Current favourites #2 – december 2015

4 december 2015 | Geplaatst in Beauty, Fashion, Lifestyle

In juli van dit jaar deelde ik voor het eerst op een andere manier mijn favorieten van dat moment. Ik besloot namelijk om niet meer iedere maand favorieten te behandelen op mijn blog, omdat ik daarvoor te weinig variatie had in het gebruik van mijn producten. Aangezien het nu dus al bijna vijf maanden geleden is laat ik jullie vandaag mijn ‘Current favourites #2’ zien. Het zijn verschillende items uit de categorieën beauty en fashion.
Current favourites #2

Current favourites #2

Wow, toen ik de favorieten ging fotograferen, bleek dat het er toch wel aardig wat zijn. Ik ben helemaal verliefd op mijn parfum van Yves Saint Laurent: Black Opium. Ik kom in tropische sferen met de Lomi Lomi shower foam van Therme en mijn haar wordt heerlijk gevoed door het Honing Goud haarmasker van Garnier Loving Blends. Verder heb ik nog twee paar schoenen die echt favoriet zijn op dit moment en mijn nieuwe sloffen mogen ook zeker niet ontbreken. Het horloge wat in het artikel voorkomt draag ik ook vaak, alleen is de batterij helaas een beetje van slag. Naast voorgenoemde items komt er nog een body butter, deodorant, serum en mascara voorbij. Kijk je mee naar mijn Current favourites #2?

Yves Saint Laurent – Black Opium (review)

Yves Saint Laurent Black Opium is vanaf het moment dat ik de geur heb geroken op het vliegveld in Lissabon mijn favoriet. Het liefst draag ik deze geur dag en nacht, want het is zo’n heerlijk parfum. Een warme en kruidige geur die lang blijft hangen. Sommige zullen dit echt een avondgeur vinden, maar ik draag deze ook gerust gewoon overdag. En het flesje is natuurlijk ook al prachtig om te zien.
Yves Saint Laurent Black Opium

Zarqa – Skin Calming Serum

Op de Margriet Winterfair kocht ik twee producten van Zarqa en het Skin Calming Serum ben ik direct gaan testen. Ik was er ontzettend nieuwsgierig naar en kon daarom niet wachten met uitproberen. Tot nu toe ben ik er echt heel erg over te spreken. Mijn huid voelt ontzettend gevoed en zacht aan als ik het serum heb gebruikt. Het product trekt heel snel in, waardoor je ook snel je gewone verzorging (dag- of nachtcrème) kunt aanbrengen. Dus ja, deze behoort zeker tot mijn favorieten.
Zarqa Skin Calming Serum

Garnier Loving Blends – Honing goud haarmasker

Garnier heeft een hele nieuwe lijn met producten, de Loving Blends en ik heb inmiddels al wat van deze producten getest. Waaronder dus dit haarmasker uit de Honing Goud Lijn. Deze lijn is geschikt voor beschadigd en breekbaar haar. Nou heb ik zelf niet echt beschadigd op breekbaar haar, maar de geur is heerlijk en het masker werkt ook heel fijn. Het hoeft maar 3-5 minuten in te trekken en dan kun je het onder de douche gewoon uitspoelen. Ik gebruik een haarmasker meestal één of twee keer in de week als vervanger van mijn conditioner. Mijn haar voelt heerlijk zacht aan na gebruik van dit product. Er zal nog een review van verschijnen op mijn blog.
Garnier Loving Blends Honing Goud haarmasker

Max Factor – Masterpiece Transform mascara

Allereerst excuses voor de foto, want de mascara is eigenlijk niet meer fotowaardig. De opdruk is al behoorlijk versleten en dat heb ik eigenlijk alleen maar bij de Max Factor mascara’s. Deze Masterpiece Transform mascara vond ik in het begin helemaal niet fijn, maar nu gebruik ik hem eigenlijk dagelijks. Een heel fijn, rubberen/siliconen borsteltje met hele korte ‘haartjes’. Mijn wimpers worden langer en perfect gesepareerd. De kleur is zwart en ik vind deze mascara echt een aanrader. Ik schreef al eens een review over deze mascara.
Max Factor Masterpiece Transform mascara

Sacha Enkellaarsjes

Deze enkellaarsjes van Sacha vind ik zo mooi en ze zitten ontzettend lekker. Het zijn laarsjes die je prima kunt combineren en ze zitten heerlijk warm. De binnenkant is namelijk lekker gevoerd met faux fur. Door de rits aan de zijkant vind ik de laarsjes nog net wat leuker dan zonder rits. Het materiaal is heel stevig en ze zijn waterdicht, wat wil je nog meer? Vind je ze nou ook zo leuk? Kijk dan even in de webshop van Sacha, want daar vind je deze, maar ook een heleboel andere leuke schoenen.
Sacha enkellaarsjes

Adidas Originals Superstar sneakers

Hier hoef ik denk ik niet zo heel veel meer over te vertellen. Mijn Adidas Originals Superstar sneakers zijn een dikke favoriet sinds ze door de pakketjesbezorger gebracht zijn. Je kunt het ook wel zien, want ze zijn niet meer wit en onaangetast. Ze hebben mij in Lissabon bijna alle dagen overal naar toe gebracht en ook al wordt het kouder, ik trek ze nog steeds het liefst iedere dag aan. Maar hé, ik heb ook nog 30 paar andere schoenen die een beetje moeten slijten haha.
Adidas Originals Superstar sneakers

Therme Foaming Shower Gel Mousse – Lomi Lomi (review)

Over deze Therme Foaming Shower Gel Mousse schreef ik een paar dagen geleden nog een uitgebreide review, maar ik wilde hem toch in mijn favorieten artikel hebben. De geur is gewoon zo lekker en tropisch. Echt een feestje voor onder de douche met heel veel schuim.
Therme Lomi Lomi

Sloffen

Deze heerlijke zachte sloffen kocht ik vorige week bij de Intratuin. Ze zijn super zacht van binnen en de buitenkant is gebreid met leuke pastelkleurtjes. Ik hou van sloffen en loop thuis ook bijna altijd met deze of andere slofjes aan mijn voeten. Ze hebben een hele stevige zool, dus ze zullen niet zo snel slijten. Ze zijn niet alleen heerlijk warm, maar zien er ook nog eens super leuk uit. Ze zijn van het merk Apollo en ik heb ze ook gezien bij de Groenrijk.
Apollo sloffen

Sephora Cotton Flower – Body butter (review)

De Sephora Cotton Flower body butter is er eentje waar je maar aan blijft ruiken! De geur is heerlijk en zacht en blijft heel subtiel op je huid hangen. Ik heb hem gekocht bij de Sephora in Lissabon, maar op internet kan ik hem nog niet vinden. Mijn huid wordt heerlijk gevoed en gehydrateerd en voelt na een nachtje intrekken ontzettend zacht aan. Dus ja, deze kon zeker niet ontbreken in mijn lijstje van favorieten van de afgelopen tijd. Ik zal hem dan ook met veel liefde gebruiken, totdat ‘ie’ op is.
Sephora Cotton Flower body butter

Dove – Invisible Dry deodorant

De Dove deodorants zijn eigenlijk altijd wel favoriet, maar ik heb ze niet altijd in huis. Nu heb ik sinds een aantal dagen weer een variant in huis en dat is de Invisible Dry variant. Ik ben gek op de geuren van de deo’s en deze variant is ook nog eens getest op 100 kleuren en laat geen strepen achter. De geur is heel lekker fris en schoon en daar hou ik van. De compressed versie vind ik super handig en compact om mee te nemen. Daarnaast blijf je de geur eigenlijk de hele dag wel gewoon ruiken.
Dove Invisible Dry deodorant

Ernest horloge – zilver/rosé goud

Als laatste nog een niet beauty gerelateerd product in deze current favourites #2, want het is een horloge. Dit horloge heb ik gekocht op de Margriet Winterfair samen met nog een heleboel leuke andere items. Het horloge is van het merk Ernest en is zilver met rosé goud. Het is een chique horloge en de rosé gouden details maken het net wat specialer dan een gewoon zilverkleurig horloge. Helaas is de batterij niet helemaal goed, want soms loopt het horloge ineens een uur achter. Dan zet ik hem weer op tijd en loopt ie weer even goed. Misschien toch maar vast het nieuwe batterijtje erin doen.
_MG_1860

Dit waren mijn current favourites #2 alweer. Een heleboel mooie en fijne producten, maar ook een tof horloge en mijn favoriete sneakers. Ik vond het leuk om dit artikel weer een keer te maken, dus het zal zeker blijven terug komen op mijn blog.

Wat is jouw favoriete product van dit moment?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Marloes 4 december 2015

  Wat een mooie favorieten heb je Marloes! Leuk om te zien! Zarqa is echt een fijn merk.

 • Reageer Jorinda 4 december 2015

  Wat een fijne favorieten heb je =)
  Die laarzen zijn echt heel leuk!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Fleur Sophia 4 december 2015

  Ik ben zo benieuwd naar dat Black Opium parfum! Heb al heel vaak het flesje voorbij zien komen, maar nog nooit zelf geroken..

  • Reageer GLAMOURMOES 4 december 2015

   Zeker eens doen als je bij een parfumerie bent hoor!

 • Reageer Nicole 4 december 2015

  Wauw wat een super mooie favorieten. Ik vind de bruine laarsjes zo onwijs leuk!

 • Reageer Bertine 4 december 2015

  wat een fijne en mooie favorieten. leuk dat het niet alleen beauty producten zijn!

 • Reageer Manon 4 december 2015

  Mooie favoriete! Ik wil black opium <3

 • Reageer Saraya 4 december 2015

  Mooie favorieten, de parfum lijkt mij heerlijk 🙂
  X

 • Reageer Sarah 6 december 2015

  Je schoenen zijn gaaf! Ik vind het haar masker van Garnier Loving Blends heel fijn klinken. Ik heb er zelf de conditioner van, die is ook zo fijn <3

 • Reageer Jennifer 14 december 2015

  Wat enorm veel leuke spulletjes! Die kussens, kunnen die ook bij de current favourites? Ik vind ze heel erg leuk!

  • Reageer GLAMOURMOES 15 december 2015

   Dank je! Die zijn van de Primark 🙂

  Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Etos Shower Oil review

  Voor mijn verjaardag kreeg ik een pakketje met drie Etos producten. Een Etos Shower Oil, Shower Foam en Bodylotion. De...

  Close