SpaOnline en Palmolive 2e saunakaartje gratis

1 april 2016 | Geplaatst in Lifestyle

Als ik wil ontspannen en even tot rust wil komen is een dagje sauna een van de eerste dingen waar ik aan denk. Ik ben inmiddels een aantal keer naar de sauna geweest en komt dan helemaal herboren weer thuis. Terwijl ik dat eerder nooit verwacht had, ik vind een normale sauna helemaal niet relaxt en veel te warm. Maar bij de meeste wellnesscentra heb je zoveel verschillende soorten sauna’s, dat er altijd wel iets bij zit voor je. In dit artikel laat ik jullie kennis maken met SpaOnline.com, heb ik een kortingscode voor jullie en laat ik je kennismaken met de actie van Palmolive en SpaOnline.
SpaOnline

SpaOnline.com en Palmolive 2e saunakaartje gratis

Een dagje sauna is heerlijk met vriendinnen of samen met je moeder. Ik vind het in ieder geval heerlijk, lekker relaxt genieten van bubbelbaden, scrubs en sauna’s en daarnaast gezellig kletsen. Meestal boek ik een halve dag en tussendoor gaan we lekker wat drinken en iets eten. Tot nu toe ben ik bij Thermen Bussloo en de Veluwse Bron geweest en beide sauna’s waren zeer geslaagd voor een dagje ontspannen. SpaOnline is de grootste en voordeligste boekingssite voor een dagje wellness. Maar wil je echt helemaal tot rust komen dan kun je ook een wellnessresort boeken met een overnachting. De resorts die worden aangeboden via de website zitten door het hele land en zelfs in België. Zo hoef je niet een halve dag in de auto te zitten voor een dagje ontspannen.
Website SpaOnline

2e saunakaartje gratis met Palmolive

SpaOnline heeft in samenwerking met Palmolive een leuke actie. Wanneer je twee Palmolive producten koopt, kun je via de actiepagina op SpaOnline.com kaartjes bestellen voor een sauna naar keuze. Je ontvangt dan het tweede kaartje helemaal gratis. Kies bijvoorbeeld voor de Palmolive Aroma Sensations lijn en geniet van een heerlijke douche met de heerlijk ruikende producten. Maar ook de Palmolive Naturals lijn is een echte aanrader.
PALMOLIVE AROMA SENSATIONS FEEL GLAMOROUS PALMOLIVE AROMA SENSATIONS FEEL THE MASSAGE PALMOLIVE NATURALS ZWARTE ORCHIDEE EN HYDRATERENDE MELK

De eerste 10 gebruikers kunnen gebruikmaken van de kortingscode GLAMOURMOES457 (hoofdlettergevoelig) om een bestelling te doen op de actiepagina van SpaOnline.com. De kaartjes die je boekt zijn te verzilveren t/m 30 april 2016.

Ga jij wel eens naar de sauna?

liefs marloes

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

1 reactie

 • Reageer Manon 1 april 2016

  Leuk zeg ! Palmolive heeft altijd lekkere douchegels

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Travelbucketlist #1: New York, Sydney en cruise

  Ik ben net terug uit Madrid en ik heb Antwerpen bezocht, maar er zijn nog steeds heel veel steden en...

  Close