Outfit: Stop and smell the Roses

17 maart 2016 | Geplaatst in Fashion, OOTD

In Antwerpen kwamen we een leuk zijstraatje tegen tijdens onze zoektocht naar de stripmuren. Mijn nicht en ik besloten dat het wel leuk was om er outfitfoto’s te maken en zo geschiedde. Ik draag mijn super leuke trui van Nest Warehouse weer met de tekst ‘Stop and smell the Roses’. Kijk je mee naar het resultaat van de foto’s?
Stop and smell the roses

Outfit: Stop and smell the Roses

Je kunt mij in mijn vrije tijd over het algemeen uittekenen in een jeans, trui en sneakers. Een heerlijke comfortabele outfit, maar toch wel fashionable. In antwerpen droeg ik mijn grijze jeans van Vero Moda die ik de laatste tijd weer meer kan waarderen. Hij was ooit heel donker grijs, maar door het vele wassen is hij wat lichter grijs geworden. En wat moet ik nog over de sneakers zeggen? Ik wil ze het liefst in nog 10 andere kleurencombinaties haha. De trui van Nest Warehouse past heel mooi bij de grijze broek en is echt een fijn, zacht modelletje. De jas kocht ik al een aantal jaar geleden bij de Coolcat. Een winkel waar ik eigenlijk nooit kom, maar deze zag ik toevallig hangen en ik ben er nog steeds heel blij mee. De sjaal is van de Primark en past goed bij de kleur van mijn jas. En de rugzak is mijn favoriete tas tijdens een citytrip. Hij is van Mi Pac, een merk o.a. te koop bij Zalando en Wehkamp.

Trui Stop and smell the Roses – Nest Warehouse /Jeans – Vero Moda / Sneakers – Adidas / Rugzak – Mi Pac / Jas – Coolcat / Sjaal – Primark
outfit of the dayoutfit of the day outfit of the dayoutfit of the day outfit of the dayoutfit of the day outfit of the dayoutfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the dayoutfit of the day outfit of the day

Vind jij sweaters ook een item dat in je kledingkast moet hangen?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Jamey 17 maart 2016

  Wat een leuke outfit! vooral je trui vind ik super!

 • Reageer Jorinda 17 maart 2016

  Wat een leuke outfit weer =)
  Die rugzak is echt erg leuk!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Sanae 17 maart 2016

  Leuke outfit Marloes!

 • Reageer Heidi 17 maart 2016

  Wat een leuke outfit is het meid.

 • Reageer Bertine 17 maart 2016

  die broek zit je echt perfect, mooi hoor! super leuke outfit en toffe rugzak ook. en natuurlijk de meest perfecte plek om foto’s te maken<3

 • Reageer Lindsey Beljaars 18 maart 2016

  Wat een leuke outfit en mooie foto’s marloes!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Lush Granny Takes a Dip Bubble Bar

  In Antwerpen heb ik twee avonden heerlijk een uur in bad gebubbeld met een Lush Bubble Bar. Eerder konden jullie...

  Close