New in | Cross body bag eBay

28 juli 2016 | Geplaatst in Fashion, New in

Een tijdje geleden zat ik op de blog van Milou (The Blog Next Door) en kwam ik een artikel tegen over 12 x leuke eBay tasjes. En eigenlijk was ik op slag verliefd op één van de tasjes en die bestelde ik dan ook gelijk. Ik kon ook niet wacht tot de tas binnen zou komen, om te zien of ie in het echt ook zo leuk was. Gelukkig duurde de verzending niet al te lang en was de tas snel binnen.
Cross body bag Ebay

New in | Cross body bag eBay

Als ik naar mijn werk ga neem ik altijd een ‘boodschappentas’ mee, zoals mijn ouders dat altijd zeggen. Want tja, als je gaat werken neem je nou eenmaal meer spullen mee. Denk aan een broodtrommel, drinkfles, agenda, portemonnee en notitieblok. Als ik naar een festival of op stap ga vind ik een kleinere tas altijd veel fijner. Want minder zwaar en je hoeft niet zoveel mee te nemen. Het tasje dat ik bestelde op eBay is een Cross body bag van het merk Belladonna.

Ben je benieuwd naar de tasjes die Milou op haar blog in een artikel plaatste, neem dan zeker even een kijkje bij het artikel 12 x leuke eBay tasjes. Haar blog is sowieso een fijne inspiratiebron, want ze deelt regelmatig leuke artikelen. En daarnaast heeft ze op zondag de rubriek ‘Sharing is Caring’, waarbij ze artikelen van andere leuke bloggers deelt.
Cross body bag Ebay
Cross body bag Ebay

Deze handtas heeft een mooi formaat, want er kan meer in dan alleen je portemonnee. Het model is heel simpel, maar door de kleur ziet het tasje er super hip uit. Ik vind het fijn dat er een hengsel bij zit, zodat je de tas over je schouder kan dragen of schuin over je lichaam. Bovendien zit er ook nog een rits in, waardoor je de tas kunt afsluiten. Aan de binnenkant zit een ritsvakje aan de ene kant en aan de andere kant twee kleine vakjes. Ik kan er mijn portemonnee, powerbank, sleutels, autopapieren, kauwgom en mobiele telefoon makkelijk in kwijt, zonder dat je moeite moet doen om de tas dicht te krijgen.

Voor de outfitfoto’s met deze tas verwijs ik je naar het artikel waarin ik jullie mijn palmbomentop laat zien. Cross body bag eBay – £ 6,69 / Het tasje is verkrijgbaar in blauw, roze, geel, rood en zwart bij jimshop168.
Cross body bag Ebay Cross body bag Ebay Cross body bag Ebay

Heb jij wel eens een tas besteld via eBay?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer okayromée 28 juli 2016

  Super leuke tas!

 • Reageer priscilla 28 juli 2016

  Pretty! Hele gave kleur ook, daar hou ik wel van. Ik heb eigenlijk nooit een tas besteld op Ebay, maar het ziet er goed uit.

 • Reageer Jamey 28 juli 2016

  Wat een leuk tasje!

 • Reageer Nicole 28 juli 2016

  Dat is echt zo een leuk en handig tasje!

 • Reageer femketje 28 juli 2016

  gaaf kleurtje 😀

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Mijn ochtendroutine #1

  Iedereen heeft volgens mij wel een routine 's ochtends. De een drukt z'n wekker uit en gaat naar buiten voor...

  Close