GLAMOURMOES WEEKLY #94: Webwinkel Vakdagen, Pronkzitting, PSV – FC Twente

26 januari 2016 | Geplaatst in GLAMOURMOES' WEEKLY, Personal

GLAMOURMOES WEEKLY #94 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S6. Een nieuwe week vol foto’s van alles wat ik heb meegemaakt deze week. De week duurde van 19 tot en met 25 januari 2016.
GLAMOURMOES WEEKLY #94

GLAMOURMOES WEEKLY #94: Webwinkel Vakdagen, Pronkzitting, PSV – FC Twente

Ik begon de week met weer een nieuwe les van mijn online opleiding Digital Marketing, dit keer ging het over SEO. Bij de sportschool hadden ze een leuke quote bij de kleedkamers hangen en ik maakte op die dinsdag ook speltwraps. Helaas mislukte er aan het begin twee, waardoor ik nog wat extra beslag moest maken. Uiteindelijk leken ze ook meer op pannenkoeken dan op wraps. Woensdag ging ik met Jorien naar de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht. Niet dat ik de intentie heb om een webwinkel te beginnen, maar er waren wel hele interessante presentaties. Zo vond ik de presentatie van de eigenaar van Condoomanoniem.nl heel interessant. Hij is met de webshop begonnen op z’n zolderkamer en is nu 10 jaar verder met een hele succesvolle webwinkel. Donderdag ging ik schoonmaken bij mijn oma, bakte ik een cake en vond ik weer een leuk nieuw project voor tijdens naailes. Vrijdag ging ik op kraamvisite bij mijn achterneefje, zo’n mooi en lief kindje. Zaterdagavond was het tijd voor de pronkzitting van de carnavalsvereniging en zondag eindelijk weer een thuiswedstrijd van PSV.

GLAMOURMOES WEEKLY

Aan het begin van de week was het nog heel koud en dat levert toch mooie plaatjes op ‘s ochtends.

GLAMOURMOES WEEKLY

We hadden nog soep over van zondag, dus die at ik samen met een tosti. Met liefde gemaakt door mijn moeder.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ik bereidde vast de speltwraps voor, voor het avondeten.

GLAMOURMOES WEEKLY

Dit hangt dus in de sportschool.

GLAMOURMOES WEEKLY

Woensdag was het tijd voor de Webwinkel Vakdagen.

GLAMOURMOES WEEKLY

‘s Avonds keek ik de nieuwe aflevering van Pretty Little Liars. Spannend!

GLAMOURMOES WEEKLY

Vervolgens les 8 van Digital Marketing met een uniek aanbod.

GLAMOURMOES WEEKLY

Donderdag hielp ik mijn oma met het bakken van een cake. Heel goed gelukt.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ik bestelde bij de H&M o.a. deze lipstick.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ik probeerde zelf Kip Tandoori te maken. Het was best lekker, maar heel anders dan uit een pakje.

GLAMOURMOES WEEKLY

Selfie.

GLAMOURMOES WEEKLY

Dit shirtje wil ik gaan maken tijdens naailes als ik klaar ben met mijn huidige project.

Minion zakdoekjes

Minion zakdoekjes!

GLAMOURMOES WEEKLY

De outfit van vrijdag.

GLAMOURMOES WEEKLY

We kochten een cadeautje voor mijn achterneefje die twee weken geleden is geboren. Een super stoere loopfiets, natuurlijk is ie daar nu nog te klein voor.

GLAMOURMOES WEEKLY

Uh ja dat dus haha.

GLAMOURMOES WEEKLY

Broodje eten bij oma.

GLAMOURMOES WEEKLY

Kijk hoe mooi en lief mijn achterneefje is.

GLAMOURMOES WEEKLY

Uiteraard aten we ook beschuit met muisjes.

GLAMOURMOES WEEKLY

Bezoekje aan de Ikea.

GLAMOURMOES WEEKLY

‘s Avonds eten we pizza!

GLAMOURMOES WEEKLY

De liefste!

GLAMOURMOES WEEKLY

Ik bestelde deze trui op Aliexpress en hoop dat die past, want het is one size.

GLAMOURMOES WEEKLY

De paaseieren liggen ook bij de Aldi al in de winkel.

GLAMOURMOES WEEKLY

Boodschappen doen voor mijn oma.

Ikea dekbedovertrek

Bij de IKEA kocht ik een nieuw dekbed overtrek en nu ziet mijn bed eruit als een hotelbed.

Zaterdagavond tijd voor de pronkzitting en het is natuurlijk bijna carnaval.

Zaterdagavond tijd voor de pronkzitting en het is natuurlijk bijna carnaval.

GLAMOURMOES WEEKLY

Lootjes waar geen prijs op gevallen is.

GLAMOURMOES WEEKLY

Goedemorgen Nani.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ontbijten met broodjes uit de oven.

GLAMOURMOES WEEKLY

PSV – FC Twente

GLAMOURMOES WEEKLY

We winnen met 4-2!

GLAMOURMOES WEEKLY

Nani komt vaak ‘s avonds bij mij op de zitzak liggen.

GLAMOURMOES WEEKLY

Wie is de Mol terug kijken.

GLAMOURMOES WEEKLY

Goedemorgen, een nieuwe week.

GLAMOURMOES WEEKLY

Ik bracht mijn auto naar de garage en reed terug naar huis met mijn vader. Onderweg was de zon zo mooi in combinatie met de mist.

GLAMOURMOES WEEKLY

Deze koekjes <3!

Wil je meer foto’s? Ik zit ook op Snapchat en plaats daar regelmatig foto’s en video’s. Ik ben te volgen via gebruikersnaam glamourmoes. Uiteraard vind ik het ook leuk om nieuwe snapchatters toe te voegen, dus laat ook vooral je gebruikersnaam hieronder achter.

Heb jij een leuke week gehad?
liefs marloes

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Madeleine 26 januari 2016

  Wat een leuk overzicht 🙂 Wat is je achterneefje toch klein en lief. HAHAHAHA een loopfiets inpakken is niet 1 van de makkelijkste dingen ja. Vroeger heb ik bij Prenatal gewerkt, de onmogelijkste dingen heb ik moeten inpakken van meegroeistoel tot een bal. Een bal is zo lastig! De webwinkel vak dagen zagen er interessant uit 🙂 Wil ik ook nog eens een keer naartoe 🙂

 • Reageer Maaike 26 januari 2016

  Klinkt ook wel super interessant, zo’n presentatie! En wat een leuk shirt met die Minion erop, haha

 • Reageer Jorinda 26 januari 2016

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Ziet eruit als een leuke week!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Evelijn 26 januari 2016

  Inderdaad je bed ziet eruit als in een hotel, tof! Leuk verslag. Liefs, Evelijn

 • Reageer zoë 26 januari 2016

  Hee glamourmoes, ik was ook op de webwinkelvakdagen was een hele leerzame dag voor mij!

 • Reageer Manon 26 januari 2016

  Leuke week heb je gehad. Zo een presentatie is wel erg interessant!

 • Reageer Charlotte 26 januari 2016

  Superleuke foto’s! Haha dat bordje in de sportschool 😀

 • Reageer Saraya 26 januari 2016

  Leuke foto’s, ik krijg honger van al dat lekkers 🙂
  X

 • Reageer Heidi 27 januari 2016

  Wat leuke foto’s zij dat van je

 • Reageer Neelke 31 januari 2016

  Hee Marloes, ik ben voor het eerst op je blog. Je hebt hier een heel fijn plekje internet gemaakt, ik kom graag nog een keertje terug. Leuk om zo’n foto diary van je te zien. Minion zakdoekjes zijn te schattig <3

  • Reageer GLAMOURMOES 31 januari 2016

   Hoi Neelke, dank je wel voor je leuke reactie! Ik zie je graag vaker op mijn blog 🙂

  Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Yellowbag.com: de #1 prijs alert app

  Een tijd geleden kreeg ik een leuke e-mail in mijn inbox van Elza die werkt voor Yellowbag.com . Ze liet...

  Close