Fa Coconut Shower gel

12 juni 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Ik ben gek op douchegels met lekkere geuren en ik heb dan momenteel ook een behoorlijk aantal douchegels geopend op de badkamer staan. Ik wissel namelijk iedere dag af qua geur, het is net waar ik zin in heb. Maar de afgelopen week heb ik eigenlijk maar één douchegel gebruikt en dat is de Fa Coconut Shower gel. Een tropische verrassing voor onder de douche. Lees je mee?
Fa Coconut shower gel

 

Fa Coconut Shower gel

Verzorg en verwen je huid onder de douche met Fa Coconut Water Douchegel. De frisse douchegel bevat natuurlijk kokosnootextract. De milde formule laat je huid zacht aanvoelen en heeft een aangename geur.

De smaak van kokos vind ik niet altijd even lekker, vooral niet in een Bounty of van die kokossnippers, maar de geur in beauty- en verzorgingsproducten is echt hemels! Vandaar ook dat ik eigenlijk gelijk deze Fa douche gel wilde ruiken toen ik hem zag staan bij de DM Drogerie in Duitsland. Een vriendin van mij had deze al eerder gekocht en was er helemaal fan van, dus toen ik er aan had geroken, was ik ook verkocht. En het leuke is deze fles heeft een inhoud van 400 ml en kost maar € 1,75!
Fa Coconut shower gel

Verpakking

Kijk dan, van deze flacon word je toch gewoon direct vrolijk?! Ik in ieder geval wel, het geeft me een super zomers gevoel en dat maakt me heel vrolijk. Deze grote fles van 400 ml kocht ik dus in Duitsland bij de DM Drogerie, maar in Nederland wordt deze variant ook verkocht. De flacon is voorzien van een prachtige blauwe kleur en een felle groene dop. De vorm is hetzelfde als de andere Fa shower gels. Door de doorzichtige flacon zie je palmboombladeren en op de voorkant staat een kokosnoot afgebeeld. Ik vind de verpakking super tof en deze valt ook zeker op in de douchegel schappen.
Fa Coconut shower gel

Ingrediëntenlijst

Dit is de ingrediëntenlijst van de Fa Coconut Shower gel. Het Cocos Nucifera Fruit Extract staat hoog op de lijst, daarnaast zie ik ook glycerine staan. Parfum staat ook vrij hoog, maar ik heb geen last van irritaties daardoor. Verder zitten er niet heel veel enorm voedende ingrediënten in, maar dat hoeft voor mij persoonlijk ook niet in een douchegel. Ik gebruik daarna wel een lekkere voedende bodybutter of – lotion.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocos Nucifera Fruit Extract, Niacinamide, Glycerin, Parfum, Polyquaternium-7, Propylene Glycol, Laureth-2, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Benzophenone-4, Tetrasodium EDTA, Sodium Benzoate, CI 42090
Fa Coconut shower gel

Product

Op onderstaande foto heb ik de douchegel op mijn hand gefotografeerd. Zoals je kan zien is de gel vrij dun en loopt daardoor snel van mijn hand af. Ik gebruik daarom een spons voor het inzepen van mijn lichaam. Het product schuimt dan veel beter, dan op mijn handen en het verdelen gaat super makkelijk. De substantie is doorzichtig en kleurloos. En die geur, die is zo lekker! Heerlijk tropisch en je ruikt de kokos ontzettend goed! Daar hou ik van. Ik waan me daardoor bijna op een wit strand met palmbomen. Het product schuimt heel lekker en dat zorgt voor een extra feestje onder de douche.
Fa Coconut shower gel Fa Coconut shower gel

Conclusie

Ik ben echt fan van de Fa Coconut Water Shower gel zoals je misschien al wel door had. Wat een heerlijke douchegel is dit met zo’n lekkere tropische geur. Deze moet je echt hebben voor de zomer! Dus ren allemaal naar de drogist en koop deze douchegel. Een lekkere verfrissende douche met deze gel en je voelt je herboren.

Fa Coconut Water 250 ml is verkrijgbaar bij o.a. het Kruidvat voor € 3,39. Maar als je nou in Duitsland bent, ga dan even een DM in en koop de Fa shower gels daar, een stuk goedkoper en je hebt meer inhoud!
Fa Coconut shower gel

Heb jij deze geur al geroken?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer priscilla 12 juni 2016

  Ik heb deze showergel laatst in de winkel geroken en vond de geur erg lekker! Toch heb ik hem laten liggen.. eerst maar mijn voorraad opmaken.

 • Reageer femketje 12 juni 2016

  ik moet echt even aan deze gaan snuffelen 😀

 • Reageer Charlotte 13 juni 2016

  Hmmm ik hou van de geur van kokos! 🙂

 • Reageer Beautyjuf 13 juni 2016

  Oh, je maakt me zo ontzettend nieuwsgierig naar de geur! Had mijn laptop maar een geurdetector 😉 Ik vind het merk Fa overigens een heel fijn merk. In de loop der jaren heb ik verschillende geuren gehad en steeds weer ben ik er verliefd op.

 • Reageer Saraya 15 juni 2016

  Ik ben zo benieuwd naar deze douchegel, ik hou van tropische kokos geur 🙂
  X

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Dupe van La Vie Est Belle – Kruidvat

  Afgelopen zaterdag bracht ik een bezoekje aan de Kruidvat om een aantal lifesavers voor het festivalseizoen te kopen. Toen ik...

  Close