Lush DFluff Scheerzeep

24 februari 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Het is alweer tijd voor de derde Lush review, want ik heb ook het derde product dat ik bestelde getest en dat wil ik met jullie delen. Heb je de andere reviews nog niet gezien? Bekijk dan de Lush The Comforter en Lush Curly Wurly reviews. Nu dan over tot het laatste product uit de bestelling en dat is de Lush DFluff Scheerzeep met verse aardbeien, ja echt! Kijk je mee?
Lush DFluff Scheerzeep

Lush DFluff Scheerzeep

“Zachte, naar zoete aardbeien ruikende scheerzeep. Voor alle delen van je lichaam! D-Fluff Strawberry scheerzeep bevat aardbeien, cacaoboter, kokosolie en eiwit, het zorgt voor een zachte, zoete scheerervaring!” [Lush]

Het scheren van mijn benen is niet een van mijn favoriete bezigheden, maar het moet toch regelmatig gebeuren. Meestal gebruik ik dan een scheerschuim of – gel van Balea om het iets gemakkelijker te maken. Maar vandaag is het tijd om eens een ander product te testen. Ik ben benieuwd of de Lush Scheerzeep het gemakkelijker maakt om je benen of oksels te scheren. En of er ook een heel zacht huidje zonder irritaties achterblijft. Laten we snel verder kijken.
Lush D-Fluff

Verpakking

Zwart en wit, kenmerkend voor de Lush verpakkingen. Ook de scheerzeep zit in deze herkenbare verpakking met draaideksel. Het typische Lush lettertype en de leuke korte teksten onder de productnaam. Dit formaatje van de zeep is makkelijk mee te nemen op reis of als je ergens blijft slapen. De deksel sluit super goed, ook wel fijn om te weten. De Lush Scheerzeep is 1 jaar en 2 maanden houdbaar, zo zie ik op de sticker staan. Gemaakt door Aga! Leuk.

Lush D-Fluff Scheerzeep is verkrijgbaar in twee verschillende hoeveelheden

 • 70 g – € 9,95
 • 150 g – € 17,45

Lush D-Fluff

Ingrediënten Lush DFluff Scheerzeep

Kijk wat een heerlijke ingrediënten er in deze scheerzeep zitten. En ja er zitten echt verse aardbeien in, hoe tof! Daarnaast natuurlijk een heleboel verzorgende ingrediënten zoals kokosolie, cacaoboter en glycerine.

Water (Aqua), Raapzaadolie en kokosolie (Brassica napus and Cocos nucifera), Maïsstroop, Glycerine (Glycerine), Rozenbottelolie, biologische, Cacaoboter, fair trade biologische (Theobroma cacao), Aardbeien, verse (Fragaria vesca), Eieren, vrije-uitloop, vers (Fresh Free Range Eggs), Ahornsiroop (Maple Syrup), Fair Trade Vanille absolue (Vanilla planifolia), Sinaasappelolie, zoete wilde essentiële (Citrus sinensis), Roos absolue (Rosa damascena), Natrium Chloride (Sodium Chloride), EDTA (EDTA), Tetrasodium Etidronaat (Tetrasodium Etidronate), Natrium Hydroxide (Sodium Hydroxide), Parfum (Perfume), Titaniumdioxide (Titanium Dioxide), *Eugenol (*Eugenol), *Limonene (*Limonene), Kleurstof 16035, Kleurstof 45410 (Colour 45410)

Schuin gedrukt: Veilige synthetische ingrediënten / Niet schuin: Natuurlijke ingrediënten / * Komt van nature voor in etherische oliën.
Lush D-Fluff

Product

Als je de deksel van het potje opendraait zie je een lekkere roze fluffy substantie tevoorschijn komen. Ik had dit al bij bloggers gezien toen het product net in het assortiment zat, maar toch is het wel heel tof om ook in het echt te zien. Het is een heerlijke zachte boterige substantie die veranderd in een zacht schuim als het in aanraking komt met water. Een klein beetje op je vinger is voldoende om je onderbeen helemaal in te smeren en vervolgens je scheermesje er overheen te halen.

Ik verwachtte echt een aardbeiengeur, maar die kan ik er niet helemaal uithalen. Dit komt natuurlijk ook door de andere heerlijke ingrediënten die er in zitten. Ik vind het zoet en kruidig ruiken, maar wel heel erg lekker.
Lush D-Fluff Lush D-Fluff

Conclusie

Ik heb de scheerzeep nu een aantal keer gebruikt en ik ben er erg tevreden over. Ik breng een klein beetje aan op mijn benen en verdeel het tot de substantie lekker gaat schuimen. Vervolgens ga ik met mijn scheermesje aan de slag en binnen no-time zijn mijn benen ontdaan van haartjes. Ik heb geen wondjes en mijn benen voelen echt super zacht en verzorgd aan als ik ze heb afgedroogd. Ook het ik de scheerzeep gebruikt onder mijn oksels. Ik kreeg de haartjes daar veel makkelijker weg met de zeep en ook de huid van mijn oksels werd heel zacht en glad. Top product dus.
Lush D-Fluff

Gebruik jij een product tijdens het scheren?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Beautyjuf 24 februari 2016

  In het verleden heb ik deze ook gebruikt. Een heerlijk en goed werkend product, maar ik vond ‘m helaas niet zuinig in gebruik. Ik gebruik momenteel de scheergel van Kruidvat. Ook een toppertje!

 • Reageer Kelly 24 februari 2016

  Dit is inderdaad een erg fijn product!

 • Reageer Heidi 24 februari 2016

  Lijk me een fijne product te zijn.

 • Reageer Saraya 24 februari 2016

  Klinkt als een fijn product, ben er nieuwsgierig naar 🙂
  X

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  GLAMOURMOES WEEKLY 98: Eerste werkweek, file en PSV

  GLAMOURMOES WEEKLY 98 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Sluiten