Chuckit Hondenspeelgoed | Huisdierplein

21 mei 2016 | Geplaatst in Lifestyle, New in

Nani had weer eens geluk, want ik kreeg van Huisdierplein een aantal leuke speeltjes toegestuurd, namelijk: Chuckit Hondenspeelgoed. Aangezien mijn hond gek is op apporteren waren deze speeltjes natuurlijk hartstikke welkom. Tijdens een ochtendje op het strand heb ik wat beelden gefilmd en het hondenspeelgoed uitgetest. Kijk je mee of dit misschien ook wat voor jouw hond is?
Chuckit! Hondenspeelgoed

Chuckit Hondenspeelgoed | Huisdierplein

Chuckit. De speelgoed sensatie uit Amerika – De Chuckit speeltjes voor honden zijn sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland. Deze duurzame ballen & apporteer speeltjes gaan jaren lang mee en zijn zeker bestand tegen een stootje.

In het assortiment van Chuckit staan alleen maar producten die in verband staan met plezier. Elk hondenras, maar ook iedere individuele hond, zijn eigen manier van spelen heeft vindt je hier speelgoed in allerlei soorten en maten. Ondanks de verschillen tussen de honden draait het bij alle honden om een ding en dat is lekker spelen. [Chuckit!]

Nani is gek op speeltjes en ze heeft dan ook behoorlijk wat verschillende soorten rondslingeren in de kamer. Maar Chuckit Hondenspeelgoed had ze nog niet in haar assortiment. Daarom natuurlijk super leuk dat ze van Huisdierplein de Chuckit! Ultra Balls en de Chuckit! Ultra Sling Katapult heeft ontvangen. Nani is gek op balletjes en vindt apporteren ook leuk, dus deze speeltjes zijn perfect.
Chuckit!

Chuckit Ultra Bal

De bal die extra lang meegaat en door veel hondenbaasjes standaard mee naar het park genomen wordt. Chuckit ballen zijn niet schadelijk voor het gebit en worden bij het apporteren goed gezien door honden. Chuckit is de meest populair bal onder de hondenbaasjes wereldwijd!

De voordelen:
De bal is gemakkelijk schoon te maken
De bal is niet schadelijk voor het gebit van je hond
De bal drijft op water

€ 14,55 per twee en nu 25 % korting dus betaal je maar € 10,95
Chuckit! Ultra Ball

Chuckit Ultra Sling Katapult

De nieuwe apporteer rage van Chuckit uit Amerika Met deze “katapult” kunt de meegeleverde Chuckit Ultra Spin Dart eenvoudig tot wel 35 meter wegschieten! Handvat licht goed in de hand en de dart is zeer duurzaam. Door zijn opvallende kleurstelling is deze eenvoudig terug te vinden De meegeleverde Spin Dart drijft op water en is geschikt voor iedere hond groot of klein.

€ 37,50 en nu 20 % korting dus betaal je maar € 29,95
Chuckit! Ultra Sling Katapult

Testvideo op het strand

Tijdens het dagje strand op het strand van Monster heb ik wat beelden gemaakt van Nani die de Ultra ball apporteert. Ook hebben we de katapult uitgeprobeerd. De Ultra Balls zijn echt top, ze zijn goed zichtbaar door de oranje en blauwe kleur en blijven drijven in het water. Daarnaast stuiteren ze als een malle waardoor Nani gekke sprongen maakte in de lucht. Ze zijn heel stevig en Nani krijgt ze niet kapot. De katapult is ook heel leuk als je door hebt hoe je de dartpijl het beste kunt lanceren. Ik merkte wel dat Nani deze dartpijl niet zo makkelijk wilde pakken. Ze ging er wel achteraan, maar ging er vervolgens naast liggen totdat wij hem weer opnieuw wegschoten. Het materiaal is heel stevig, waardoor het tegen een stootje kan. De katapult is lekker groen met wit van kleur en daardoor ook lekker opvallen. Als ik voor Nani mag spreken denk ik dat ze heel blij is met het Chuckit Hondenspeelgoed.

Ken jij het Chuckit! Speelgoed al?

liefs marloes

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Lees vorig bericht:
MyChelle Dermaceuticals Creamy Pumpkin Cleanser

Een tijdje geleden liet ik in een artikel zien wat ik bestelde bij Beauty Bay. Een van de producten die...

Sluiten