New in | Giorgio Armani Si

21 maart 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Als ik voor een citytrip op het vliegveld ben, dan neem ik altijd een kijkje bij de Duty Free shops. Dit keer had ik de prijzen van parfums die nog op mijn wishlist stonden genoteerd, zodat ik kon zien of het parfum echt goedkoper was dan bij een parfumerie. Toen ik in Düsseldorf bij de Duty Free Shop was, zag ik gelijk een van mijn favoriete geurtjes staan Giorgio Armani Si. Hij was goedkoper dus nam ik hem zonder twijfel mee. En vandaag lees je de review.
Giorgio Armani Si

New in | Giorgio Armani Si

“De nieuwe eau de toilette, Sì van Giorgio Armani is een re-interpretatie van de ode aan de moderne vrouw. Het is een eerbetoon aan de moderne gevoelige, sensuele vrouw. Sì eau de toilette is een nieuw aroma dat de sentimentele kant van de moderne Armani vrouw onthult en blootlegt. Gevoelig en elegant, rijp voor een nieuwe uitdaging opent Sì eau de toilette een nieuw olfactief hoofdstuk gericht op tederheid en sensualiteit.” [ICI PARIS XL]

Qua parfum heb ik best een uiteenlopende voorkeur. Ik hou namelijk van hele zoete en fruitige geuren, maar ook van kruidige en warme parfums. Hierdoor zijn er veel verschillende parfums die ik kan waarderen en sinds ik Si van Giorgio Armani had geroken stond deze hoog op mijn wishlist. Nu heb ik hem eindelijk in ‘eau de toilette’-vorm toegevoegd aan mijn stash en laat ik jullie weten wat ik er van vind.
Armani Si

Verpakking

Giorgio Armani Si komt in een zachtroze doosje waar in iets donkerder roze Si op staat. Verder alleen in het zwart Giorgio Armani. Een mooie chique verpakking. Als je het flesje uit de verpakking haalt zie je dat de eenvoud en chique uitstraling is doorgevoerd in de flacon. Het is geen bijzonder flesje met gekke vormen of schreeuwende kleuren. Nee, dit is een mooi chique flesje met de opdruk ‘Si’ en ‘Giorgio Armani’. De dop is licht/zacht roze. De ‘eau de parfum’ heeft een zwarte dop. Het parfum heeft een vrouwelijke en chique uitstraling. Benieuwd of de geur ook lekker en vrouwelijk is.

Giorgio Armani Si is verkrijgbaar voor € 68,40 bij de Douglas (50 ml) en € 57,01 bij ICI PARIS XL.
Armani Si

De geur Giorgio Armani Si

Topnoot: peer en cassis
Hartnoten: fresia en meiroos;
Basisnoten: vanille, patchouli, ambroxan en houtnoten.

Sinds ik de geur heb geroken ben ik er al verliefd op en ik kan alleen maar zeggen dat ik er nog verliefder op geworden ben. De geur opent ontzettend lekker zoet, de cassis is duidelijk te herkennen. Naar mate de geur een beetje is vervlogen komen de bloemige noten naar voren. En hoewel ik niet zo’n fan ben van bloemige parfums vind ik het in dit parfum erg lekker. Aan het einde van de dag blijft er een lekkere warme geur over.
Armani Si

Conclusie

Ik hoef denk ik niet meer te zeggen dat ik fan ben van mijn nieuwste parfum, mijn nieuwste aanwinst. Het is een geur die ik sinds ik hem gekocht heb iedere dag heb gebruikt. Je merkt wel dat het een eau de toilette is, want na een paar uur is de geur redelijk afgezwakt. Dan ruik je alleen nog subtiel de basisnoten. Giorgio Armani is een echte toevoeging voor mijn parfumstash en ik ben blij dat ik hem eindelijk gekocht heb. Het is een zoete geur die langzaam overgaat in een bloemige en warme geur. Ik ben een groot fan in ieder geval! En gelukkig kan ik met deze 50 ml wel even vooruit.
Armani Si

Heb jij deze geur al eens geroken?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Valerie 21 maart 2016

  Oh, ik ben verliefd op deze geur! Zo heerlijk!

 • Reageer Jamey 21 maart 2016

  oeeeh mijn favoriet! Ik snap dat jij er ook erg blij mee bent 😉

 • Reageer Maaike 21 maart 2016

  Hmmm dit lijkt me dus echt een HEERLIJKE geur hè, vooral omdat er vanille in zit (Ik hou van vanille)!

 • Reageer femketje 21 maart 2016

  ik ken dit geurtje zelf nog niet eigenlijk :3

 • Reageer Manon 21 maart 2016

  Mooie foto’s. De flacon is ook erg elegant. Ik ben benieuwd naar de geur. Ik hou wel van vanille

 • Reageer Lieke van Veen 21 maart 2016

  Deze geur is echt heerlijk maar jammer genoeg zo duur 🙁

 • Reageer Heidi 21 maart 2016

  Wat heerlijke parfum.
  Denk wel dat de geur zalig zal zijn.

 • Reageer Mariska 21 maart 2016

  Hij is echt super mooi en lijkt me zo lekker!

 • Reageer Elodie 21 maart 2016

  Dit is echt mijn lievelingsgeurtje! Koop altijd de ‘namaak’ bij Bargello in Tilburg. Komt voor 99 procent overeen en kost maar 17 euro voor 50 milliliter. Ideaal!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Weekendje Antwerpen in foto’s

  Het is inmiddels alweer twee weken geleden dat ik een bezoekje bracht aan de stad Antwerpen, maar ik wil jullie...

  Close