Make Up Revolution nagellak – Change My Life

3 maart 2016 | Geplaatst in Beauty, Review, Swatches

Een poos geleden heb ik al mijn nagellak uitgezocht en voor een groot deel weggeven aan mijn zus en een vriendin. Maar dan blijft er natuurlijk niet zoveel over en moeten er een paar nieuwe nagellakjes komen. In mijn shoplog van 5 februari liet ik vijf nieuwe nagellakjes aan jullie zien. Waaronder twee nagellakjes van het merk Make Up Revolution. En vandaag ga ik het eerste nagellakje van die shoplog aan jullie laten zien. Het gaat om de Make Up Revolution nagellak in de kleur Change My Life.
Make Up Revolution nagellak

Make Up Revolution nagellak – Change My Life

De nagellak collectie van Makeup Revolution bestaat uit verschillende kleuren. Ga je voor een opvallende kleur, of toch liever een nude tint? Ook een glitternagellak voor een feestje vind je in het assortiment van Makeup Revolution. Voor ieder wat wils!

Makeup Revolution Nail Polish Change My Life is een subtiele nude tint. [Makeupmusthaves]

Het merk Make Up Revolution is vooral bekend van de ‘Blushing Hearts’ en ‘I Heart Make-Up palettes’, maar ze hebben dus ook nagellak. Daar kwam ik achter toen ik de webshop van Make Up Musthaves bekeek. Nieuwsgierig als ik was bestelde ik twee lakjes waarvan de kleur Change My Life er één is. Voor mijn werk wil ik ook wat rustige kleuren, die niet teveel afleiden. Deze kleur leek me daar perfect voor.
Make Up Revolution Change My Life

Verpakking

Ik vind het flesje van de nagellak heel stijlvol, eens niet zo standaard vierkant of rond. De zwarte dop en het goudgekleurde logo op de zijkant maken het helemaal af. Jammer dat de sticker niet helemaal goed geplakt is, maar dat nemen we maar even voor lief. Er staat verder eigenlijk vrij weinig informatie op het etiket. Er worden geen beloftes gedaan, dus ik weet niet wat ik er verder van moet verwachten.

De kleur Change My Life kost € 1,49 bij Make Up Musthaves en bevat 10 ml.

Kwastje

Het kwastje is heel smal en bij het lakken merkte ik dat de haartjes heel stug waren, waardoor het lakken niet heel gemakkelijk ging. De haartjes zijn heel recht ‘afgeknipt’ aan de bovenkant. Daarnaast kreeg ik ontzettende strepen op mijn nagels tijdens het lakken. Dat belooft niet veel goeds voor de nagellak. Ik wilde eigenlijk stoppen met lakken, maar ik heb doorgezet en alsnog mijn nagels met twee laagjes gelakt.
Make Up Revolution Change My Life

Swatches Make Up Revolution Change My Life

Change My Life is een mooie nude kleur met een bruine ondertoon. Ik moet zeggen dat de kleur op de website wat meer rozig leek, dan toen ik het flesje daadwerkelijk in mijn handen had. Maar alsnog vind ik het wel een mooie subtiele kleur. Het is geen vies bruine kleur en het misstaat ook niet op mijn nagels. Ondanks het minder fijne kwastje zijn mijn nagels uiteindelijk na twee laagjes nagellak wel volledig gedekt en zie je eigenlijk bijna niks meer van de streperigheid. De lak is ook niet te dun en drupt daardoor niet gelijk van het kwastje af. De geur is wel ontzettend sterk. Het is aan te raden om even een raam open te zetten als je je nagels van een kleurtje voorziet.
Make Up Revolution Change My Life Make Up Revolution Change My Life

Conclusie

Ik ben te spreken over de kleur van de nagellak en het uiteindelijke resultaat op mijn nagels. De kleur is mooi en subtiel nude met een bruine ondertoon. Dit zorgt ervoor dat je nagels er netjes en verzorgd uit blijven zien. Helaas is het kwastje niet zo fijn en dat zorgt er wel voor dat ik de nagellak minder snel zal pakken. Ondanks het streperige lakken zie je dat bijna niet meer terug op de uiteindelijke swatches. De nagellak was na ongeveer een uur wel redelijk droog. Hoewel ik dit nooit exact bijhoudt. De nagellak bleef zo’n twee dagen mooi zitten op mijn nagels en na de derde dag zag ik toch wel de eerste chips helaas. Maar zoals ik al vaker heb aangegeven blijft zelfs duurdere nagellak niet altijd lang zitten op mijn nagels, dus doet deze Make Up Revolution nagellak het nog niet eens zo slecht.
Make Up Revolution Change My Life

Heb jij al ervaring met de Make Up Revolution nagellak?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Jamey 3 maart 2016

  Wat een mooi nude kleurtje!

 • Reageer Chantalle 3 maart 2016

  Ik heb nog nooit een nagellak van dit merk geprobeerd maar het is wel een super mooi kleurtje!

 • Reageer Imke 3 maart 2016

  Bedankt voor deze eerlijke review! Wat een prachtig kleurtje zeg, de perfecte nude-tint vind ik. Jammer dat hij zo ongaangenaam lakt wel. Maar over-all klinkt dit lakje erg fijn!
  XO IMKE | Pastellics

 • Reageer Marushi Lifestyle 3 maart 2016

  Leuk kleurtje! Ik ben zelf iets meer van de felle kleuren. -x-

 • Reageer Bertine 3 maart 2016

  jammer dat het kwastje niet zo fijn is. de kleur is wel heel mooi!

 • Reageer Manon 3 maart 2016

  Deze kleur heb ik ook en vind het erg mooi. Het kwastje vond ik ook niet zo fijn

 • Reageer Kelly 3 maart 2016

  Mooi kleurtje!

 • Reageer Jouvence 3 maart 2016

  Mooie kleur is dit! ♥ xx

 • Reageer Saraya 3 maart 2016

  Jammer dat het kwastje niet zo fijn lakt, terwijl het een mooi kleurtje is 🙂
  X

 • Reageer femketje 3 maart 2016

  vind het wel een mooie tint 😀

 • Reageer Heidi 5 maart 2016

  Wat mooie kleur nagellak is het meid.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Balea Micellair water

  Micellair water is niet meer uit mijn gezichtsreinigingroutine weg te denken en ik denk dat dit voor veel bezoekers en...

  Close