Human Nature Winterlaarzen en winterse foto’s

7 februari 2016 | Geplaatst in Fashion, New in

Het is winter in Nederland, maar het weer laat ons daarbij toch een beetje in de steek. Regen, grijze lucht en veel wind is wat we de laatste tijd veel zien en voelen als we naar buiten gaan. Maar toen het dan ook eens een beetje winters oogde buiten greep ik mijn kans en trok ik mijn nieuwe Human Nature Winterlaarzen aan en ging op pad. Tijdens de winterse wandeling in het bos maakte mijn nicht foto’s van deze super goede aankoop, waar ik ook nog eens 50 % korting op kreeg bij de ANWB.
Human Nature Winterlaarzen

Human Nature Winterlaarzen

Een aantal weken geleden had ik het met mijn moeder over winterlaarzen. Ik kwam tot de conclusie dat ik eigenlijk geen fatsoenlijke winterlaarzen had. Mijn moeder heeft wel hele mooie, warme en fijne winterlaarzen die ze bij de ANWB heeft gekocht. Het was geloof ik eind december, dus de sale was begonnen en ik besloot eens een kijkje te nemen in de webshop van de ANWB en zag dat er veel laarzen afgeprijsd waren. Na even te hebben gesnuffeld koos ik voor het model Lady Maggie. Een hoge variant met licht – en donkerbruin en een mooi bontrandje. Met deze Human Nature Winterlaarzen kan ik de kou en sneeuw trotseren en blijven mijn voeten lekker warm en droog. Op deze laarzen kan ik flink wat kilometers door het bos struinen met de hond en ben ik niet bang voor een beetje modder. Ze zitten heel stevig om je voeten en daarnaast lopen ze ook nog eens heel fijn.

De Lady Maggie laarzen zijn nog steeds verkrijgbaar bij de ANWB en zijn momenteel zelfs 60 % verlaagd in prijs. Dit betekent dat de laarzen van € 149,95 nu voor € 59,98 te bestellen zijn. Zelf heb ik de laarzen met 50 % korting gekocht.
Human Nature laarzen
Human Nature laarzen Human Nature laarzen

Random foto’s van de wandeling

En tijdens de wandeling in het bos waar we ‘Kale Jakob’ beklommen maakte ik ook nog wat mooie winterse foto’s. De natuur is zo mooi met een laagje sneeuw, zonnetje en blauwe lucht.
Bergherbos Kilder Bergherbos Kilder Bergherbos Kilder Human Nature laarzen Human Nature laarzen Bergherbos Kilder Bergherbos Kilder Bergherbos Kilder

Ben jij voorbereid op een flinke winterse bui?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Marushi 7 februari 2016

  Cool boots! Mooie foto’s heb je ook gemaakt! 🙂 -x-

 • Reageer femketje 7 februari 2016

  die zien er super warm uit 😀

 • Reageer Esther Roos 7 februari 2016

  Leuke post, wat hebben ze mooie laarzen bij de ANWB. Ik ga zeker eens kijken ? Maar ik ben al goed voorbereid op de winter en hoop dat er nog wat sneeuw gaat komen. Lees mijn post op mijn blog maar eens:

  http://out-standing.nl/blog/snow-boots/

  Liefs,
  Esther

 • Reageer Heidi 7 februari 2016

  Wat mooie laarzen zijn het.
  Wat prachtige foto’s zijn het.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Top 5 meest gelezen blogartikelen januari 2016

  Ik ben wel een beetje een statistiekenfreak als het gaat om mijn blog. Er gaat bijna geen dag voorbij dat...

  Close