Video | Amerikaans snoep proeven

3 juni 2016 | Geplaatst in Foodreview, Lifestyle

Vandaag een keer een ander soort video dan een shoplog, want ik heb namelijk samen met mijn nicht en een vriendin van haar een video opgenomen tijdens het proeven van Amerikaans snoep. Ze wilden allebei niet in beeld, maar ik heb uiteraard wel mezelf gefilmd tijdens het proeven van verschillende soorten Amerikaans snoep. Daarnaast hebben we ook nog wat Duits snoep en de nieuwste Tony’s Chocolonely chocolade verorberd. Kijk je mee naar deze hilarische (al zeg ik het zelf) video?
Amerikaans snoep

Video | Amerikaans snoep proeven

Het leek me een keer leuk om eens een andere video te maken en toen ik het een tijdje terug met mijn nicht over haar vakantie naar Amerika had, kwamen we eigenlijk op het idee om eens Amerikaans snoep te gaan testen. Zo gezegd zo gedaan, mijn nicht kwam terug van vakantie met snoep, ik bestelde via Jamin nog een unboxing doos met snoep en een vriendin van mijn nicht nam uit Duitsland nog wat lekkers mee. We testen onder andere Rainbow Nerds, Chewy Lemonheads, Poptarts en LachGummi Milchgeister. Het is trouwens wel een lange video, maar ik vond het ook niet leuk om er twee video’s van te maken, dus ik hoop alsnog dat jullie dit leuk vinden om te zien. Ik vind het een leuke, gezellige en grappige video geworden. Ik heb trouwens ook voor het eerst een nieuw videobewerkingsprogramma gebruikt, dus dat was ook nog een beetje testen.

Heb jij wel eens Amerikaans snoep geproefd? Zo ja, wat vond je lekker en wat niet?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Bettie 3 juni 2016

  Ik heb eigenlijk nog nooit Amerikaans snoep geprobeerd, dus ik weet ook niet of het lekker is. Die NERDS snoepjes ziet er wel super lekker uit.

 • Reageer Jouvence 3 juni 2016

  Ziet er lekker uit, ik heb nog nooit Amerikaans snoep geprobeerd. Misschien binnenkort maar eens naar de Jamin ♥ xx

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 110: Amerikaans snoep en Money Monster

  GLAMOURMOES WEEKLY 110 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close