Outfit: Palmbomen top

17 juli 2016 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Vandaag deel ik mijn tweede outfit van vorige week zondag. Ik besloot om bij alle outfits dezelfde shorts te dragen, om zo te laten zien hoe je één item op verschillende manieren kunt combineren. Dit keer koos ik voor mijn palmbomen top die ik kocht bij de H&M. Ik ben echt zo blij met dit blousje. Het kan zakelijk, maar op de shorts ziet het er juist weer heel anders uit. Kijk je mee naar deze nieuwe outfit?
Palmbomen top

Outfit: Palmbomen top

Als er iets is wat sinds een tijd helemaal hip is, dat zijn het wel tops met palmbomen, cactussen of ananassen. Lekker tropisch, zomers en vrolijk. Daarom was ik ook gelijk verkocht toen ik deze palmbomen top bij de H&M zag hangen. Ik kan dit blousje ook naar mijn werk dragen als ik er een jasje over heen aantrek. Maar vandaag is het een heerlijke zomerse outfit met de shorts die je ook al in de vorige outfit of the day hebt kunnen zien. Deze shorts zijn super fijn en zo makkelijk te combineren. Ze zitten lekker en doordat ze highwaisted zijn komt mijn figuur heel mooi uit. Ik koos voor mijn sandalen die ik vorig jaar kocht bij de Van Haren. Deze kan ik niet zo vaak aan, omdat het op mijn werk vaak te koud is binnen, maar als het dan 30 graden is, doe ik ze graag aan. Als laatste heb ik mijn nieuwe aanwinst, een knalblauwe tas, als accessoire toegevoegd aan de outfit. Deze tas is super handig, compact en toch past er veel in.

Palmbomen top – H&M / Shorts – H&M / Sandalen – Van Haren / Tas – Ebay / Zonnebril – Ray-Ban.

Palmbomen topPalmbomen top Palmbomen topPalmbomen top Palmbomen top Palmbomen top Palmbomen top Palmbomen top Palmbomen top Palmbomen top Palmbomen top Palmbomen top

Wat is jouw favoriete zomerse outfit en heb jij wel eens een tas via Ebay gekocht?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Vanessa 17 juli 2016

  Leuke zomerse outfit!

 • Reageer Kelly 17 juli 2016

  Wat een schattige top!

 • Reageer femketje 17 juli 2016

  super leuke sandaaltjes 😀

 • Reageer Bertine 17 juli 2016

  die top vind ik echt zo leuk he! en je tas lijkt op mijn michael kors tas, nice!

 • Reageer Iris 18 juli 2016

  Wat een leuke outfit! Ik vind alles heel erg leuk en het past echt perfect bij elkaar! Dat tasje is ook echt heel tof!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  New in | Ray-Ban Erika

  Guys, ik heb een tweede Ray-Ban zonnebril, nadat ik vorig jaar in Lissabon mijn eerste echte dure zonnebril kocht, heb...

  Close