Fotoboek van Fotofabriek

4 april 2016 | Geplaatst in Lifestyle, New in, Travel

Fotoboeken daar heb ik er echt ontzettend veel van. Mijn moeder heeft vanaf toen ik geboren was tot aan zo ongeveer groep 8 een fotoboek bijgehouden van ieder levensjaar. Heel veel foto’s, heel veel mooie herinneringen en een leuk naslagwerk. Ook van iedere vakantie heeft ze uitgebreide verslagen met foto’s gemaakt. Heel lang in de weer geweest met gedrukte foto’s en handgeschreven teksten, maar tegenwoordig gaat alles natuurlijk digitaal. Ik heb nog veel foto’s digitaal staan, maar er nog geen fotoboek van gemaakt En om herinneringen toch tastbaar te houden vind ik een fotoboek wel heel erg leuk. Daarom laat ik jullie vandaag mijn fotoboek van Fotofabriek zien.
Fotoboek van Fotofabriek

Fotoboek van Fotofabriek

Als het aankomt op het maken van fotoboeken dan ben ik heel slecht, want ik heb dus nu een fotoboek gemaakt van een reis naar Ibiza die ik in april 2014 maakte. Dat is dus al bijna twee jaar geleden. Maar weet je wat het is? Als je er aan begint lijkt het altijd zoveel werk om een boek te maken, omdat je zoveel foto’s hebt. Maar als je eenmaal bezig bent dan is het zo gepiept. Nou ik heb dus nu eindelijk een tastbare herinnering aan de prachtige trip die ik maakte naar Ibiza en dat allemaal dankzij Fotofabriek.
fotofabriek fotoboek

Over Fotofabriek

“Een fotoboek, fotoalbum, fotokaarten, kalenders of fotoproducten kun je bij Fotofabriek allemaal maken en bestellen. Maak je fotoboek, fotoalbum of een ander fotoproduct met je eigen foto’s!

Met de gratis software maak je gemakkelijk zelf een professioneel fotoboek, fotoalbum, verjaardagskalender, canvas, wenskaart of een van onze andere fotoproducten op je eigen computer. Heb jij een fotoboek, fotoalbum of ander fotoproduct gemaakt dan wordt het bestand naar onze fotoservice verstuurd. Het drukken, binden en verpakken van je gemaakte fotoboek doen wij in eigen huis. Wij kunnen je fotoproduct naar ieder adres in Nederland en België verzenden.” [Fotofabriek]
Fotofabriek fotoboek

Een fotoboek maken met de Fotofabriek software

Een fotoboek maken is heel gemakkelijk met de software die Fotofabriek je biedt. Je installeert het programma op je laptop of PC en kiest het soort fotoboek dat je wilt maken. In mijn geval is dat een A4 Fotoboek Hardcover liggend. Daarna heb je de mogelijkheid om je boek helemaal zelf in te vullen, pagina’s te vullen door middel van sjablonen of je laat Fotofabriek je geselecteerde foto’s in het boek zetten. Ik koos voor de tweede optie en heb daarna de vooringevulde pagina’s nog aangepast als ik bijvoorbeeld meer foto’s op één pagina wilde, of ze op een andere manier wilde laten zien. De foto’s sleep je uit de map waar ze in staan naar de gewenste plek in het boek en voila. Je maakt super snel en simpel je eigen fotoboek. Ben je klaar en heb je je boek helemaal gecontroleerd? Dan bestel je je product en vervolgens wordt je fotoboek geëxporteerd naar je winkelwagen. Dan rest je alleen nog te kiezen welk papier, wat voor een omslag en nog een aantal opties. Daarna kan je betalen en is het wachten tot je fotoboek is gedrukt en bezorgd.

Het A4 Fotoboek Hardcover liggend kost standaard € 24,99, een twee extra pagina’s kosten € 1.
Fotofabriek fotoboek Fotofabriek fotoboek Fotofabriek fotoboek
Ik bestelde mijn fotoboek op 29 maart en op 31 maart kreeg ik bericht dat mijn boek was verzonden met een Track & Trace code erbij. De volgende dag was het boek netjes bezorgd in een doos die door de brievenbus past. Je hoeft er dus in principe niet voor thuis te blijven. Wist je trouwens dat Fotofabriek als beste is getest door de Radar Fotoboekentest van 2015? Daarnaast zijn ze voor het vierde jaar op rij de winnaar van de grootste en onafhankelijke fotoboekentest van tipsfotoboekenmaken.nl

Maak jij online fotoboeken of maak je daadwerkelijk nog een knip en plakboek? Of laat je je foto’s in mappen verstoffen op je PC of laptop?

liefs marloes

Dit artikel bevat (een) product(en) die is/zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Aukje 4 april 2016

  Hier staan ze te verstoffen op de computer. Zonde eigenlijk, maar ik vind een foto-album maken altijd zo’n gedoe. Terwijl je dan wel de foto’s wat sneller terug kijkt. Maar ja…

 • Reageer Maaike 4 april 2016

  Eigenlijk laat ik al mijn foto’s verstoffen in mijn laptop ja haha… vind dit ook een geweldige manier om je vakantie momenten te bewaren. Heel leuk gedaan <3

 • Reageer Manon 4 april 2016

  Fotoboeken zijn zo ontzettend mooi. Ik zit te denken om van Italië ook nog een fotoboek te maken!

 • Reageer Jamey 4 april 2016

  Wat een leuk boek zeg! ik zou ook eens mijn foto’s moeten gaan uitzoeken….

 • Reageer DisneyChicks.nl 4 april 2016

  Geweldig, dit soort fotoboeken. Die van jouw reis naar Ibiza is ook erg gaaf geworden!

 • Reageer Northflix 4 april 2016

  Leuk om het zo af te laten drukken!
  Dat doe ik toch te weinig tegenwoordig, terwijl het zoveel leuker/prettiger is, ook om aan andere mensen te showen.

 • Reageer Saraya 4 april 2016

  Wat een leuk fotoboek, zo te zien staan er leuke foto’s in 🙂
  X

 • Reageer Heidi 4 april 2016

  Wat een leuke fotoboek is het meid.

 • Reageer Bertine 7 april 2016

  Ik heb nog nooit van deze site gehoord, echt niet. je fotoboek is geweldig! ik vind dat altijd zo leuk he om te maken!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Essence Forbidden Volume mascara

  Het is alweer lang geleden dat ik een mascara van Essence heb gereviewd. En nu ga ik in dit artikel...

  Close