GLAMOURMOES WEEKLY 115: Pasta, bios en Swirl

5 juli 2016 | Geplaatst in GLAMOURMOES' WEEKLY, Personal

GLAMOURMOES WEEKLY 115 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S6. Een nieuwe week vol foto’s van alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen week. De week liep van 28 juni t/m  4 juli 2016.
GLAMOURMOES WEEKLY 115

GLAMOURMOES WEEKLY 115: Pasta, bios en Swirl

Jongens, even serieus? Waar blijft die zomer? De afgelopen week heeft het vooral veel geregend en dan met name in het weekend, waarin ik juist een tof festival gepland had staan. Dit liep allemaal wat anders dan ik gedacht had. Maar laten we bij het begin beginnen. De afgelopen week paste ik nog op, op het huis van mijn zus en daar hoorde uiteraard ook twee honden bij. Dinsdag ging ik schoonmaken bij oma en ‘s middags even de stad in om cadeautjes te kopen en ik werkte woensdag, donderdag en vrijdag. Vrijdagavond heb ik snel gegeten waarna ik doorging naar de verjaardag van mijn beste vriendinnetje Jorien. Het was zo gezellig, dat ik geen foto’s gemaakt heb en pas rond half 2 thuis was.

GLAMOURMOES Weekend

De volgende ochtend had ik mijn wekker op tijd staan, omdat ik het huis van mijn zus wilde opruimen en al mijn eigen spullen weer naar huis moest brengen. Ondertussen ook nog eens communiceren over wel of niet naar Wish Outdoor gaan, want het was een grote modderpoel daar en ze hadden code geel afgekondigd. Uiteindelijk niet gegaan, kaartjes verkocht en naar de bioscoop geweest. Zondag sliep ik uit en ruimde ik zoveel mogelijk mijn spullen op die ik had meegenomen naar mijn zus. Verder liep ik nog een rondje van 5 km hard. Kijk je mee naar de foto’s van GLAMOURMOES WEEKLY 115?

Foto’s GLAMOURMOES WEEKLY 115

GLAMOURMOES WEEKLY

Dinsdagochtend boodschappen doen voor mezelf en voor oma.

GLAMOURMOES WEEKLY

Een grote bak sla met pasta voor het sporten.

GLAMOURMOES WEEKLY

Woensdag na mijn werk kijk ik een nieuwe aflevering van Pretty Little Liars.

GLAMOURMOES WEEKLY

En eet ik rijst met restjes sla.

GLAMOURMOES WEEKLY

Donderdag maakte ik geen foto’s blijkbaar, want dit is de eerst volgende foto en dat is vrijdagavond mijn avondeten.

GLAMOURMOES WEEKLY

Zaterdag kom ik deze snoepjes tegen bij de Coop. Die heb ik lang niet meer gehad!

GLAMOURMOES WEEKLY

Als ik thuis ben is mijn Body & Fit pakketje gearriveerd.

GLAMOURMOES WEEKLY

Deze schoenen kocht ik bij de Sacha!

Cocu! <3

Cocu! <3

GLAMOURMOES WEEKLY

Selfie en streepjes.

GLAMOURMOES WEEKLY

Outfit voor een avondje bios.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ik test voor 2WMN CB12 producten en deze kauwgom ligt nu in de auto, zodat ik altijd een frisse adem heb.

GLAMOURMOES WEEKLY

Dit is me nog eens een schaal vol met pasta bij Happy Italy, dat kon ik echt niet allemaal op.

GLAMOURMOES WEEKLY

We gaan naar de film Central Intelligence. Grappig en leuk!

GLAMOURMOES WEEKLY

M&M’s all over, helaas alleen maar peanuts 🙁

GLAMOURMOES WEEKLY

Uitzicht over Arnhem vanaf de bioscoop.

GLAMOURMOES WEEKLY

Wachten tot de film begint en alvast een toetje bedenken. Dat kun je dus wel raden wat het is geworden.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ik ben nu twee keer in Pathé Arnhem geweest en vind het echt wel een fijne bioscoop.

GLAMOURMOES WEEKLY

En ja hoor, daar is de Caramel Crunch Swirl!

GLAMOURMOES WEEKLY

Eenmaal thuis kijk ik voetbal en drink ik deze Radler. Ik probeer allerlei smaken uit.

GLAMOURMOES WEEKLY

Zondagochtend bak ik voor mezelf een wafel met de Waffle Protein mix van de Body & Fit shop.

GLAMOURMOES WEEKLY

Als alle buien over zijn ga ik een rondje hardlopen. 5K in 29,30.

Minion Havaianas

Van mijn zus krijg ik deze super toffe Havaianas met Minions erop!

GLAMOURMOES WEEKLY

We eten friet en ik kies voor een frikandel speciaal en een kroket.

GLAMOURMOES WEEKLY

Zo fijn om deze lieverd weer te zien!

GLAMOURMOES WEEKLY

Nog een Daim ijsje als toetje!

GLAMOURMOES WEEKLY

En als afsluiter deze foto van Nani!

Wat heb jij de afgelopen week gedaan?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Jorinda 5 juli 2016

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Heerlijk al die food foto’s !
  Liefs Jorinda

 • Reageer Bertine 5 juli 2016

  wat een gave slippers! ik heb ook zin om weer eens naar de bios te gaan, maar heb voorlopig elk weekend al wat te doen:(

 • Reageer Manon 5 juli 2016

  Leuke foto’s! Lekker veel foodfoto’s, i love it !

 • Reageer Iris 5 juli 2016

  Oeh, wat lekker eten allemaal! Ik krijg spontaan zin in ijs!! 😀

 • Reageer Madeleine 5 juli 2016

  Heerlijk hoor zo’n swirl. Heb er ook trek in nu 😀 Wat zijn je minions slippers leuk zeg!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Orelia ketting – Marington.nl

  Een tijdje geleden ontving ik een e-mail van de webshop Marington.nl of ik weer een samenwerking aan wilde gaan. Dit...

  Close