Lush The Comforter shower cream

12 februari 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Al jaren lees ik artikelen en bekijk ik unboxing video’s van Lush op verschillende blogs en Youtube kanalen, maar zelf heb ik alleen wel eens een lipscrub gekocht. Steeds als ik in een winkel van Lush rondliep wist ik niet wat ik moest kiezen. Dus ik heb nooit echt producten van Lush getest, tot een paar weken geleden. Toen besloot ik in de webshop eens rond te kijken en gooide een aantal items in mijn digitale winkelmandje. Waaronder de Lush The Comforter shower cream en ik ben verliefd! Vandaag vertel ik je meer over deze shower cream.
Lush The Comforter

Lush The Comforter shower cream

“Ben je fan van onze The Comforter bubble bar? Maar heb je geen bad? Goed nieuws, we hebben een geweldig doucheproduct met dezelfde heerlijke, fruitige geur! Een showercream is net iets anders dan een showergel. Hij schuimt wat minder en verzorgt iets meer. Maar natuurlijk word je nog steeds lekker schoon. En die geur… Om van de watertanden!”[Lush]

Toen ik de bestelling van Lush binnenkreeg en de doos opende rook het zo lekker, dat ik eindelijk begreep wat mensen bedoelde bij een unboxing. Ik kon niet wachten om de producten te gaan proberen en de Lush The Comforter onder de douche rijkelijk te laten schuimen. Wil je weten wat ik nog meer bij Lush bestelde? Bekijk dan mijn shoplog.

Verpakking

Ik heb het kleinste formaat van de shower cream gekozen, omdat ik niet zeker wist of ik de geur zou kunnen waarderen. Het flesje is daardoor klein en handig om mee op reis te nemen. Het roze van de shower cream komt je tegemoet. Verder is het een typische Lush verpakking met haar zwarte etiketten, witte tekst en sticker van de persoon die het product heeft gemaakt. Ik heb alleen wat moeite met de klikdop, die gaat wat moeilijk open. Ik vind de tekst die voorop het flesje staat wel heel leuk: “Dit is een knuffel in een fles. Cypresolie, cassis absolue en bergamotolie zorgen voor een zoete maar toch stoere geur.”

Lush The Comforter is verkrijgbaar in drie verschillende formaten en hebben de volgende prijzen:

 • 100 g – € 8,50
 • 250 g – € 16,95
 • 500 g – € 26,95

The Comforter shower cream Lush

Ingrediëntenlijst The Comforter shower cream

Hieronder de ingrediënten van Lush The Comforter met hoog op de lijst zwarte bes en vanille. Ook zit er SLS en parfum in, maar daar heb ik geen problemen mee. Verder zit er amandel-, bergamot- en cypres olie in. De niet schuingedrukte ingrediënten zijn van natuurlijke afkomst, de schuingedrukte ingrediënten zijn veilige synthetische ingrediënten.

Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Zwarte bessen en Fair Trade Vanille infusie (Rubus fruticosus; Vanilla planifolia), Natrium Cocoamphoacetate (Sodium Cocoamphoacetate), Stearinezuur (Stearic Acid), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Propyleen glycol (Propylene Glycol), Parfum (Perfume), Amandelolie (Prunus dulcis), Melkzuur (Lactic Acid), Titanium dioxide, Bergamot essentiële olie (Citrus aurantium bergamia), Zwarte bessen absolue, Cypres essentiële olie (Cupressus sempervirens), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Sneeuwvlokjes glanspoeder, Kleurstof 17200 (Colour 17200), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Methylparabeen.
ingrediëntenlijst The Comforter

Product

Ik word blij van roze! En toen ik The Comforter uit de doos haalde werd ik natuurlijk helemaal vrolijk, hoe roze kan een shower cream zijn haha! Deze lekkere roze gel is vrij dun, want hij loopt snel van je hand af. Ik gebruik daarom een spons om het product rijkelijk te laten schuimen. Er zit sneeuwvlokjes glanspoeder in, zoals je op de ingrediëntenlijst kunt zien en ook op de foto zie je de subtiele glitters. Ik hou niet zo van glitters in douche- en verzorgingsproducten, maar deze zie je niet meer terug op je huid. Het schuim dat van The Comforter afkomt is rijkelijk en ook letterlijk roze. En de geur is zo lekker en snoeperig! Vanaf het moment dat ik aan het flesje rook en het product onder de douche heb gebruikt ben ik verkocht. Ik blijf er maar aan ruiken! Je ruikt heel duidelijk de cassis en dat vind ik echt heerlijk!
The Comforter shower cream LushThe Comforter shower cream Lush

Conclusie

Zoals je wel kunt lezen ben ik super enthousiast over deze shower cream van Lush. Ik snap niet waarom ik niet al eerder een product heb geprobeerd. Maar jeetje, wat ruikt dit product lekker zeg! Het schuimt heerlijk, het is lekker roze en meisjesachtig, maar de glittertjes zie je niet meer terug op je huid gelukkig. Mijn huid is niet trekkerig na gebruik en voelt juist zacht en verzorgd. Als je van zoete geuren houdt met een vleugje vanille en bergamot zou ik zeker eens een Lush winkel in gaan om te snuffelen aan deze geur. Lush is wel prijziger, maar ik vind het het geld absoluut waard, omdat er veel verzorgende ingrediënten inzitten, niet op dieren getest is, het ruikt lekker en de verpakking is van gerecycled plastic gemaakt. En matcht de kleur van mijn Essie Too Taboo niet heel mooi met de kleur van The Comforter?
The Comforter shower cream Lush

Ben jij ook zo’n fan van Lush showergels?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Mariëlle 12 februari 2016

  Ik betaal nooit zoveel voor een douche gel, maar ik heb hem wel ooit eens geroken en ik vind hem wel lekker!

 • Reageer Chantalle 12 februari 2016

  Heb nog nooit een douche gel van lush geprobeerd maar zou t wel echt heel graag willen proberen! Deze lijkt me echt super.

 • Reageer melissa 12 februari 2016

  Ik ben zo benieuwd naar dit product! Ik rook het al in de winkel en het ruikt zo lekker. Zodra ik wat meer doucheproducten heb opgemaakt ga ik deze zeker kopen 🙂 x

 • Reageer Lindsey Beljaars 12 februari 2016

  Aah deze is zo heerlijk!! Al ben ik meer een badmens dus The Comforter Bubble Bar vind ik nog veel fijner. Maar de geur is echt top!

 • Reageer Nicole 12 februari 2016

  Deze heb ik laatst eens geroken bij een vriendin en hij ruikt zo ongelofelijk lekker!

 • Reageer Manon 12 februari 2016

  Oeh dit lijkt mij wel een heerlijk geur !

 • Reageer femketje 12 februari 2016

  ik heb zelf nog nooit een showergel van lush geprobeerd, maar deze klinkt wel nice 😀

 • Reageer Bertine 12 februari 2016

  ik ben gek op zoete geuren. ik weet zeker dat deze ook wel wat voor mij zou zijn!

 • Reageer Mariska 12 februari 2016

  Nu wil ik ‘m ook! Vind Prince Charming ook heerlijk 😀

 • Reageer Daphne By D 13 februari 2016

  Heerlijk! De Comforter is naast Snowfairy echt mijn favoriete douchegel!

 • Reageer Djuli 15 februari 2016

  Ik ben fan van de bubble bar dus deze lijkt me ook heerlijk!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 96: The Flying Dutch, PSV en Carnaval

  GLAMOURMOES WEEKLY 96 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close