Outfit – Fluffy gilet van The Sting

28 december 2015 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Gisteren zagen jullie mijn kerstoutfit die ik droeg op eerste kerstdag. Vandaag laat ik jullie nog een outfit zien die ik vorige week zondag schoot samen met mijn nicht. Het is de tweede outfit van drie outfitshoots die we die dag maakte. Ik draag een van mijn favoriete kledingstukken van dit najaar: een fluffy gilet. Nu het nog steeds niet echt winter is, kunnen we de herfstkleding langer dragen. Maar een fluffy gilet is toch wel echt heerlijk om aan te hebben als het wat killer is. Hoe ik dit kledingstuk heb gecombineerd laat ik vandaag zien.
fluffy gilet

Outfit – Fluffy gilet van The Sting

Het fluffy gilet is een kledingstuk wat je dit najaar ontzettend veel hebt gezien in de kledingwinkels. Ook ik ging uiteindelijk overstag en kocht dit zachte item bij The Sting in Arnhem. Ik had niet gedacht dat het zo leuk zou staan en dat ik ‘m zo vaak uit de kast zou trekken om aan te doen. Het liefst draag ik het gilet over een top met lange mouwen en op een spijkerbroek. In dit geval heb ik mijn nieuwe jeans aan van Silvercreek die je al in mijn shoplog had gezien. De donkergroene top komt van de Primark en staat heel mooi bij de crème kleur van het fluffy gilet. En de laarzen die ik draag, die nam ik mee uit Lissabon. Ze konden niet in mijn koffer, maar die heb ik toen maar aangetrokken op de laatste dag. Die laarzen waren liefde op het eerste gezicht. Ik zocht al een tijdje naar laarzen en toen ik deze zag, was ik verkocht.

Jeans – Silvercreek / Top – Primark / Fluffy gilet – The Sting / Ketting – Forever21 / Horloge – Ernest / Laarzen – Parfois (Lissabon).
outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day IMG_0275outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day

Wat vind jij van een fluffy gilet?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Jorinda 28 december 2015

  Wat een leuke outfit weer =)
  Echt een heerlijk gilet!
  Liefs Jorinda

 • Reageer mariëlle 28 december 2015

  Ik heb laatst ook eindelijk een mooie gevonden, het zit zo lekker ♡

 • Reageer Maaike 28 december 2015

  Wat staat zo’n gilet je leuk zeg! <3

 • Reageer Northflix 28 december 2015

  Staat je leuk! Trouwens: Met dit weer/deze temperaturen is poseren niet zo’n hel als met -10, hè?!

  • Reageer GLAMOURMOES 28 december 2015

   Daar heb je helemaal gelijk in!

 • Reageer Sanae 28 december 2015

  Looking good Marloes!

 • Reageer Manon 28 december 2015

  Leuke outfit. Heerlijk warme Gilet

 • Reageer Madeleine 28 december 2015

  Wat een leuke outfit zeg 🙂

 • Reageer Saraya 29 december 2015

  Wat een leuke outfit, mooie laarzen 🙂
  X

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Kerstoutfit – Swarovski Crystals & Chelsea boots

  Eerste kerstdag vierden we kerst bij mijn oma en de outfit die ik die dag aan had hebben we weer...

  Close