Orelia ketting – Marington.nl

4 juli 2016 | Geplaatst in Fashion, New in

Een tijdje geleden ontving ik een e-mail van de webshop Marington.nl of ik weer een samenwerking aan wilde gaan. Dit was mij de vorige keer goed bevallen, dus besloot ik ja te zeggen. Ik mocht een prachtig sieraad van het merk Orelia uitkiezen. Ik koos dit keer voor de Orelia ketting bestaande uit drie lagen. Ben je benieuwd naar de ketting? Lees en kijk dan snel verder.
Orelia ketting

Orelia ketting – Marington.nl

Marington.nl is een webshop, verrassend, eigenzinnig, veelzijdig en actueel. Deze eigenschappen zijn leidend bij de keuzes die gemaakt worden in het assortiment, de services, de prijsstelling en de communicatie en komen in alle onderdelen van de winkelformule terug. Het assortiment bestaat uit zo’n 3.000 artikelen in het segment mode & wonen. [Marington.nl]

In de webshop van Marington vind je heel veel verschillende producten van tassen tot horloges en van dekbedovertrekken tot verlichting. En met merken zoals MYOMY, Mi-Pac en Orelia. Je vindt er dus een ruime keuze aan producten in een overzichtelijke webshop. Ik koos een prachtig sieraad van Orelia.
Orelia Memento Multi Row Necklace

Orelia

Orelia is een hip merk met een groot assortiment verschillende sieraden. Orelia heeft leuke kettingen, mooie armbanden, oorbellen en originele giftcards! Deze mooie sieraden zijn vooral verkrijgbaar in de kleur goud en sommige modellen zijn zilverkleurig of rosé goud. De sieraden zijn gemaakt van stevig metaal met een gekleurde plating. Dat houdt de sieraden betaalbaar en geschikt voor iedereen!

Het ruime assortiment kettingen van Orelia bestaat uit heel veel verschillende modellen. Denk hierbij aan korte kettinkjes, lange kettingen, dubbele kettingen en kettingen met gekleurde accenten. De kettingen hebben leuke, originele hangertjes in veel vormen, kleuren en categorieën. Er is een aantal kettingen met een hangertje in de vorm van een dier, maar ook veertjes zie je veel terug. Vrolijk gekleurde hangers in de vorm van een kwastje of chique hangers met een steentje behoren ook tot de collectie.
Orelia ketting

Ketting Memento Multi Row van Orelia is een fijn kettinkje dat bestaat uit 3 kettinkjes, elk met een eigen hangertje. Van boven naar beneden zijn dat een klein steentje, een langwerpig plaatje en een vleugeltje. Deze ketting is gemaakt van metaal met goudkleurige plating. Het kettinkje is ongeveer 40cm lang en kan op verschillende lengtes worden gesloten.

Ik koos voor een prachtige gouden ketting bestaande uit drie lagen en met drie verschillende hangertjes. Deze hangen dan ook in drie verschillende lengtes rond je nek. Ik vond de combinatie van de vleugel, het rechthoekige plaatje en het steentje erg mooi. Je kunt het heel mooi dragen op een shirtje wat iets lager is uitgesneden. Het onderste kettinkje bestaat uit allemaal bolletjes en is dus anders dan de andere twee kettinkje. Ik vind het een heel mooi, subtiel en minimalistisch sieraad die je overal mee kunt combineren. Het is niet te opvallend, waardoor het voor mijn werk ook geschikt is.

De ketting kost € 31,00 en is verkrijgbaar bij Marington.
Orelia ketting Orelia ketting

Wat vind jij van deze ketting?

liefs marloes

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer JAmey 4 juli 2016

  heeel mooi!

 • Reageer Jenn 4 juli 2016

  Die is heel mooi!

 • Reageer femketje 4 juli 2016

  ik vind deze echt super pretty 😀 ken zelf de shop/het merk nog niet!

 • Reageer Chantalle 4 juli 2016

  Wat een leuke ketting! Zo leuk met al die laagjes.

 • Reageer Sanne 4 juli 2016

  Deze ketting ziet er prachtig uit. Ideaal voor feestjes vind ik zelf.

 • Reageer Manon 4 juli 2016

  Wat een mooie ketting zeg!

 • Reageer Maaike 4 juli 2016

  Ik vind laagjes kettings altijd zó leuk hè, en deze is ook erg schattig <3

 • Reageer Saraya 4 juli 2016

  Wauw wat een mooie ketting!
  X

 • Reageer Iris 5 juli 2016

  Wat een prachtige ketting! Ik hou hier echt van!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Outfit: Noisy May broek

  Eind mei maakte ik samen met mijn nicht outfitfoto's, waarvan al twee outfits online zijn gekomen. De outfit met de...

  Close