GLAMOURMOES WEEKLY 119: Shoppen, uiteten en Canicross

10 augustus 2016 | Geplaatst in GLAMOURMOES' WEEKLY, Personal

GLAMOURMOES WEEKLY 119 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S6. Een nieuwe week vol foto’s van alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen week. De week liep van 2 t/m 8 augustus 2016.
GLAMOURMOES WEEKLY 119

GLAMOURMOES WEEKLY 119: Shoppen, uiteten en Canicross

Het was vorige week een drukke, volle en hectische werkweek, waardoor ik niet veel toe kwam aan het maken van foto’s. Ondanks dat heb ik wel genoeg foto’s voor een wekelijks foto-overzicht. Daarnaast wilde ik een aantal keer gaan hardlopen, maar door het slechte weer is dit er doordeweeks niet van gekomen. Ik genoot afgelopen woensdag van een heel lekker taartje op het werk en maakte een avondwandeling met de hond toen het wel even droog was. Dit zorgde voor een mooie wolkenlucht, maar ook grote plassen water.

Happy weekend!

In het weekend had ik weer wat leuks gepland, want afgelopen zaterdag ging ik met een vriendinnetje winkelen in Arnhem en eten bij Happy Italy. Dat zijn natuurlijk twee dingen die helemaal niet vervelend zijn. Na een flinke bui regen die dag werd het gelukkig wel droog, waardoor we buiten op het terras onze pizza en het toetje hebben gegeten. Van deze dag is al een plog verschenen, dus niet alle foto’s komen in dit artikel. En zondags had ik met mijn zus afgesproken om te gaan hardlopen met de hond. Maar niet gewoon hardlopen, maar met een speciaal tuig: Canicross. Kijk je mee naar de foto’s van GLAMOURMOES WEEKLY 119?

De foto’s

GLAMOURMOES WEEKLY 119

Dinsdagochtend in de AH voor de boodschappen voor het avondeten en broodjes.

GLAMOURMOES WEEKLY 119

Samen met oma eet ik broodjes uit de oven, nadat ik heb schoongemaakt.

GLAMOURMOES WEEKLY 119

Ik maakte een lekkere salade met pasta en pesto voor het avondeten op dinsdag.

GLAMOURMOES WEEKLY 119

Woensdag was er een heerlijk taartje op het werk, waar ik echt van heb gesmuld.

GLAMOURMOES WEEKLY 119

De nieuwe mascara van Chanel is echt heel erg fijn! Ik ga snel de grote versie kopen.

GLAMOURMOES WEEKLY 119

Donderdagavond maak ik deze foto van de lucht vlak na een regenbui.

GLAMOURMOES WEEKLY 119

Nani vind de plassen niet erg en loopt er gewoon door heen.

GLAMOURMOES WEEKLY 119

Een selfie met de liefste Nani tijdens het wandelen.

GLAMOURMOES WEEKLY 119

En nog een mooie foto van de lucht.

GLAMOURMOES WEEKLY 119

Vrijdagavond besluit ik door de wasstraat te gaan met de auto, die was wel toe aan een wasbeurt.

GLAMOURMOES WEEKLY 119

Ik besluit mijn Adidas Superstar eens een keer schoon te maken met nagellakremover.

GLAMOURMOES WEEKLY 119

Dit is de ‘after’ foto, maar helaas zie je niet zo goed het verschil. In het echt gelukkig wel.

GLAMOURMOES WEEKLY 119

Een van de afbeeldingen van het World Street Painting wat in Arnhem een tijdje terug is geweest.

GLAMOURMOES WEEKLY 119

Shoppen in de Primark. De pyjama afdeling is wel een van mijn favoriete afdelingen.

GLAMOURMOES WEEKLY 119

Hier is het nog grijs als we in de winkelstraat lopen.

GLAMOURMOES WEEKLY 119

Maar als we eenmaal op het terras bij Happy Italy zitten is het heerlijk toeven in de zon.

GLAMOURMOES WEEKLY 119

En ik geniet van dit lekkere toetje!

GLAMOURMOES WEEKLY 119

Nani geniet op zondag ook lekker van de zon.

GLAMOURMOES WEEKLY 119

En ik ben heel blij met deze mooie doosjes van Zinzi. De inhoud laat ik binnenkort zien.

GLAMOURMOES WEEKLY 119

Zo ziet Canicross er een beetje uit. Je loopt met een speciaal tuig om en de hond loopt voor je uit.

GLAMOURMOES WEEKLY 119

Doritos Kip in de maak.

GLAMOURMOES WEEKLY 119

Klaar om in de oven te gaan.

GLAMOURMOES WEEKLY 119

Het resultaat van het recept van Lekker & Simpel.

Wat heb jij de afgelopen week gedaan?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Jorinda 10 augustus 2016

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Die dorritos kip ziet er lekker uit !
  Liefs Jorinda

 • Reageer Melissa 10 augustus 2016

  Hmm die pizza en het toetje, zo lekker!

 • Reageer Saraya 10 augustus 2016

  Leuke foto’s, aawhh…Nani is zo lief en schattig tegelijk!
  Hmm pizza, krijg er meteen zin in 🙂
  X

 • Reageer Quinty 10 augustus 2016

  Wat een leuke week heb je gehad. Dat toetje ziet er heerlijk uit, vooral die aardbeitjes ernaast. Die foto’s van de lucht zijn ook echt prachtig, vooral die na de regenbui! 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Plog | Dagje Arnhem

  Ik heb vandaag weer eens een plog voor jullie. De laatste keer dat ik dat gedaan heb kan ik me...

  Close