Outfit: Ruitjes en faux fur

25 februari 2016 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Ik deel vandaag de laatste outfit die ik vrijdag 12 februari aan had tijdens de outfitfoto’s sessie met mijn nicht. Ik liet al een outfit zien met mijn nieuwe enkellaarsjes en met een tof jurkje van de H&M. Vandaag deel ik een outfit of the day met ruitjes en faux fur. Een combinatie die ik in eerste instantie niet zo snel zou aantrekken, maar die ik nu heel erg kan waarderen.
Ruitjes en faux fur

Outfit: Ruitjes en faux fur

Ok, ik ging voor deze combinatie toen ik een tijd terug in een winkel een geruite blouse zag hangen met een faux fur gilet er overheen. Ik bedacht me gelijk dat ik ook een geruite blouse en faux fur gilet in mijn kast had hangen. Ik probeerde de combinatie en was er eigenlijk wel over te spreken, dus dat moest ook voor mijn blog een keer gefotografeerd worden. De houthakkersblouse kocht ik tijdens de opening van de Primark in Arnhem, dat is al anderhalf jaar geleden, maar de blouse draag ik nog steeds heel vaak. Het gilet kocht ik bij The Sting en ik ben er nog steeds heel blij mee. Je kunt het op heel veel manieren combineren en daarnaast is het ook nog eens heerlijk warm. De broek die ik aan heb is van Noisy May, een merk dat te koop is bij Only en Vero Moda winkels. De kleur is al een beetje vervaagd, maar ik vind het nog steeds een fijne broek. Verder heb ik mijn enkellaarzen van Sacha aan en draag ik een rosé gouden horloge, die nog steeds ontzettend favoriet is. Jullie hebben hem ook al regelmatig in outfitposts voorbij zien komen.

Jeans – Noisy May / Houthakkersblouse – Primark / Faux fur gilet – The Sting / Bordeaux rode top – Forever21 / Enkellaarzen – Sacha / Horloge – Ernest.
Outfit of the day Outfit of the day Outfit of the day Outfit of the day Outfit of the day Outfit of the day Outfit of the day Outfit of the day Outfit of the day Outfit of the day

Wat vind jij van de combinatie ruitjes en faux fur?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Jorinda 25 februari 2016

  Wat een leuke outfit weer =)
  Heel leuk gecombineerd zo !
  Liefs Jorinda

 • Reageer Tineke 25 februari 2016

  Wat een leuke outfit, ik vind je giletje erg mooi!
  Liefs

 • Reageer Linda 25 februari 2016

  I love faux fur!
  Leuke outfit en mooie spontane foto’s!

 • Reageer Girls-Things 25 februari 2016

  Leuke outfit!
  Ik vind je bloesje echt mooi. In love with it, haha.
  De foto’s zijn ook erg mooi genomen.
  Liefs Merle van Girls-things

 • Reageer Manon 25 februari 2016

  Wat een leuk giletje ! ik vind je blouse ook erg leuk

 • Reageer Fleur Sophia 25 februari 2016

  Oe, leuk zo’n ruitjes blouse! Ik zoek er zelf ook toevallig nog een..

 • Reageer Chantalle 25 februari 2016

  Wat een leuke foto’s! Ik vind je outfit echt super leuk.

 • Reageer Maaike 25 februari 2016

  Dit vind ik nou echt een leuke outfit! Leuke laarsjes ook <3

 • Reageer Heidi 25 februari 2016

  Wat leuke foto’s zijn het.
  En mooie outfit is het meid.

 • Reageer Mandy 29 februari 2016

  De blouse blijft erg leuk!! Leuk gecombineerd met de gilet. Perfect ook voor de koude dagen!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Lush DFluff Scheerzeep

  Het is alweer tijd voor de derde Lush review, want ik heb ook het derde product dat ik bestelde getest...

  Close