Mee naar Madrid maart 2016

26 maart 2016 | Geplaatst in Lifestyle, Travel

Inmiddels ben ik alweer een hele week thuis van mijn citytrip naar Madrid. Vorige week donderdagavond kwam ik thuis, of nou ja landde het vliegtuig in Düsseldorf, uiteindelijk was ik pas na 0:00 uur thuis. De foto’s van mijn telefoon zijn al te bekijken in een uitgebreide GLAMOURMOES WEEKLY, maar uiteraard heb ik ook een heleboel foto’s gemaakt met mijn spiegelreflexcamera. Als je benieuwd bent naar de foto’s van deze prachtige stad lees en kijk dan snel verder. Ik neem je mee naar Madrid.
mee naar madrid

Mee naar Madrid maart 2016

De reden dat ik naar Madrid ging was natuurlijk de wedstrijd van PSV in de Champions League tegen Atletico Madrid. Maar wat doe je als je toch in de stad bent en het is prachtig weer. Juist ook de stad bekijken. En dat is wat ik samen met een vriend heb gedaan. Op maandag 14 maart 2016 vertrokken we vanaf Düsseldorf richting Madrid, waar we rond half 5 bij het appartement waren. Dat appartement boekte ik trouwens via AirBnB en dat was echt wel heel geslaagd. Het was de eerste keer dat ik een verblijf boekte via die site, maar het was zeker de moeite waard. Kijk je mee naar de dagen die ik beleefde in Madrid?

De eerste dag heb ik geen foto’s gemaakt met mijn spiegelreflex, dus ik ga direct door naar dag 2. We bezochten op de tweede dag onder andere de Gran Via, de grootste winkelstraat, genoten van de zon in Parque del Retiro en stonden bij het nulpunt van Spanje: Plaza del Sol. De derde dag in Madrid sliepen we uit, want de avond ervoor hadden we natuurlijk PSV aangemoedigd. Daarna besloten we om het stadion van Real Madrid te bekijken en kwamen we bij het prachtige Palacio Real en de kathedraal die er tegenover staat.

Gran Via, Palacio de Cibeles en Parque del Retiro en meer op dag 1

Gran Via Madrid Gran Via Madrid Gran Via Madrid Palacio de Cibeles _MG_2992 Puerta de Alcalá Parque del Retiro Parque del Retiro Parque del Retiro Parque del Retiro Parque del Retiro Parque del Retiro
Madrid Jardines de Sabatines Jardines de Sabatines Jardines de Sabatines Plaza de Espana Gran Via Plaza Callao Plaza del Sol Plaza del Sol Plaza del Sol Plaza del Sol Plaza del Sol

Estadio Santiago Bernabéu, Palacio Real en Estacio Atocha
Tour Bernabéu Tour Bernabéu Tour Bernabéu Tour Bernabéu Tour Bernabéu citytrip Madrid citytrip Madrid citytrip Madrid citytrip Madrid citytrip Madrid _MG_3066 citytrip Madrid citytrip Madrid citytrip Madrid citytrip Madrid citytrip Madrid citytrip Madrid citytrip Madrid citytrip Madrid citytrip Madrid citytrip Madrid citytrip Madrid citytrip Madrid citytrip Madrid

Campo de Casa en Plaza Mayor
Plaza Mayor Plaza Mayor Plaza Mayor Plaza Mayor Plaza Mayor Citytrip Madrid Citytrip Madrid Citytrip Madrid Citytrip Madrid Citytrip Madrid Citytrip Madrid Citytrip Madrid Citytrip Madrid Citytrip Madrid Citytrip Madrid

Madrid is echt een prachtige stad met heel veel mooie architectuur. Parque del Retiro is er eentje waar je volgens mij een hele dag kunt vertoeven. Gran Via en de straten erom heen bieden genoeg mogelijkheden voor de shopliefhebbers. Er zijn tal van musea, waar ik dan weer niet ben geweest, maar ook prachtige paleizen. Ben je een voetballiefhebber dan kun je je hart ophalen bij het stadion van Real Madrid, maar ook bij die van Atletico Madrid. De bouwstijl van de stad spreekt me heel erg aan, door alle lichte gebouwen en de mooie ornamenten. Er is wel veel wat in de steigers staat, zoals Banco D’Espana en bijvoorbeeld het Metropolis. Wij hadden heel erg geluk met het weer in Madrid, want het was zo’n 15 – 17 graden. In de zon was het dan ook heerlijk toeven, maar in de schaduw merkte je dat het toch nog wel fris was.

Zou jij naar Madrid gaan als je deze foto’s ziet?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Tineke 26 maart 2016

  Wat heb je veel mooie foto`s genomen! Het lijkt mij ook een prachtige stad!
  Liefs

 • Reageer Melissa 27 maart 2016

  Ik wist niet dat Madrid er zo mooi en leuk uitzag! Mooie foto’s heb je gemaakt 🙂

 • Reageer Heidi 27 maart 2016

  Wat mooie foto’s meid prachtige

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Unboxing verrassingspakket

  Een aantal weken geleden kreeg ik van Iris een e-mail dat ik haar winactie had gewonnen. Ik had een verrassingspakket...

  Close