Lush Granny Takes a Dip Bubble Bar

15 maart 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

In Antwerpen heb ik twee avonden heerlijk een uur in bad gebubbeld met een Lush Bubble Bar. Eerder konden jullie al lezen hoe ik de Lush Creamy Candy Bubble Bar vond en vandaag laat ik jullie zien of de Lush Granny Takes a Dip ook goed is bevallen. Deze vrolijke gekleurde Bubble Bar viel me gelijk op in de Lush winkel.
Lush Granny Takes a Dip

Lush Granny Takes a Dip Bubble Bar

Granny Takes A Dip was eerst een bath bomb, maar ze is in de metamorfose gegaan en veranderd in een bubble bar, zodat je nog langer kunt genieten van deze hippe oma. De geur is gelukkig gelijk gebleven, kruidige citrus. In Granny Takes A Dip vind je opwekkende citroenolie en verwarmende zwarte peper en gemberolie. [Lush]

De naam van dit product is natuurlijk al een toppertje: Granny Takes a Dip. Toen ik dat op de verpakking zag staan moest ik wel lachen. Want Lush Granny Takes a Dip is absoluut geen ouderwets grijs product, maar juist uberhip met z’n neonkleuren. Ik vond de geur direct lekker, dus heb hem uitgebreid getest in Antwerpen.
Granny Takes a Dip

Product

De Bubble Bar ziet er natuurlijk super fancy uit met het roze, groen, blauw en oranje, het is een opvallende kleurencombinatie. Ik vind het er in ieder geval super tof uit zien. Als je hem verkruimeld onder de kraan en daarna het water lekker laat stromen krijg je een ontzettende grote bult schuim in je bad. Het water is een beetje grijs blauw geworden door de kleuren van de bubble bar. Maar hé dat maakt niet uit, zolang ik maar schuim heb en een lekkere geur. En de geur is echt heel erg lekker, niet een standaard geur die ik snel zou kiezen, maar toch heel lekker. Hij is kruidig, fris en toch wel warm. Ik vind hem een beetje vergelijkbaar met mijn warmere parfum zoals YSL en Dior Addict. Maar er zit net wat meer frissigheid in van de citrus.

Lush Granny Takes a Dip kost € 5,95 per 100 gram.
Granny Takes a Dip Granny Takes a Dip

Ingrediëntenlijst Lush Granny Takes a Dip

Hieronder het ingrediëntenlijstje van de Granny Takes a Dip bubble bar. Er zitten veel oliën in die voor een kruidige citrusgeur zorgen.

Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Wijnsteenzuur (Tartaric acid), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Limoen, gedestilleerd (Citrus aurantifolia), Citroen essentiële olie (Citrus limonum), Peper essentiële olie, zwarte (Piper nigrum), Gember essentiële olie (Zingiber officinale), Titaniumdioxide (Titanium Dioxide), *Citral (*Citral), *Limonene (*Limonene), Parfum (Perfume), Polyester-3, Wierook, Kleurstof 45370, Kleurstof 42090 (Colour 42090), Kleurstof 14700 (Colour 14700), Frangipani Absolue (Plumeria alba), Kleurstof 45350 (Colour 45350)

Schuingedrukt = Natuurlijke ingrediënten / Niet schuingedrukt: Veilige synthetische ingrediënten
Komt van nature voor in etherische oliën.
Ingrediënten Lush Granny Takes a Dip

Conclusie

Ook over deze bubble bar ben ik enthousiast. En alleen al om Lush zou ik bijna een huis gaan kopen waar een badkamer mét bad in zit. Heerlijk toch als je regelmatig een bad kunt nemen met een bubble bar of bruisbal! Het is een feestje om in bad te gaan en met een goede serie erbij lijkt me dat helemaal geen straf. Het bad is heerlijk vol met schuim en je hebt niet eens de hele buble bar nodig. Hoewel ik dat wel met Creamy Candy heb gedaan, heb ik van Granny Takes a Dip nog een stuk over. Wie weet kom ik nog in een hotel met bad haha. Mijn huid is niet alleen gerimpeld na een bad van een uur, maar voelt ook nog eens zacht en verzorgd aan. Dus hup naar een Lush winkel en deze bubble bar aanschaffen als je van een warme en kruidige geur houdt!
Granny Takes a Dip

Wat denk jij van deze hippe oma?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Jamey 15 maart 2016

  wat ziet deze er mooi uit! Bijna zonde om te gebruiken haha

 • Reageer Jorinda 15 maart 2016

  Deze lijkt me ook erg fijn van Lush =)
  Zo jammer dat ik geen bad heb!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Manon 15 maart 2016

  Deze lijkt me erg lekker. ziet er ook erg leuk uit

 • Reageer Beautyjuf 15 maart 2016

  Wat een leuke, vrolijke kleuren! Daar zou ik ook graag mee in bad willen gaan, maar ik heb helaas geen bad 🙁

 • Reageer Rebecca 15 maart 2016

  Wat een super leuk product is dit! Word er vrolijk van door al die kleurtjes!

 • Reageer Saraya 15 maart 2016

  Klinkt heerlijk! Ik moet ook weer eens langs gaan bij Lush!
  X

 • Reageer priscilla 16 maart 2016

  Oh ik besef me nu opeens dat ik deze ook nog heb liggen. Nu ik het zo zie moet ik maar snel weer in bad gaan. Hij ziet er lekker uit 🙂

 • Reageer Heidi 17 maart 2016

  wat leuk is dat

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog Kruidvat Antwerpen en Kruidvat Nederland

  Vaste blogbezoekers weten dat ik vorig weekend in Antwerpen ben geweest. En ondanks dat er in Nederland ook gewoon in...

  Close