P2 Easy Gel Polish 080 Faded Brick

4 februari 2016 | Geplaatst in Beauty, Swatches

Als ik in Duitsland bij de DM Drogerie ben, dan kan ik het niet laten om bij de make-up merken te snuffelen die in Nederland niet te koop zijn. Zo ontdekte ik laatste de P2 Easy Gel Polish in de schappen. Ik besloot één kleurtje en een topcoat mee te nemen om te testen. Ik koos voor een mooie roodbruine tint met de naam Faded Brick, oftewel verschoten ‘baksteen’. Ben je benieuwd hoe dit lakje er op mijn nagels uitziet? Lees dan snel het artikel.
P2 Easy Gel Polish

P2 Easy Gel Polish 080 Faded Brick

De P2 Easy Gel Polish is een nagellak en topcoat die je nagels eenvoudig van een kleurtje en een glans voorzien en het effect van een gelnagellak hebben. Het voordeel is dat je geen UV-lamp nodig hebt zoals je dat met gewone gelnagellak nodig hebt. Ik testte al eens eerder de Miracle Gel nagellak van Sally Hansen, die 14 dagen zou moeten blijven zitten, maar dat lukte niet. Benieuwd of deze nagellak wel lang blijft zitten.

In twee stappen gemakkelijk en snel een intensieve kleur, zoals in een nagelstudio, en dat zonder UV-lamp. Stap 1: Eerst de kleur met hoge dekking en langhoudende glans aanbrengen. Stap 2: De sneldrogende topcoat erover heen aanbrengen.
P2 Nailpolish

Verpakking

De  nagellak zit in een vierkant potje met een zilveren dop. De potjes zijn klein en compact, maar de dop is wel gemakkelijk in je hand te houden tijdens het lakken van je nagels. Deze is niet te smal of te zwaar en ook niet te groot. De top-coat zit in een zwart flesje met een antraciet glanzende dop. Op deze manier zie je in ieder geval duidelijk het verschil tussen de kleur en de topcoat. Verder zijn de potjes niet zo bijzonder. De informatie die erop hoort staat erop en er zit 10 ml in een flesje. De nagellak is verkrijgbaar bij bijvoorbeeld de DM Drogerie in Duitsland en kost € 2,25.
P2 Nailpolish

Product

Allereerst heeft P2 het kwastje ‘genaild’, het ziet er mooi uit, precies breed genoeg en de haartjes steken niet uit en lopen mooi rond. Dit vind ik een heel fijn kwastje, omdat je hiermee gewoon je nagels heel mooi gelakt krijgt. Je hoeft niet 10 x over één nagelbed heen te gaan om alles te voorzien van een gelijkmatig kleurtje. In principe ben je met drie streken van je kwastje klaar. De substantie van 080 Faded Brick is goed, niet stroperig en dik, maar het loopt ook niet gelijk van je kwastje af. De gel topcoat is vanzelfsprekend dikker qua substantie en transparant. Het kwastje is hetzelfde als die van stap 1, de kleur.
Kwastje P2 Easy Gel

080 Faded Brick

Faded Brick is zoals de naam al zegt een kleur die je kunt vergelijken met baksteen. En volgens de vertaling is het verschoten baksteen haha. Ik vind het een mooie rode tint, die niet te fel is en daardoor wat rustiger oogt op je nagels. De kleur heeft een warme tint en kan mooi in de winter, maar ik vind hem ook mooi voor een andere jaargetijden. De kleur dekt met één laag al wel, maar ik heb twee lagen aangebracht voor het mooie intense effect. Daarna heb ik de topcoat aangebracht, toen de rode lak goed gedroogd was.
P2 NailpolishP2 Faded Brick

Conclusie P2 Easy Gel Polish

Ik ben tevreden over de Easy Gel Polish van P2 en ik vind de kleur ook heel mooi en warm. Niet zo fel als het echte klassieke rood, maar toch rood. Het staat mooi op mijn nagels en door de topcoat glanst de lak echt heel mooi. Dit zorgt er ook voor dat het lijkt alsof je echte gelnagellak hebt aangebracht. De prijs/kwaliteitverhouding is goed, maar de houdbaarheid valt bij mij tegen. Nou valt die over het algemeen tegen bij mij, dus misschien blijft ie bij jou wel mooi zitten. Mijn nagels zijn niet sterk en daardoor chipt de nagellak heel sterk. Daarnaast maak ik regelmatig schoon, waardoor je nagels ook meer te verduren hebben. Maar als je niet veel geld wil uitgeven aan een mooie nagellak en gellook topcoat dan kan ik je deze zeker aanraden.
P2 Nailpolish

Ken jij de P2 nagellakjes al?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Mariëlle 4 februari 2016

  Ik heb geen een gel top coat zeg maar, maar ik ben hier wel heel benieuwd naar!

 • Reageer Anouk 4 februari 2016

  Ah mooi kleurtje! Ziet er inderdaad net uit als gelnagels! Ik wil trouwens zo graag eens bij de DM shoppen, lijkt mij zo leuk hihi

 • Reageer Manon 4 februari 2016

  Wat een gave kleur is dit. Ziet er idd uit als een gellak

 • Reageer Jamey 4 februari 2016

  Ik heb deze gel lakjes ook al eens gehad. Helaas vielen ze mij een beetje tegen….

 • Reageer Imke 4 februari 2016

  Oh wauw, wat mooi zeg, je nagels! Heel leuk effect ook! En voor zo’n klein prijsje kan je ze zeker niet laten liggen 😀
  XO IMKE | Pastellics

 • Reageer Jorinda 4 februari 2016

  Wat een mooi kleurtje =)
  Dat ik in de DM was vorige week heb ik deze niet zien liggen helaas!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Marushi Lifestyle 4 februari 2016

  Ik kon ze nog niet, maar vind het wel mooie kleurtjes! -x-

 • Reageer Mariska 4 februari 2016

  Oh wauw ik vind ze er erg mooi uitzien!

 • Reageer Bertine 4 februari 2016

  wat een mooie kleur nagellak! wel jammer dat het snel chipt bij jou!

 • Reageer Heidi 4 februari 2016

  Wat leuke kleurtjes zijn het.

 • Reageer Nicole 6 februari 2016

  Oeh wauw wat een super mooi kleurtje zeg!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY 95: Taart, goed nieuws en PSV

  GLAMOURMOES WEEKLY 95 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close