GLAMOURMOES WEEKLY 113: Allereerste hardloopwedstrijd

23 juni 2016 | Geplaatst in GLAMOURMOES' WEEKLY, Personal

GLAMOURMOES WEEKLY 113 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S6. Een nieuwe week vol foto’s van alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen week. De week liep van 14 t/m 20 juni 2016.
GLAMOURMOES WEEKLY 113

GLAMOURMOES WEEKLY 113: Allereerste hardloopwedstrijd

Twee dagen later dan gepland komt deze foto diary online, want eergisteren werkte ik tot 20:00 uur waarna ik nog een afspraak had en pas rond 22:00 uur thuis was. En gisteren werkte internet niet echt mee, waardoor ik de foto’s niet kon uploaden. Wat een drukke week was het, met veel regen en autorijden. Maar ook met leuke dingen gelukkig zoals een hardloopwedstrijd, verjaardag en ‘kermis’. Dinsdag begonnen we met een werkdag, omdat ik donderdag naar Amsterdam moest voor de training. Woensdag werkte ik op een kantoor de ochtend en ‘s middags moest ik naar Lunteren voor de rest van de dag. Donderdagochtend begon ik om 7:00 uur ‘s ochtends al in de file, waardoor ik er al gelijk geen zin meer in hard. Gelukkig was de training leuk, hadden we een lekkere lunch en konden we ook nog even buiten zitten. ‘s Avonds ben ik nog een rondje gaan hardlopen voor het begon te regenen en vanaf vrijdag pas ik op twee honden en het huis van mijn zus en zwager. Zaterdag ging mijn wekker om half 6, omdat ik zou helpen bij de ledenfietstocht van de Rabobank en gelukkig was ik vroeg klaar, zodat ik nog naar Winterswijk kon voor een verjaardag. En zondag was het zover, de Overbetuweloop, waar ik al lang naar uitkeek. Ik had me ingeschreven voor de 5 km en die liep ik in 30:11. Als ik met muziek had gelopen, had ik waarschijnlijk nog sneller gelopen. Na de wedstrijd ging ik door naar mijn oma voor de ‘kermis’. Dit is een traditie al zolang ik weet. We gaan dan eten bij mijn oma en ‘s avonds in de botsauto’s. De kermis is niet meer dan die botsauto’s, een draaimolen en een schiettent.

GLAMOURMOES WEEKLY

Deze Skyr kocht ik in Duitsland bij de Kaufland.

GLAMOURMOES WEEKLY

Skyr met wilde perzik.

Nakd Strawberry Crunch

Ik bestelde een box met Nakd repen en dit is één van de smaken die er in zat.

GLAMOURMOES WEEKLY

Work, work work.

GLAMOURMOES WEEKLY

Heeeuj fileee!

GLAMOURMOES WEEKLY

Hmmm deze lucht voorspelt niet veel goeds.

GLAMOURMOES WEEKLY

Verse aardbeien, vers van het land! De allerlekkerste!

Mama maakte 'Annie's Appelplaatkoek'. Lekker!

Mama maakte ‘Annie’s Appelplaatkoek’. Lekker!

GLAMOURMOES WEEKLY

Ontbijtje met knackebrod en wilde perzik.

GLAMOURMOES WEEKLY

Lunchtime in Amsterdam.

GLAMOURMOES WEEKLY

Rooftopview in de pauze in Amsterdam.

GLAMOURMOES WEEKLY

En we sluiten weer aan in de file.

GLAMOURMOES WEEKLY

Snel een rondje hardgelopen toen ik thuis kwam. Laatste voorbereiding voor de wedstrijd.

GLAMOURMOES WEEKLY

Gekke Nani.

GLAMOURMOES WEEKLY

Super lekker taartje!

GLAMOURMOES WEEKLY

Tijd voor pizza!

Selfie op de vroege ochtend.

Selfie op de vroege ochtend.

GLAMOURMOES WEEKLY

Heel lekker deze bollen met cream er tussen.

GLAMOURMOES WEEKLY

Lunchpakketje.

GLAMOURMOES WEEKLY

Voordat we naar de verjaardag van m’n oom gaan, nog even snel langs de Obelink.

GLAMOURMOES WEEKLY

En daarna eten we een frietje met kroket.

GLAMOURMOES WEEKLY

Hoi Paco.

GLAMOURMOES WEEKLY

Op deze twee monsters pas ik twee weken.

GLAMOURMOES WEEKLY

Yes het is tijd voor de Overbetuweloop.

GLAMOURMOES WEEKLY

Samen met Jorien aan de start.

GLAMOURMOES WEEKLY

Het zit erop. Ik ben tevreden met een tijd van 30:11.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ik trakteer mezelf en m’n vader op een ijsje.

GLAMOURMOES WEEKLY

Dit startnummer bewaar ik, als herinnering aan mijn eerste hardloopwedstrijd.

GLAMOURMOES WEEKLY

Trotse selfie!

GLAMOURMOES WEEKLY

Tijd voor taart bij oma.

GLAMOURMOES WEEKLY

En hoe lekker ziet dit toetje eruit!

GLAMOURMOES WEEKLY

Een grote mok thee en een stuk chocolade en een hondenneus.

GLAMOURMOES WEEKLY

Paco komt graag bij me liggen.

GLAMOURMOES WEEKLY

En Annie kijkt TV.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ontbijtje op maandag.

GLAMOURMOES WEEKLY

Jeej eindelijk weer blauwe lucht te zien.

Hoe was jouw week?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Jenn 23 juni 2016

  Leuk, je eerste hardloopwedstrijd! Op naar de volgende?

 • Reageer Jorinda 23 juni 2016

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer femketje 23 juni 2016

  en nu heb ik zin om allerlei lekkers te eten 😀

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Vichy producten van Viata.nl

  Een aantal weken geleden kreeg ik een e-mail van Viata.nl met de vraag of ik een aantal producten wilde ontvangen...

  Close