Outfit: Adidas Stan Smith sneakers

17 juni 2016 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Ik heb ze al een tijdje in mijn bezit, om precies te zijn sinds maart dit jaar, maar er was nog geen outfitartikel met deze beauties online gekomen. Ik heb het over mijn Adidas Stan Smith sneakers met metallic achterkant. Als ik niet hoef te werken heb ik ze het liefst iedere dag aan en ze zijn gewoon overal mee te combineren. Kijk je mee naar de outfit met mijn favoriete sneakers?
Outfit: Adidas Stan Smith sneakers

Outfit: Adidas Stan Smith sneakers

Mijn Stan Smiths sneakers kocht ik in Madrid, toen ik daar voor de Champions League wedstrijd van PSV was en ik ben nog steeds super blij met deze schoenen. Ze lopen zo lekker en je kunt ze zo gemakkelijk combineren. Bovendien zijn witte sneakers nog steeds super hip! Ik koos voor de variant met een metallic achterkant, omdat ik die net wat specialer vind dat de gewone groene. Het liefst had ik met de roze versie gelopen, maar die waren niet meer in mijn maat verkrijgbaar. En wat draag ik dan in deze outfit behalve de witte sneakers? Dat is een groene broek van Noisy May, die ik heel graag draag. Het is namelijk geen spijkerstof, maar dunner en soepeler materiaal. Het gestreepte hempje dat ik draag heb ik een tijd geleden gekocht bij de Gina Tricot in Essen. Omdat het nog niet heel warm was op de dag dat we de foto’s gingen maken besloot ik mijn spijkerjack van de Primark aan te trekken. Ik ben gek op dit jasje, die ik al zo’n twee jaar heb. Het is ideaal om tijdens de lente over je shirtje of topje aan te trekken, als het nog niet warm genoeg is. Vaak gebruik ik hem ook gewoon als jas. Bovendien zitten er in dit spijkerjack ook nog zakken. Ideaal!

Broek – Noisy May / Top – Gina Tricot / Spijkerjack – Primark / Sneakers – Adidas.
Outfit: Adidas Stan Smith sneakersOutfit: Adidas Stan Smith sneakers Outfit: Adidas Stan Smith sneakersOutfit: Adidas Stan Smith sneakers Outfit: Adidas Stan Smith sneakers Outfit: Adidas Stan Smith sneakers Outfit: Adidas Stan Smith sneakers Outfit: Adidas Stan Smith sneakers Outfit: Adidas Stan Smith sneakers Outfit: Adidas Stan Smith sneakers

Ben jij ook zo’n sneakerfan?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer JAmey 17 juni 2016

  Coole sneakers!!

 • Reageer Kelly Mulder 17 juni 2016

  Leuke sneakers zijn het! Ik heb zelf net nieuwe Janoski’s van Nike besteld voor de vakantie, can’t wait! Je haar zit trouwens erg mooi op de foto’s. 🙂

 • Reageer Jorinda 17 juni 2016

  Wat een leuke outfit weer =)
  Erg leuke schoenen zeg!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Florence 17 juni 2016

  Zo’n leuke sneakers!

 • Reageer femketje 17 juni 2016

  love de sneakers 😀

 • Reageer Chantalle 17 juni 2016

  Ik vind de schoenen echt geweldig!

 • Reageer Nicole 17 juni 2016

  Echt een hele leuke outfit. Ik vind de kleur van je broek zo mooi!

 • Reageer Linda 19 juni 2016

  Die sneakers lijken mij echt fijn! Wel de roze variant want groen is niet mijn kleur ? leuke foto’s!

 • Reageer Marsha 19 juni 2016

  Leuek spontane foto’s heb je gemaakt! -x-

 • Reageer Jouvence 22 juni 2016

  Deze sneakers zijn gaaf! xx

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 112: Me Before You en Groots met een zachte G

  GLAMOURMOES WEEKLY 112 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close