Favourite | Adidas Supernova SportBH’s

30 juli 2016 | Geplaatst in Running

Zoals jullie weten ben ik sinds een aantal maanden fanatiek aan het hardlopen. Dit zorgt ervoor dat ik regelmatig nieuwe sportkleding koop en wil kopen. Maar niet alleen een schoenen, goede top en broek zijn belangrijk, ook een sportbh is heel belangrijk tijdens het sporten. Vooral tijdens het hardlopen, maar ook tijdens mijn wekelijkse bokstraining vind ik het prettig en fijn als ik een sportbh draag, die genoeg ondersteuning geeft. Vandaag deel ik mijn ervaring over mijn favoriete sportbh’s de: Adidas Supernova SportBH.
Adidas Supernova SportBH

Favourite: Adidas Supernova SportBH’s

Een aantal jaar heb ik sportBH’s van de H&M en de Primark gedragen en in een ver verleden droeg ik ze van de Hema. Maar sinds ik aan het hardlopen geslagen ben, merk ik dat ik meer ondersteuning nodig heb, omdat anders mijn borsten zeer gaan doen. Toen ben ik gaan shoppen op internet en kwam ik de Adidas Supernova SportBH’s tegen. Ik bestelde bij Zalando een Supernova BH, omdat ik nog een kortingscode had en sindsdien wil ik niks anders meer. Inmiddels heb ik drie sportbh’s van Adidas en ik kan niet meer zonder.
Adidas Supernova SportBH

Maximaliseer tijdens het hardlopen zowel comfort als performance in deze beha met stevige ondersteuning. climalite®-stof voert zweet weg van je huid om je droog en comfortabel te houden. Een diepe halslijn en kruislingse bandjes maken de stijl compleet.

Product specificaties Adidas Supernova SportBH

 • climalite®-stof voert het zweet weg van je huid
 • Lage, ronde hals
 • Rug met kruislingse bandjes en opening; Stevige ondersteuning; Cups met geperforeerde vullingen
 • Graphic op de zoom, biesjes en voorkant; Reflecterende details
 • Nauwsluitende pasvorm; Dit product maakt deel uit van het adidas Sustainable Product Program: Producten die op duurzamere manieren worden gemaakt en zo bijdragen aan een betere wereld;
 • Elke vezel telt: gerecycled polyester spaart grondstoffen en vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen
 • Interlock, 70% gerecycled polyester / 19% polyester / 11% spandex

Adidas Supernova SportBH Adidas Supernova SportBH

Deze sportbh’s zijn gemaakt van een fijne stof, die niet jeukt of irriteert. Het zweet wordt opgenomen in de stof en daardoor heb je op je huid minder last van vocht. De kruislingse bandjes zijn fijn onder racerback tops. De BH is in meerdere kleuren te verkrijgen, zowel in effen als in print. Ze zijn voorgevormd, waardoor het niet zichtbaar is als je het koud hebt. Ze sluiten goed aan, schuren niet en zitten lekker. Ik heb genoeg ondersteuning tijdens het hardlopen, maar ook tijdens het boksen. Dit zijn toch twee enorm verschillende sporten, maar bij beide activiteiten heb je goede support nodig.
Adidas Supernova SportBH Adidas Supernova SportBH Adidas Supernova SportBH
Kortom een fijne sportBH, waar je dan wel iets meer voor betaald, maar het is het geld zeker waard. Daarnaast heb ik de groen/gele en de geprinte variant in de sale gekocht bij Adidas zelf, dat scheelde 50 % van de prijs. Wil je de sportBH toch kopen en is hij niet in de sale, dan betaal je rond de € 40 à € 45 voor de BH.

Heb jij een favoriete sportBH?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Jenn 30 juli 2016

  Ze zijn wel erg leuk! Ik zweer bij de shock absorber, iets minder mooi maar zeker niet lelijk, en de met mijn cupmaat echt hard nodig.

 • Reageer gea 30 juli 2016

  Ik vind ze echt super tof! Prachtige opvallende print daar houd ik wel van.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  New in | Cross body bag eBay

  Een tijdje geleden zat ik op de blog van Milou (The Blog Next Door) en kwam ik een artikel tegen...

  Close