L’Oreal Paris Color Riche Le Vernis

23 mei 2016 | Geplaatst in Beauty, Review, Swatches

Alweer een tijd geleden deed ik een bestelling bij Make-Up Mushaves waarbij ik meerdere nagellakjes bestelde. Drie daarvan zijn van L’Oreal Paris en die ga ik vandaag aan jullie laten zien. Het gaat om de L’Oreal Paris Color Riche Le Vernis collection exclusive. Het zijn drie verschillende tinten rood by Julianne, by Blake & by Laetitia. Kijk je mee naar deze prachtige kleuren?
L'Oreal Paris Color Rich Le Vernis

L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis

Een rode nagellak mag jij écht niet missen in jouw collectie. L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis heeft zich laten inspireren door elegante topvrouwen. Ik koos voor drie verschillende kleuren uit deze Collection Exclusive namelijk: Laetitia’s Pure Red, Blake’s Pure Red en Julianne’s Pure Red. Prachtige rode tinten voor op je nagels. Laten we snel kijken naar de lakjes en de swatches.
Collection Exclusive L'Oreal Paris

Laetitia’s Pure Red

Een hele donkere rode tint, dat is Laetitia’s Pure Red. Prachtig bordeaux rood met een hele kleine shimmer. De kleur oogt op mijn nagels wat minder donker en geeft je nagels een prachtige klassieke look. Ik had niet verwacht dat ik deze kleur zo mooi zou vinden op mijn nagels. Laetitia’s Pure Red dekt met één laagje, maar is het mooist met twee laagjes. Heeft een mooie glans en als het licht er goed op valt zie je de kleine zilveren en rode shimmertjes.
Collection Exclusive L'Oreal Paris Laetitia's Pure Red

Blake’s Pure Red

Blake’s Pure Red is een verrassende kleur in deze collectie, want hij neigt meer naar paars. Deze rode tint is een aubergine kleur die juist weer wat donkerder uitvalt op de nagels dan in het flesje. Wel zie je op de nagels toch nog die rode ondertoon. De kleur is dekkend na één laagje, maar na twee laagjes krijg je een mooie intense kleur op je nagels. Ik vind dit een mooie kleur, waarvan ik van te voren niet had verwacht dat ie mooi zou staan op mijn nagels.
Collection Exclusive L'Oreal Paris Blake's Pure Red

Julianne’s Pure Red

De laatste kleur die ik uit deze nagellaklijn heb ik Julianne’s Pure Red. En dit is natuurlijk overduidelijke rode nagellak. Julianne’s Pure Red is een prachtige intens rode kleur met hele kleine, subtiele zilveren shimmers. De lak is klassiek rood, maar door de shimmers wel net iets specialer. Deze kleur dekt ook in één laagje, maar doordat ie wat lichter is dan de andere twee is nog een extra laagje wel aan te raden.
Collection Exclusive L'Oreal Paris Julianne's Pure Red

Conclusie

Ik ben erg te spreken over deze nagellakjes van L’Oreal Paris. Het is de eerste keer dat ik nagellak van dit merk heb geprobeerd, maar het zal zeker niet de laatste keer zijn. Het zijn drie prachtige rode tinten, waarvan Blake’s Pure Red wel meer naar paars neigt. De kwastjes lakken ontzettend fijn en zijn mooi breed en afgerond. De nagellak heeft een fijne substantie die zorgt voor een mooie laag op je nagels. De dekking van alle drie de lakjes is super goed en voor het allermooiste resultaat zou ik twee laagjes aanbrengen. Over de houdbaarheid kan ik nooit zoveel zeggen, omdat de lakjes op mijn nagels altijd snel chippen. Mijn favoriete kleur is Julianne’s Red, die kleur is net wat meer draagbaar dan de andere twee.

Julianne’s Red en Blake’s Red zijn nog verkrijgbaar bij Make-Up Musthaves voor € 5,49.
L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis

Wat vind jij van deze kleuren?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Sarah 23 mei 2016

  Wat een mooie lakjes zeg! De eerste kleur is mijn favorietje 🙂

  Sarah x
  http://www.palmtreesandheels.com

 • Reageer alexa 23 mei 2016

  wauw wt zijn die 2 lakjes mooi diep rood, houd ik wel van!

 • Reageer Priscilla 23 mei 2016

  Wat een mooie kleuren. Zelf heb ik ook de derde rode, maar draag het lakje echt te weinig.

 • Reageer JAmey 23 mei 2016

  oeeh i like Julianne’s Pure Red! Echt een mooi kleurtje!

 • Reageer Manon 23 mei 2016

  Kleurtjes zijn niet echt voor dit seizoen, maar zijn wel erg mooi

 • Reageer Saraya 23 mei 2016

  Oehh…mooie kleurtjes, maar in de zomer draag ik liever zomerse kleurtjes 😉
  X

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Chuckit Hondenspeelgoed | Huisdierplein

  Nani had weer eens geluk, want ik kreeg van Huisdierplein een aantal leuke speeltjes toegestuurd, namelijk: Chuckit Hondenspeelgoed. Aangezien mijn...

  Close