Garnier Loving Blends – Herstellend haarmasker

27 januari 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Op de Margriet Winterfair maakte ik kennis met de Loving Blends lijnen van Garnier. Deze nieuwe lijn producten bevatten natuurlijke ingrediënten die geselecteerd zijn vanwege hun cosmetische eigenschappen. In Duitsland had ik bij de DM Drogerie al kennisgemaakt met de shampoo en conditioner met olijf. Dus mijn nieuwsgierigheid was inmiddels wel gewekt en met de kortingsbon van de Winterfair kocht ik o.a. het Garnier Loving Blends Honing Goud Herstellend haarmasker. En nu ik dit haarmasker uitgebreid getest heb, wil ik mijn ervaringen graag met jullie delen.
Garnier Loving Blends

Garnier Loving Blends – Herstellend haarmasker

“De romige, smeltende textuur van dit masker herstelt en voedt je haar diep tot in de puntjes, zonder dat het zwaar wordt. Het omhult je haar met een heerlijke honing geur. Het haar herstelt en wordt intens zacht. Je haar wordt zachter, biedt meer weerstand en is makkelijker in model te brengen, met als eindresultaat een stralende, natuurlijke schoonheid.” [Garnier]

Ik ben gek op haarmaskers, omdat ik mijn haar dan 1 à 2 keer per week even net wat extra verzorging kan geven. Ik was dan ook heel benieuwd of dit herstellende haarmasker van Garnier ook goed voor mijn krullende haren zou zijn. Ik onderwierp de pot aan een grondige test. Als je wil weten wat ik er van vind, lees dan snel verder.
Loving Blends Honing Goud haarmasker

Verpakking Loving Blends Honing Goud

Haarmaskers zitten over het algemeen in een plastic pot en dat geld ook voor deze van Garnier. Het is een flinke pot die maar liefst 300 ml bevat. Hier kan je dus wel even een tijdje mee vooruit. Ze hebben de honingraad structuur in de verpakking terug laten komen en dat vind ik wel leuk. Ik vind eigenlijk de verpakkingen van de Loving Blends lijn er heel erg leuk uitzien. Het haarmasker is geschikt voor beschadigd of breekbaar haar en zou het haar moeten voeden, versterken en beschermen. Tot nu toe klinkt het allemaal goed. Het lettertype van de tekst ‘Loving Blends’ vind ik trouwens ook heel leuk met dat hartje.

Ingrediëntenlijst Loving Blends Honing Goud

Op onderstaande foto zie je de ingrediëntenlijst van het haarmasker. Zoals je ziet staat honing niet helemaal bovenaan de lijst en royal jelly staat bijna onderaan. Datzelfde geldt ook voor parfum, dat is dan wel weer positief.
Ingrediënten Loving Blends Honing Goud haarmasker

Product

Wat je van een haarmasker kunt verwachten is een dikke structuur die wel makkelijk te verdelen is. De kleur van het haarmasker is een beetje gelig en ruikt heerlijk. Ondanks dat parfum dan heel laag op de ingrediëntenlijst staat zit er aan dit Honing Goud haarmasker wel een hele fijne zachte geur. Ik herken er wel een klein beetje honing in.

Gebruiksaanwijzing: Rijkelijk verdelen over het gewassen haar en minimaal 1 minuut laten inwerken voor een snelle verzorging. Om het haar intensief te voeden, laat het masker 3-5 minuten inwerken.
Loving Blends Honing Goud haarmasker

Conclusie

Ik ben enthousiast over dit haarmasker van Garnier. Het product ruikt heerlijk en verdeelt gemakkelijk over mijn haar. Het is ideaal om te gebruiken na mijn shampoo, omdat het niet zo lang hoeft in te trekken. Ik gebruik het haarmasker dan in plaats van mijn conditioner en kan het uitspoelen als ik mijn lichaam ingezeept heb. Omdat wij op onze badkamer een afzuigsysteem hebben kan ik precies de tijd bij houden. Mijn haar voelt heel zacht aan en ruikt nog lekker subtiel naar honing als ik mijn haar aan het afdrogen ben. Ik merk dat mijn haar ook meer gevoed is als ik het masker regelmatig gebruik. Of het mijn haar ook sterker heeft gemaakt kan ik niet zo goed zeggen. Maar ik gebruik het haarmasker wel heel graag en ga ook zeker de andere varianten nog proberen.
Loving Blends Honing Goud haarmasker

Heb jij de producten van Garnier Loving Blends al geprobeerd?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

18 reacties

 • Reageer Maaike 27 januari 2016

  Ik heb niet het haarmasker hiervan, maar de conditioner en shampoo wel! En die werken ook érg fijn en ik vind de geur mega lekker <3

 • Reageer anna 27 januari 2016

  Oh, ik ben heel benieuwd! De laatste tijd zijn mijn krullen heel droog, dus dit masker wil ik zeker proberen.

 • Reageer Beautyjuf 27 januari 2016

  Hmm, de geur lijkt me heerlijk! Fijn dat je deze na gebruik ook nog ruikt. Bij veel merken is dat helaas niet het geval. Dit masker zou voor mijn korte piekharen helaas té voedend zijn. Ik kan me indenken dat het voor krullen een heel fijn product is.

 • Reageer mariëlle 27 januari 2016

  Ik heb toevallig ook een masker online staan, maar die is natuurlijk en daar gaat mijn voorkeur wel naar uit!

 • Reageer Saraya 27 januari 2016

  Ik heb deze masker ook nog gebruikt en ik vind de masker ook erg fijn en de geur is zo lekker 🙂
  X

 • Reageer Marushi Lifestyle 27 januari 2016

  Wat een fijn review! Ik kan dit zeker gebruiken voor mijn haar. Misschien ga ik hem wel binnenkort even aanschaffen. -x-

 • Reageer melissa 27 januari 2016

  Dit klinkt zeer goed en de verpakking is ook leuk! Ik heb 2 haarmaskers maar ik vergeet ze regelmatig te gebruiken 🙂

 • Reageer Mariska 27 januari 2016

  Deze heb ik ook, doe ‘m alleen in de punten. Werkt super! Ben er echt blij mee.

 • Reageer Manon 27 januari 2016

  De andere producten van deze lijn vind ik niet fijn , maar deze klinkt wel goed!

 • Reageer Reshma 27 januari 2016

  Ik vind de geur van loving blends echt heel lekker!

 • Reageer Bertine 27 januari 2016

  klinkt erg goed! ben wel benieuwd naar dit product en de hele lijn!

 • Reageer Claudia 27 januari 2016

  Het ziet er goed uit, vooral die lekkere dikke structuur. Deze zou ik ook wel willen proberen.

 • Reageer Anita 27 januari 2016

  Ik gebruik deze al een paar maanden en vind dit een van de beste maskers.

 • Reageer Sanae 28 januari 2016

  Het masker vind ik fijner dan de overige producten uit dezelfde lijn.

 • Reageer Jamey 29 januari 2016

  Ik heb het masker ook geprobeerd en vind hem heerlijk! Hij ruikt echt zalig!

 • Reageer Vanessa 5 februari 2016

  Mmm, lijkt me een heerlijk haarmasker! Ik heb nog niets van de Garnier Loving Blends geprobeerd.

 • Reageer Haar botox 15 november 2017

  Super spul dit! Zelf gebruik ik sinds kort Gold Filler Hair Botox om te zorgen dat mijn haren herstellen. Bedankt voor de tips!

 • Reageer Angela 23 februari 2019

  Heb deze nu een paar keer van mijn dochter ‘geleend’ en ben echt enthousiast. Heb ook de kokosversie, weet niet hoe die precies heet. Mijn (gdverfde) haar voelt weer natuurlijk.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES WEEKLY #94: Webwinkel Vakdagen, Pronkzitting, PSV – FC Twente

  GLAMOURMOES WEEKLY #94 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close