wijzerplaat: de felroze ‘Zinzi’ seconde wijzer, de speelse ronde dag-aanduiding en de subtiele roze puntjes op de wijzerplaat om de seconden aan te geven. Ook 5atm waterbestendig (tegen regen en spatwater) en met sterk mineraal glas. Want kwaliteit staat bij Zinzi voorop.

Ik wilde een horloge met een lederen bandje, zodat ik niet weer een horloge had met schakels die er tussenuit gehaald moesten worden. Daarom kwam ik al heel snel uit bij de Retro Horloges van Zinzi. Na lang wikken en wegen koos ik uiteindelijk voor een neutraal horloge dat ik bij vrijwel iedere outfit zou kunnen dragen. Een zwart lederen bandje en een zilver klokje. Ik vind het echt een prachtexemplaar en draag hem nu zowat iedere dag. Bij het horloge werd ook nog een subtiel armbandje geleverd.

Het retro horloge kost € 99.
Zinzi sieraden Zinzi sieraden Zinzi sieraden

Zinzi sieraden – aanschuifringen

Naast het horloge koos ik voor twee aanschuifringen die je kunt mixen en matchen. Ik draag naast horloges eigenlijk voornamelijk ringen en daarom wilde ik graag nog wat nieuwe toevoegen. Na lang wikken wegen koos ik voor twee hele simpele maar prachtige ringen. Een volledig gladde zilveren ring en een gladde ring met een witte ronde zirconia. De ringen kun je los van elkaar dragen, maar ook samen. Ik vond het wel lastig om een keuze te maken in de maat, maar uiteindelijk heb ik een andere ring opgemeten en die maat omgezet middels de tabel op de website. Nadat ik het pakketje had ontvangen heb ik de ringen gepast om mijn ringvinger en ze pasten perfect! Super fijn! Naast aanschuifringen heeft Zinzi ook nog een heleboel andere mooie ringen in haar webshop.

De gladde ring kost € 19,95 en de ring met het steentje is te bestellen voor € 29,95. En als je nu twee ringen besteld, krijg je de derde gratis.
Zinzi sieraden Zinzi sieraden Zinzi sieraden Zinzi sieraden

Heb jij Zinzi sieraden in je collectie?

liefs marloes

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Svenja 12 augustus 2016

  Wauw, wat heb je er een hoop prachtige sieraden bij Marloes! Vooral het horloge springt er uit, wat een pareltje <3

 • Reageer Priscilla 12 augustus 2016

  Wat een prachtige sieraden! Ik ben dol op dit merk en toevallig is mijn verlovingsring ook van Zinzi <3

 • Reageer femketje 12 augustus 2016

  die ringen zijn classy 😀

 • Reageer mieke | mieksmind 12 augustus 2016

  mooie items heb je uitgezocht ! classy sjiek horloge, erg gaaf

 • Reageer Rosanne 12 augustus 2016

  Wauw, ik vind vooral het horloge echt heel mooi!

 • Reageer Bertine 12 augustus 2016

  wat een mooie ringen! het horloge is persoonlijk niet mijn stijl, maar wel een erg toffe keuze! je hebt mooie dingen van het bedrag uitgezocht:)

 • Reageer Melissa 12 augustus 2016

  Ik ben ook allergisch aan Nikkel. Is best irritant soms! Vooral het horloge vind ik supermooi. Een model dat ik zelf ook zou dragen 🙂

 • Reageer Maartje 9 april 2018

  Zij hebben altijd erg leuke sieraden!

 • Reageer Elise 28 december 2019

  En? Zinsi en nikkelallergie gaan samen ? Ik kan echt niet teen staal en helaas dus ook niet al die mooie horloges. ben al jaren op zoek naar een soort apple watch alleen dan nikkelvrij dus van titanium oid. Helaas is de watch 5 900 euro en dat is me voor een horloge net iets te gek ..

  tips ?

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 119: Shoppen, uiteten en Canicross

  GLAMOURMOES WEEKLY 119 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close