Etos Botanical Boost producten

4 januari 2016 | Geplaatst in Beauty, Review

Ze zijn al een tijdje te koop en er zijn ook al regelmatig reviews over geschreven, maar toch wil ik ze met jullie delen. De Etos Botanical Boost producten die ik heb gekocht. Het liefst had ik alle producten gekocht, maar ik heb geen bad dus het badzout viel al af. Handcrèmes en scrub heb ik nog genoeg staan, dus niet nodig. Uiteindelijk koos ik voor de Elderflower & Raspberry Hand Wash & Lotion en de Jasmine & Vanilla Body Soufflé. Als je benieuwd bent wat ik van de nieuwe lijn van Etos vind, lees dan zeker verder.
Etos Botanical Boost

Etos Botanical Boost producten

Niets lekkerder dan je huid én mood te verwennen met de vitale energie van planten. Etos’ nieuwe Botanical Boost geeft je de mogelijkheid om die most-wanted wellness beleving en ongeëvenaarde kracht uit de natuur in je dagelijkse beautyritueel te introduceren. Er zijn zes planten gekozen, die jou door hun werking echt een ‘boost’ kunnen geven. De ‘boost’ die deze planten je geven, kun je afstemmen op je eigen dagritme. Zo kun je de dag verfrissend en verkwikkend beginnen – ‘Energetic rise’ – met de Lime & Mint lijn. Ben je juist op zoek naar een wat meer revitaliserende werking – ‘Revitalizing flow’ – en hou je van een friszoete geur, dan kun je kiezen voor de Elderflower & Raspberry lijn. Toe aan ontspanning – ‘Pure balance’ – en balans? Dan is er de rustgevende lijn Jasmine & Vanilla. [Etos]

Etos heeft in samenwerking met Hortus Botanicus Amsterdam 3 verschillende lijnen met zes planten bedacht. Dit heeft geresulteerd in 25 producten van handscrub tot handzeep en van showerfoam tot body soufflé. Er zijn zelfs geurstokjes en lippenbalsems te koop. De keuze is enorm en daarnaast is het ook nog eens ontzettend betaalbaar.
Etos Botanical Boost

Etos Elderflower & Raspberry Hand Wash & Lotion

Vlierbloesem is geliefd vanwege haar verzachtende eigenschappen en framboos vanwege haar heerlijke friszoete geur. Beide planten staan bekend om hun vitaliserende werking.

Kijk hoe mooi deze flacon van de handzeep en – lotion is! Echt een plaatje in iedere keuken, toilet of badkamer. Doorzichtig plastic met koperen kleuraccenten. Ook vind ik de getekende afbeelding op de handzeep heel erg tof gedaan. Een fles Etos Elderflower & Raspberry Hand Wash & Lotion bevat 300 ml en kost € 3,99
Etos Elderflower & Raspberry Hand Wash & lotionEtos Elderflower & Raspberry Hand Wash & lotion
Door de combinatie van een handzeep – en lotion is het product vol en romig en wat dikker dan gewone handzeep. De substantie is heel subtiel rozig en bij contact met water veranderd het in een lekker schuimend geheel. Hierdoor kun je je handen lekker wassen, schoon krijgen en verzorgen. Vaak heb je bij handzeep na het wassen droge handen, maar dat is bij deze variant niet het geval. Daarnaast is de geur heerlijk, voornamelijk zoet en een klein beetje bloemig. Ik kan wel zeggen dat ik enthousiast ben over dit product en het dan ook graag gebruik tijdens het handen wassen.
Etos Elderflower & Raspberry Hand Wash & lotion Etos Elderflower & Raspberry Hand Wash & lotion

Etos Jasmine & Vanilla Body Soufflé

De vanilleplant is een bijzondere, exotische orchidee. Vanille is geliefd vanwege haar warme , zoete geur. Jasmijnbloemen hebben een tropische, rustgevende geur. Beide planten staan bekend om hun ontspannende werking.

En niet alleen de handzeep ziet er prachtig uit, ook de body soufflé is een plaatje. Ook hier weer de koperkleurige details en een tekening op de verpakking. Ik vind het leuk dat het logo van Etos is gedrukt in de deksel. Een pot Etos Jasmine & Vanilla Body Soufflé bevat 200 ml en kost € 4,99.
Etos Jasmine & Vanilla Body soufflé Etos Jasmine & Vanilla Body soufflé
Hieronder zie je de ingrediëntenlijst van de body soufflé en die ziet er wat mij betreft goed uit met glycerine, shea – en cacao boter. Maar ook de vanille en jasmijn zie ik terug op de lijst. De structuur van een body souffé is anders dan van een bodybutter of cream. Het zit er een beetje tussen in en is luchtig.  Ik vind deze substantie echt ontzettend fijn, want het smeert gemakkelijk uit en je hebt er niet heel veel van nodig. Het duurt wel wat langer, voordat de soufflé is ingetrokken, maar gezien het feit dat ik meestal ‘s avonds douche vind ik dat niet erg. Uiteraard is de geur van een body souffé ook niet geheel onbelangrijk en ik kan je verzekeren dat deze Jasmine & Vanilla variant echt heel erg lekker ruikt. Warm, een beetje kruidig en bloemig. Niet alleen de geur is prettig, maar ook de werking! Mijn huid voelt heerlijk zacht, gehydrateerd en verzorgd na gebruik.
Etos Jasmine & Vanilla Body soufflé Etos Jasmine & Vanilla Body soufflé Etos Jasmine & Vanilla Body soufflé
Zoals je wel kan lezen ben ook ik enthousiast over deze nieuwe producten van Etos. Ik wil ook zeker nog meer producten proberen, maar eerst nog even wat andere dingen opmaken. Ben je ook benieuwd naar de Etos Botanical Boost producten? Neem dan zeker even een kijkje in jouw Etos voor het hele assortiment.

Heb jij al aan deze nieuwe producten geroken?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

17 reacties

 • Reageer mariëlle 4 januari 2016

  Ik vind het echt een leuke zet van Etos, leuke producten!

 • Reageer anna 4 januari 2016

  Oh wauw, wat een mooie verpakkingen! Etos heeft echt hele mooie producten. Die zeep ga ik zeker weten kopen, die lijkt me erg fijn! Mooie foto’s heb je gemaakt 😀 x

  • Reageer GLAMOURMOES 4 januari 2016

   Dank je voor je compliment! 🙂

 • Reageer Mariska 4 januari 2016

  Ik weet niet of de Etos het waardeert als ik de boel daar open trek om eraan te gaan ruiken, haha. Ik ben wel heel benieuwd, ze zien er super uit! En je foto’s zijn super!

  • Reageer GLAMOURMOES 4 januari 2016

   Haha ze hebben ook testers staan hoor 😉

 • Reageer Bertine 4 januari 2016

  klinkt als fijne producten. ik heb er ook 2 staan, maar dan van de mint lijn!

 • Reageer Fleur Sophia 4 januari 2016

  Al deze producten vind ik er zo leuk uitzien! Ik ben nu ook wel heel benieuwd geworden naar de geuren..

 • Reageer Manon 4 januari 2016

  Ik ben nog steeds zo benieuwd naar de body souffle ! Ik vind ze er in ieder geval leuk uitzien!

 • Reageer Daphne 4 januari 2016

  Ahh die body soufflé ziet er echt heerlijk uit (grappige naam ook eigenlijk :P)

 • Reageer Kelly 4 januari 2016

  Wat een leuke verpakkingen! Klinkt heel erg fijn inderdaad.

 • Reageer Natascha - Stadsmeisje.be 4 januari 2016

  Alleen al voor die mooie verpakkingen zou ik ze willen 🙂 Ik ben nu ook wel benieuwd geworden en wil ze ook wel eens testen.

 • Reageer Saraya 4 januari 2016

  Oehh…klinkt als heerlijke produchten, de verpakkingen vind ik zo mooi en luxueus tegelijk 🙂
  X

 • Reageer Esmee 5 januari 2016

  Ziet er heel goed uit. Ben ontzettend benieuwd naar de geur!
  XOXO esmee

 • Reageer jeapiebel 5 januari 2016

  Ik kan helemaal begrijpen dat je enthousiast bent met deze productlijn. Ik had ze niet, maar wel geroken in de winkel en zeer onder de indruk.

 • Reageer Céline 5 januari 2016

  Ik durfde ze niet te ruiken in de winkel, omdat er geen testers van waren. Maar ben nu toch we heel benieuwd geworden nav jouw review!

 • Reageer Miss Paperfection 5 januari 2016

  Wow alleen die verpakking al. Die heerlijke geur van de hand wash & lotion kan ik me zo voorstellen. Een klein probleemje. Etos is hier in België niet te koop. Snif…

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Outfit recap 2015 – een jaar vol outfits

  We zitten in 2016 en dat betekent dat we nog even terugkijken op het jaar 2015. Gisteren deed ik dat...

  Close