Catrice Glam & Doll False Lashes mascara

26 mei 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Het is tijd voor een review van een budget mascara namelijk de: Catrice Glam & Doll False Lashes mascara. Ik kocht deze mascara in maart toen de nieuwe collecties van Catrice en Essence weer in de winkel lagen. De Glamour Doll mascara is lange tijd een favoriet van mij geweest en de Glam & Doll mascara is één van de opvolgers bij Catrice. Laten we gaan kijken hoe deze mascara het er vanaf brengt in de review.
Catrice Glam & Doll False Lashes mascara

Catrice Glam & Doll False Lashes mascara

Deze valse wimpermascara is een uitbreiding van de succesvolle Glam & Doll collectie. De nieuwkomer scoort punten met het gebogen elastomeerborsteltje dat elke individuele wimper dekt met slechts één streek en van wortel tot uiteinde in diep zwart hult. De stimulerende formule zorgt voor extra volle wimpers en geeft spectaculaire resultaten.

Valse wimpereffect
Rond vezelborsteltje
Ultrazwarte textuur
Catrice Glam & Doll False Lashes mascara

Verpakking

De Glam & Doll mascara zit in een licht paarse metallic huls en heeft dezelfde vorm als de Glamour Doll mascara. Ik vind het een mooie mascara huls die er bovendien niet goedkoop uitziet. Geen hysterische teksten, maar alleen in het zilver Catrice en de naam van de mascara. En er zit nog een stickertje op met ‘Blackest False Lashes’. De dop is groot genoeg om goed vast te kunnen houden tijdens het aanbrengen van de mascara. De huls bevat 9,5 ml mascara.
Catrice Glam & Doll False Lashes mascara

Borsteltje

Een van de belangrijkste dingen van de mascara is natuurlijk het borsteltje. Daar let ik altijd heel erg op tijdens het kopen. De Glam & Doll mascara heeft een rubberen borsteltje die gebogen is. Alle ‘stekels’ zijn even lang en evenredig verdeeld over het hele borsteltje. Van dit soort mascaraborsteltjes word ik heel vrolijk, omdat deze meestal je wimpers heel mooi separeren. Het ziet er dus al met al goed uit tot nu toe. Het voelt trouwens ook allemaal heel stevig aan, waardoor je de mascara ook goed kunt aanbrengen.
Catrice Glam & Doll False Lashes mascara Catrice Glam & Doll False Lashes mascara

Resultaat

Ik ben heel tevreden over de Glam & Doll mascara, hoewel de rechterfoto met twee laagjes mascara wat rommelig oogt. Ik heb dat vaker met mascara dat de wimpers van mijn rechteroog altijd mooi gesepareerd en met volume zijn, maar mijn linker oog, waar ik altijd de foto’s van maak niet. Links zie je dus mijn oog zonder mascara en rechts met. Mijn wimpers worden eigenlijk wel goed gesepareerd zoals je op de foto rechtsonder kan zien en ze krijgen daarnaast ook nog een mooie lengte. Of de mascara echt een valse wimpereffect geeft, daar kun je over discussiëren, maar ik vind wel dat de mascara een mooi resultaat geeft. De substantie van de mascara is ook goed, geen klontjes en ook het borsteltje zit niet gelijk helemaal vol als je hem uit de huls haalt. Op de foto links onder zie je ook dat mijn wimpers mooi gekruld zijn.

Catrice Glam & Doll False Lashes mascara is verkrijgbaar bij de Kruidvat en & Trekpleister voor € 3,99.
Catrice Glam & Doll False Lashes mascara

Wat vind jij van Catrice mascara’s?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Maaike 26 mei 2016

  Die mascara’s beloven bijna altijd een valse wimpereffect, haha. Maar de voor- en na foto’s van deze mascara zien er erg goed uit. Je wimpers worden wel lekker zwart en er komt ook meer volume in lijkt het wel!

 • Reageer Jolet 26 mei 2016

  Ziet er goed uit! Soms kan de kwaliteit van budget producten je echt verbazen, vind ik!

 • Reageer Jamey 26 mei 2016

  wauw wat een mooi resultaat!

 • Reageer Sara 26 mei 2016

  Wat een mooi resultaat geeft deze mascara. En wat jij schrijft herken ik echt: bij één oog willen mijn wimpers wel altijd perfect en bij de andere niet. Gelukkig willen ze de laatste tijd allebei goed meewerken.

 • Reageer Chantalle 26 mei 2016

  Oh wauw het resultaat is erg mooi.

 • Reageer mieke | mieksmind 26 mei 2016

  Je foto’s zien er goed uit zo met de mascara, wat een duidelijk verschil. Ik heb hem ook maar ben niet zo super enthousiast. Ik vind de nieuwe van rimmel echt geweldig. Zo zie je maar dat elke mascara anders werkt voor iemand.

 • Reageer Lisanne 27 mei 2016

  Wat een mooi resultaat! Zelf gebruik ik altijd de ‘basic’ versie van deze mascara. De zwarte huls zeg maar. Die gebruik ik al jaren en is echt mijn favoriet. Nu ben ik ook wel erg benieuwd naar deze geworden.

 • Reageer Jouvence 27 mei 2016

  Het effect van de mascara vind ik erg mooi xx

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 109: DM, BodyBounz en Utrecht

  GLAMOURMOES WEEKLY 109 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close