Outfit – Superdry top

23 juli 2016 | Geplaatst in Fashion, OOTD

De laatste serie outfitfoto’s die ik maakte samen met mijn nicht op zondag 10 juli deel ik vandaag met jullie. Weer de zomerse dag, weer de donkere high waisted shorts van de H&M zoals ook bij de palmbomen top en de Sacha sneakers. Maar wel weer een andere locatie, andere top en schoenen. Vandaag laat ik jullie de outfit zien waarin ik mijn Superdry top combineer.
Superdry top

Outfit – Superdry top

Deze outfit is eigenlijk ontzettend simpel, maar dat maakt niet uit want het heeft niet meer nodig. In de zomer draag ik het liefst shorts met daarop een top en dit keer draag ik een witte top van Superdry. Deze Superdry top heeft een toffe neongekleurde opdruk, waar het merk eigenlijk wel een beetje om bekend staat. Het is een eenvoudige tanktop van een fijne stof, zit niet te strak en laat mijn huid ook bruiner lijken. En om nog net wat meer vrolijkheid en kleur toe te voegen aan de outfit draag ik mijn Adidas Supercolor sneakers by Pharrell Williams. Een outfit met shorts, top en sneakers is gewoon fashionable en comfortabel. Ideaal als je bij iedere beweging al spontaan begint te zweten. Oh en de zonnebril die ik draag is een gratis festivalbril van The Flying Dutch, die matchte wel mooi met mijn witte top van Superdry.

Shorts – H&M / Top – Superdry / Sneakers – Adidas / Zonnebril – The Flying Dutch
Superdry topSuperdry top Superdry topSuperdry top Superdry top Superdry top Superdry top Superdry topSuperdry top Superdry top Superdry top Superdry top

Wat is jouw favoriete zomeroutfit?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Maaike 23 juli 2016

  Wat een leuke, zomerse outfit! Deze had je zo aan kunnen doen naar Dreamfields, haha 🙂

 • Reageer Lisanne 23 juli 2016

  Super leuk! Ik vind SuperDry een tof merk. Je sneakers zijn ook erg gaaf zeg!

 • Reageer Susan 24 juli 2016

  Leuke top zeg! Hele zomerse outfit

 • Reageer Jorinda 26 juli 2016

  Wat een leuke zomerse outfit =)
  Die sneakers zijn echt leuk!
  Liefs Jorinda

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine lipstick

  Ik vond het wel weer eens tijd voor een lipstick review. Ik draag niet zoveel lipstick, omdat ik geen zin...

  Close