Samsung Powerbank – GSMpunt.nl

9 juli 2016 | Geplaatst in Lifestyle, New in

Als ik iets niet prettig vind, dan is het wel een lege mobiele telefoon en geen oplader bij je hebben, of niet in de buurt van een stopcontact zijn. Ik weet dat ik misschien klink als een verslaafde haha, maar als blogger wil je gewoon bereikbaar blijven en je Facebook, Instagram etc checken. Daarom heb ik 9 van de 10 keer een powerbank in mijn tas zitten, zodat ik mijn telefoon kan opladen. De powerbank die ik had, was helaas niet zo sterk dat ik mijn telefoon er meerdere keren mee op kon laden. Dus toen GSMpunt mij een e-mail stuurde voor een samenwerking en ik kon kiezen voor een Samsung Powerbank, was de keuze snel gemaakt. Meet my new friend!
Samsung Powerbank

Samsung Powerbank – GSMpunt.nl

Ik kan niet zonder een powerbank en zorg altijd dat ik er één bij me heb als ik van huis ben. Mijn huidige powerbank heeft een vermogen van 4.000 mAh. Dit getal drukt uit hoe lang een batterij bepaalde stroom (mA) kan geven (h x mA). Ik neem voor het gemak even mijn telefoon als voorbeeld: die heeft een batterij van 2550 mAh en kan anderhalf keer opgeladen worden met de powerbank. Dit betekent dat ik mijn powerbank heel vaak moet opladen, om zeker te weten dat ik niet zonder telefoon kom te zitten. Mijn nieuwe Samsung Powerbank gaat daar verandering in brengen.
Samsung Powerbank Samsung Powerbank

Informatie powerbank

De Samsung EB-PN910BWEGWW Externe Batterij is de perfecte oplossing voor de actieve smartphonegebruiker. Gebruikt u uw smartphone de hele dag en bent u daarom halverwege al door uw batterij heen? Verleng dan uw accuduur dankzij de Samsung EB-PN910BWEGWW Externe Batterij!

De Samsung EB-PN910BWEGWW Externe Batterij biedt 9500 mAh aan extra stroom. Hiermee kunt u uren en uren langer met uw toestel. Het ontwerp van de Samsung EB-PN910BWEGWW Externe Batterij past helemaal bij het ontwerp van de Samsung toestellen. De externe batterij heeft een neplederen ontwerp zoals we die ook bij veel smartphones en tablets van Samsung zien. De Samsung EB-PN910BWEGWW Externe Batterij heeft een compact ontwerp, waardoor deze makkelijk in tas of broekzak mee te nemen is.
Samsung Powerbank

De Samsung Powerbank in gebruik

Ik ben helemaal fan van deze powerbank, want hij ziet er super strak uit, is makkelijk mee te nemen. Daarnaast hoef je geen losse kabel in je tas te stoppen. Daarnaast kan ik met de 9.500 mAh van de oplader mijn telefoon minstens 3,5 keer opladen. Het opladen van de powerbank zelf neemt wel even tijd in beslag, maar dat is ook logisch met zoveel vermogen. In de beschrijving staat dat dit ongeveer 7 à 8 uur duurt als je hem met de oplader van je telefoon oplaadt. Aan de hand van de LED-lampjes aan de zijkant zie je hoever je batterij is opgeladen, of hoeveel batterij je nog over hebt. De powerbank ziet er daarnaast ook nog eens hartstikke mooi uit.
Samsung Powerbank

Heb jij nou geen Samsung telefoon dan heeft GSMpunt wel een andere oplader in de webshop beschikbaar. Neem dus zeker een kijkje als je naar een goede powerbank op zoek bent. Of misschien vind je een van de vele telefoonhoesjes wel heel erg tof. Ze verkopen accessoires voor Samsung en Apple, maar ook voor Nokia, Huawei en LG. En naast opladers en telefoonhoesjes vind je er ook screenprotectors, bluetooth speakers en nog veel meer producten.

De Samsung Powerbank is nu afgeprijsd van € 59,95 naar € 34,95.
Samsung Powerbank

Gebruik jij een powerbank om je telefoon op te laden als je niet in de buurt van een stopcontact bent?

liefs marloes

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer Charlotte 9 juli 2016

  Wat een handige uitvinding is dit toch! Ik kan niet zonder externe oplader

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Verzamelshoplog met o.a. H&M en Sacha

  Het is vandaag weer tijd voor een shoplog en dit keer is het een verzamelshoplog van kleding, schoenen, accessoires en...

  Sluiten