Outfit: Noisy May broek

1 juli 2016 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Eind mei maakte ik samen met mijn nicht outfitfoto’s, waarvan al twee outfits online zijn gekomen. De outfit met de gestreepte jurk van H&M en de outfit met mijn Adidas Stan Smith sneakers. Vandaag deel ik de laatste serie foto’s die we die dag maakte met de legergroene Noisy May broek, waar ik heel blij mee ben. Kijk je mee naar deze, weer hele andere, maar wel toffe outfit?
Noisy May broek

Outfit: Noisy May broek

Deze broek is zo fijn en zo makkelijk met allerlei items te combineren. Het is een legergroene broek van het merk Noisy May, onder andere te koop bij Only en Vero Moda. Het is een skinny fit model van een dunne stof. Dit keer combineerde ik hem met mijn kimone van de Miss Etam, waar al eerder een outfitartikel van online kwam. De kimono is volgens mij wel een beetje gekroppen, maar door het wijde model valt dat bijna niet op. Ik besloot om het topje van de Primark met de mooie rood/bruine print weer eens uit de kast te trekken. Het staat super leuk op de groene broek en heel tof onder de kanten kimono. Het is een lekkere comfortabele en zomerse outfit. Nou ja voor zomers zoals hier in Nederland die nat zijn dan. De sandaaltjes zijn van de Sacha en vind ik ontzettend leuk. Helaas heb ik ze wel teruggestuurd, omdat een van de bandjes al helemaal ‘uitgelubberd’ was. Daardoor zaten ze heel los en dat liep niet lekker. Ik ben nog aan het denken of ik ze opnieuw ga bestellen.

Broek – Noisy May / Top – Primark / Kimono – Miss Etam / Sandalen – Sacha.

Outfit of the day Outfit of the day Outfit of the day Outfit of the day Outfit of the day Outfit of the day Outfit of the day Outfit of the day Outfit of the day

Draag jij wel eens een andere kleur broek dan jeansblauw of zwart?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Yara 1 juli 2016

  Leuke outfit!
  Liefs,
  Yara

 • Reageer femketje 1 juli 2016

  kek kleurtje 😀

 • Reageer Natiza 1 juli 2016

  Wat een leuk kleurtje je broek! Leuke outfit ook 🙂

 • Reageer Tineke 1 juli 2016

  Wat zie je er mooi uit, die kimono is erg leuk!
  liefs

 • Reageer Bertine 1 juli 2016

  mooie broek! ik vind zo’n groene kleur altijd mooi!

 • Reageer Jorinda 1 juli 2016

  Wat een leuke outfit weer =)
  Wat een leuk vestje !
  Liefs Jorinda

 • Reageer anna 2 juli 2016

  Wat een leuke outfit, deze kleuren staan je goed!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 114: Happy Italy en bioscoop

  GLAMOURMOES WEEKLY 114 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close