Outfit: Gestreepte jurk

30 mei 2016 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Ja het is weer tijd voor een outfit artikel! Dat is al weer een tijdje geleden, maar ik heb gisteren samen met mijn nicht weer wat foto’s gemaakt. Vandaag deel ik een toffe outfit, die ik eens wilde uitproberen. Ik zie namelijk heel vaak vrouwen lopen met een jurkje aan en die hebben ze dan gecombineerd met sneakers. Dat wilde ik ook graag proberen, dus toen ik mijn gestreepte jurk van de H&M binnen had, heb ik die gelijk in een outfit gecombineerd. Kijk je mee?
gestreepte jurk H&M

Outfit gestreepte jurk

Toen ik in de webshop van de H&M aan het rondkijken was kwam ik dit jurkje tegen. Een jurkje die ik eigenlijk gelijk leuk vond en die ik daarom ook direct naar mijn digitale winkelmandje klikte. Het is een zwart/wit gestreepte jurk van Divided gemaakt van een geribte stof. Het model is eigenlijk heel simpel, maar door het gestreepte stofje, de lange mouwen en het kraagje is het toch een toffe jurk. Ik wilde deze jurk eens een keer combineren op een andere manier, dan hoe ik het normaal zou doen. Dus koos ik ervoor om hem te dragen in combinatie met mijn Adidas Superstar sneakers, nog steeds een van mijn favoriete paar schoenen. Daarnaast heb ik gekozen voor blote benen en een licht spijkerjasje. Door de sneakers krijgt de outfit een hele andere, meer casual uitstraling dan wanneer je het met hakken en een jasje zou combineren. Ik vind de outfit echt ontzettend leuk en zou dit zeker vaker gaan dragen. Het jurkje zit lekker, heeft een lengte tot net over de knie en het camoufleert je mindere zones. Ik besloot om er verder niet veel sieraden bij te dragen, behalve een subtiel kettinkje met het infinity teken. Een horloge had op zich nog wel gekund.

Gestreepte jurk – H&M / Spijkerjack – Only / Sneakers – Adidas / Ketting – onbekend.

Outfit jurk H&MOutfit jurk H&M Outfit jurk H&MOutfit jurk H&M Outfit jurk H&MOutfit jurk H&M Outfit jurk H&M Outfit jurk H&M Outfit jurk H&MOutfit jurk H&M Outfit jurk H&M

Wat vind jij van de combinatie jurkjes en sneakers?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Jorinda 30 mei 2016

  Wat een leuke outfit weer =)
  Echt een leuke combinatie zo!
  Liefs Jorinda

 • Reageer femketje 30 mei 2016

  staat je super leuk 😀

 • Reageer Manon 30 mei 2016

  Ik vind het een onzettend leuk jurkje!

 • Reageer Maaike 30 mei 2016

  Oeh wat een leuk jurkje zeg! Staat je onwijs tof. En je straalt ook echt in de foto’s; leuk om te zien <3

 • Reageer Sara 30 mei 2016

  Wauwww!! Dit jurkje is tof. Het staat je ook echt heel erg goed. Mooi dat hij zo hoog gesloten is, daar houd ik echt van.

 • Reageer Saraya 30 mei 2016

  Oo wat een leuk jurkje! Staat je leuk!
  X

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Mega shoplog mei 2016 + WINACTIE (GESLOTEN)

  Ja mensen vandaag is het tijd voor een mega shoplog, want ik heb de afgelopen tijd flink wat items gekocht....

  Close