Catrice Liquid Camouflage concealer

22 februari 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Ik heb altijd wel rode vlekjes in mijn gezicht en donkere kringen onder mijn ogen. Over het algemeen gebruik ik dan een concealer om deze oneffenheden te verbergen. Ik heb al een aantal verschillende merken en soorten concealer geprobeerd en een tijd terug kocht ik weer eens een nieuwe. Het gaat dit keer om de Catrice Liquid Camouflage concealer. Ik heb de concealer voor jullie getest en vandaag de review.
Catrice Liquid Camouflage concealer

Catrice Liquid Camouflage concealer

“Donkere kringen, onregelmatigheden en roodheid behoren nu tot het verleden – de nieuwe Liquid Camouflage combineert optimale dekking met verzorging. De vloeibare concealer is waterproof en bijzonder langhoudend. Eenvoudig te gebruiken dankzij de praktische flock applicator.”[Catrice]

Ik kan er slecht tegen als ik rode vlekjes, puistjes en donkere kringen heb. Dus het liefst besmeer ik ze met een flinke laag concealer, zodat ze niet meer zichtbaar zijn. Maar dan moet je natuurlijk wel een goede en dekkende concealer hebben. Daarnaast is het belangrijk dat deze niet in de lijntjes gaat zitten of velletjes accentueert. Ik ben benieuwd of de Catrice Liquid Camouflage concealer voldoet aan deze eisen. Ook is het natuurlijk belangrijk dat je de hele dag profijt van je concealer hebt. Laten we gauw verder gaan met de review.
Catrice concealer

Verpakking

Eigenlijk is de verpakking van een vloeibare concealer zo’n beetje bij ieder merk hetzelfde. Een doorzichtig gedeelte waar je de kleur ziet en een draaidop in een andere kleur. Ze lijken op lipgloss en dat zul je ook bij de applicator zien. Catrice heeft de verpakking verder simpel en strak gehouden met de zwarte accenten. Op de dop zit een sticker met de kleur en er staat op dat deze variant waterproof is.

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer kost € 3,59 en is verkrijgbaar in drie kleuren:

 • 005 Light Natural
 • 010 Porcelain
 • 020 Light Beige

Catrice concealer Catrice concealer

Product en swatches

Ik heb gekozen voor de kleur 010 Porcelain, omdat dit me wel een passende kleur leek voor onder mijn ogen. Ik vind het alsnog wel lastig om in de winkel in te schatten of de kleur goed uitpakt, maar dat zullen we straks op de swatches zien. De concealer heeft een mooie en fijne smeerbare substantie. De lipglossapplicator is prima, niks op aan te merken. Ik breng de concealer toch met mijn vingers aan, nadat ik wat op mijn hand heb aangebracht met de applicator. Dit vind ik wat hygiënischer. De kleur ziet er in ieder geval niet te donker uit. Als ie iets te licht is onder mijn ogen vind ik dat niet zo erg.
_MG_2715 _MG_2717

Conclusie

Op onderstaande foto’s heb ik de concealer aangebracht onder mijn ogen en op een rood irritatieplekje op mijn kaak. Onder mijn ogen zie je dat de concealer goed dekt en de donkere kringen zo goed als mogelijk heeft bedekt. Wel zie je dat de concealer het lijntje (rimpel) iets meer accentueert. Donkere kringen worden dus goed bedekt. De foto waar ik het product heb aangebracht op mijn kin/kaak is een rood plekje en ook die wordt goed gecoverd. Wel is het van belang dat je de concealer goed uitsmeert, om te voorkomen dat je verschil ziet met de rest van je huid. Ik heb namelijk verder geen foundation aangebracht.
Catrice Concealer
Over de houdbaarheid van de concealer ben ik wel te spreken, want hij blijft onder mijn ogen ontzettend goed zitten. Op andere plekjes verdwijnt ie wat sneller, maar ik zit daar toch regelmatig ook met mijn vingers aan als het jeukt of iets. Ik heb niet getest of het product daadwerkelijk waterproof is, maar onder de douche gaat het er met warm water wel gemakkelijk af. Al met al ben ik wel te spreken over het product en is de prijs/kwaliteit verhouding ook goed.
Catrice Concealer

Welke concealer gebruik jij?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer gea 22 februari 2016

  Deze ziet er zeker goed uit, mooi resultaat! zelf gebruik ik een van Essence op het moment. Ook een prima werkende.

 • Reageer Jamey 22 februari 2016

  ziet er mooi uit zeg! Ik vind het alleen altijd zo lastig matchen met mijn huid.

 • Reageer Heidi 22 februari 2016

  Deze is echt wel super.
  Ik ga hem ook eens aanschaffen.

 • Reageer Fleur Sophia 22 februari 2016

  Ik heb al veel goede verhalen over deze concealer gehoord, maar ik denk toch dat hij net iets te droog is voor mijn huid..

 • Reageer Manon 22 februari 2016

  Cocealer ziet er erg goed uit !

 • Reageer Nicole 22 februari 2016

  Het verschil ziet er echt heel goed uit! Ik gebruik ‘m zelf ook zo nu en dan en ik ben er zelf vrij tevreden over.

 • Reageer Kelly 22 februari 2016

  Prima concealer volgens mij! Ik gebruik nu die van collection 2000

 • Reageer Mariska 22 februari 2016

  Zo te zien werkt hij best wel fijn! Voor een goed prijsje!

 • Reageer Ilse 22 februari 2016

  Ziet er goed uit! Ik gebruik een creamy concealer van Catrice. Die dekt ook erg goed.

 • Reageer Daphne 22 februari 2016

  Dit is echt m’n favoriet!

 • Reageer anna 22 februari 2016

  Hij lijkt me echt heel fijn! Ik ga hem ook kopen 😀

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Dove Purely Pampering Sweet Cream Peony

  Vorige week, tijdens een bezoek aan de Trekpleister, ontdekte ik een nieuwe Dove geur. En ik ben gek op de...

  Close