Cream Lip Colour H&M| Deco Ruby & Seashell

30 januari 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Vorige week plaatste ik weer eens een bestelling bij de H&M, omdat ik een jurkje had gezien dat ik graag wilde. Daarnaast kreeg ik ook nog 10 % korting op alles, dus gingen er nog een aantal items in mijn winkelmandje waaronder de H&M Cream Lip Colour. Ik bestelde twee lipsticks uit deze lijn, omdat ik erg nieuwsgierig was naar de nieuwe producten op het gebied van beauty van de H&M. Sinds de vernieuwing van de beautyafdeling had ik nog niets gezien of getest, dus gooide ik Deco Ruby en Seashell in mijn digitale winkelmandje. Ben je benieuwd naar de kwaliteit?
Cream Lip Colour H&M

Cream Lip Colour H&M | Deco Ruby & Seashell

“Onze klassieke lippenstift voor prachtige, volle lippen. De rijke, crème-achtige formule biedt een medium dekking en is moeiteloos aan te brengen. Je kunt kiezen uit een breed scala aan intense, inspirerende kleuren, zodat er altijd een tint tussen zit die bij jouw stemming en look past.” [H&M]

Uit de vele verschillende kleuren (ik telde er 26 op de website) koos ik twee kleuren die mij aanspraken en waarvan ik dacht dat ik ze wel zou gaan dragen. Het werden de kleuren Deco Ruby en Seashell. Ik ben heel benieuwd of ze net zo mooi zijn als dat ze er op de website uitzien. Het is natuurlijk altijd afwachten of de kleuren overeenkomen met de afbeeldingen. Lees snel verder om mijn mening te lezen en de swatches te zien.
Lipstick H&M Lipstick H&M

Verpakking

De nieuwe verpakkingen van de H&M Beauty producten zijn echt prachtig en dat geldt ook voor deze lipsticks. Ze zitten verpakt in een minimalistisch doosje met wit en zwart, heel tof! De tekstdetails zijn goud en aan de bovenkant zie je doormiddel van een rechthoekig vlak welke kleur er in het doosje zit. Niet alleen het doosje is mooi, ook de lipstick zelf ziet er heel goed uit. Hoewel het gouden gedeelte wel heel erg snel vingerafdrukken laat zien als je de lipstick in je handen hebt gehad haha. Goud met wit en een eenvoudige klikdop, that’s all! I love it. Ik kon er wel 100 foto’s van blijven maken.
Lipstick H&M

Product & Swatches Cream Lip Colour

De Cream Lip Colour lipsticks van de H&M hebben een crème-achtige substantie waardoor ze heel gemakkelijk over je lippen glijden. Hieronder zie je de swatches van beide lipsticks. Ik koos voor een nude kleur en een donkere berry-achtige kleur. Op de afbeeldingen van de website zag Seashell er veel roziger uit en leek Deco Ruby wat donkerder roze dan op de swatches. Wel vind ik beide kleuren heel erg mooi. Het pigment is ook goed, de swatches zijn gemaakt door één keer over mijn arm heen te gaan, en de lipstick heeft een subtiele glans. Maar hoe pakt de kleur op mijn lippen, dat is altijd het spannendst.
Swatches H&M Lipstick
H&M Lipstick

Deco Ruby

Deco Ruby is een rode berry tint met een paarse ondertoon. Ik vind de kleur heel erg mooi en hij dekt heel goed. Wel moet je met dit soort kleuren goed oppassen met aanbrengen. Als je een foutje maakt zie je dat heel goed.
H&M Deco Ruby

Seashell

Seashell kan onder de nude kleurtjes geschaald worden. Maar de kleur heeft ook wel een beetje een perziktint. Ook deze kleur vind ik mooi en brengt makkelijk aan. Hier valt het minder op als je niet helemaal binnen de lijntjes kleurt, maar hij accentueert de velletjes wel wat meer. Gelukkig zie je dat niet op de fullface foto.
H&M Seashell

De lipstick heeft een houdbaarheid van een uur of 3. Na een drankje zit de lipstick er nog wel op, maar na een maaltijd moet je zeker even bijwerken. De H&M Cream Lip Colour is verkrijgbaar in 26 verschillende kleuren variërend van nude tot rood en roze tot paars. Ze kosten € 9,99 en je bestelt ze online of koopt ze in één van de filialen met een beauty afdeling.

Wat vind jij van de H&M lipsticks?

Vorige post Volgende post

19 reacties

 • Reageer Svenja 30 januari 2016

  Wauw, dat zijn nog eens twee mooie kleurtjes. Vooral Deco Ruby staat je super! De H&M komt echt met steeds mooiere make-up producten uit, love it <3

 • Reageer Mariëlle 30 januari 2016

  Ik heb nog niets van H&M make-up maar ik vind het er eigenlijk best goed uit zien!

 • Reageer Mariska 30 januari 2016

  Seashell staat je goed maar Deco Ruby vind ik het mooist! Was al benieuwd naar deze producten 🙂 vind ze mooi!

 • Reageer Manon 30 januari 2016

  Ik vind ze allebei heel erg mooi!

 • Reageer Sabine 30 januari 2016

  Heel erg mooi! Ik vind die goud-wit combi van het lipstickje alleen al heel erg gaaf.

 • Reageer Beautyjuf 30 januari 2016

  Seashell vind ik een hele mooie tint! Deze staat je ook goed, meid! Ik vind de prijs van de lipsticks ietwat aan de hoge kant gezien het feit dat H&M een budgetmerk is.

  • Reageer GLAMOURMOES 31 januari 2016

   Ik was er heel benieuwd naar en kreeg op beide lipsticks nog 10 % korting, dus dat scheelt toch nog een beetje. 🙂

 • Reageer melissa 30 januari 2016

  Deco Ruby is echt een mooie lipkleur! Zelf heb ik nog niets uit het vernieuwde assortiment van H&M gekocht. Deze week zag ik wel een blush die ik graag zou willen hebben 🙂

 • Reageer Fleur Sophia 30 januari 2016

  Oh wauw, wat staan deze kleurtjes, met Sheashell in het bijzonder, je goed! Ik wist helemaal niet dat die lipsticks van H&M zo goed/mooi waren, maar ik ga zeker binnenkort eventjes kijken als ik er weer kom!

 • Reageer Nicole 31 januari 2016

  Oeh wauw ik ben eigenlijk best wel heel erg onder de indruk. Wat een prachtige lipsticks zeg!

 • Reageer Neelke 31 januari 2016

  De Seashell tint vind ik je erg mooi staan. Maar 9,99 voor een lipstick van h&m vind ik misschien wel een beetje aan de prijs. De verpakking ziet er dan wel weer tof uit.

  • Reageer GLAMOURMOES 31 januari 2016

   Dat kan ik me voorstellen, maar de kwaliteit is dan ook wel goed.

 • Reageer Heidi 31 januari 2016

  Ziet der echt mooie kleuren uit. En het lippenstiftzelf vind ik super dat met wint en goud.

 • Reageer Reshma 31 januari 2016

  Ik vind de kleuren echt heel mooi bij je staan!

 • Reageer petra 31 januari 2016

  Deco ruby is een kleur die je ik je echt prachtig vind staan en de verpakkingen vind ik ook heel erg mooi om te zien,,,,

 • Reageer Eilish (artisticstateofmind) 1 februari 2016

  De huls is prachtig zeg, de donkerste vind ik erg mooi!

 • Reageer Sabrina 1 februari 2016

  Mooie hulsjes en mooie kleuren ook!

 • Reageer Hannie 2 februari 2016

  Mooie kleuren! De vormgeving ziet er heel mooi uit!

 • Reageer Saraya 2 februari 2016

  Oehh..ik vind ze beide prachtig, ze staan je dan ook nog eens erg mooi 🙂
  X

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Garnier Loving Blends – Herstellend haarmasker

  Op de Margriet Winterfair maakte ik kennis met de Loving Blends lijnen van Garnier. Deze nieuwe lijn producten bevatten natuurlijke...

  Close