Kerstshow Intratuin Duiven 2015

29 november 2015 | Geplaatst in Lifestyle

“All I want for Christmas… “ Als er iets een traditie is hier thuis is het wel met mijn moeder naar de kerstshow van de Intratuin gaan. We vinden het heerlijk om ieder jaar weer de prachtige show te bekijken die al rond augustus wordt opgebouwd. Dit keer ben ik samen met mijn ouders en een vriendin van mijn moeder geweest en nam ik mijn camera mee. Ik laat jullie heel veel sfeervolle foto’s van de Kerstshow Intratuin Duiven zien. Kijk je mee?
Kerstshow Intratuin Duiven

Kerstshow Intratuin Duiven 2015

Ieder jaar is het weer een spektakel bij de Intratuin Duiven. In augustus beginnen ze al ongeveer met het opruimen en weghalen van spullen, om plaats te maken voor de verschillende onderdelen van de kerstshow. Ik vind het altijd een feestje om er naar toe te gaan en kijk mijn ogen uit. Ze steken er ontzettend veel tijd en energie in en ieder jaar is er weer een ander thema. Dit keer is het Christmas World en de kerstshow is al vanaf 10 oktober te bezichtigen. De Intratuin in Duiven heeft een begane grond en eerste verdieping en van de roltrappen naar boven maken ze altijd een heel kunstwerk. Het is net alsof je in de Droomvlucht van de Efteling zit, sprookjesachtig mooi, ook dit jaar weer. En beneden bij de kerstdorpjes wordt ook groots uitgepakt met veel ski-pistes, een kermis, fontein en meer. Ik vind persoonlijk die kerstdorpjes voor thuis niet leuk, maar daar ziet het er zo mooi uit. Als je boven bent gearriveerd kun je alle kerstballen en – decoratie bekijken in alle kleuren van de regenboog. Maar het meeste hangt allemaal gesorteerd en op kleur. Ik vind de kerstbomen altijd zo mooi daar, heel vol, maar super sfeervol. Meer woorden ga ik er niet aan vuil maken, bekijk hieronder maar een selectie van de 120 foto’s die ik maakte bij de kerstshow Intratuin Duiven 2015.
Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow IntratuinKerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin Kerstshow Intratuin

Ik vind het echt heerlijk om bij de Intratuin rond te lopen. Gewoon alleen al vanwege de inspiratie die je er op doet. Negen van de 10 keer koop ik niks, maar kan ik wel dromen van mijn eigen huisje mét kerstboom. De keuze in decoratie is zo enorm en kerstballen zijn er in allerlei soorten, vormen en maten. En niet te vergeten al die schattige hertjes en elanden in hout, glas en steen die je overal ziet. Ik ben helemaal verliefd. Dit was dus een kleine selectie van de foto’s die ik maakte, maar mocht je nou in de buurt wonen van Duiven of er in de buurt zijn, ga dan zeker even langs bij de Intratuin op de Lithograaf 1.

Hou jij ook van dit soort kerstshows?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer DIonne 29 november 2015

  Ik hou er van! Mooi!

 • Reageer Manon 29 november 2015

  Ik vind het altijd zo mooi!

 • Reageer Marushi 29 november 2015

  Ze maken er inderdaad altijd een spektakel van! Vind het er heel leuk uitziet, net of je door een winter wonderland loopt! -x-

 • Reageer Cindy 29 november 2015

  Ja superleuk, ik ga altijd naar Intratuin in Halsteren, daar hebben ze ook een waanzinnige kerstshow! I love it!

 • Reageer Northflix 29 november 2015

  Ik houd er ook van! Ik ga meerdere keren naar de Tuindorado, omdat mijn neefje het zo tof vind.
  Ze hebben daar een heel “landschap” met ijsbanen, rijdende treintjes, reuzenrad en wat al niet meer!

 • Reageer Kimberley 30 november 2015

  O, wat gaaf! Ik wil dat witte hertenhoofd en die hertenkussens en dit en dat en eigenlijk gewoon alles, haha. Als het budget ernaar was, kocht ik gewoon de halve Intratuin leeg en gooide ik alles in mijn huis :’) Die dorpjes vind ik altijd heel mooi om te zien, maar dat past niet echt bij mij, dus dat zou ik zo snel niet neerzetten. Maar! Ernaar kijken en alle dingen erin ontdekken vind ik dan wel weer heel erg leuk. Binnenkort hoop ik ook even naar de Intratuin te kunnen gaan!

 • Reageer Sija 30 november 2015

  Ah ik vind de intratuin altijd zo gezellig met de kerst! Leuke post 🙂

 • Reageer Melanie 30 november 2015

  Oh myyyy de intratuin is zo leuk tijdens de kerst! Ik zou letterlijk alles uit die winkel wel willen hebben hihi. Je hebt hele mooie foto’s gemaakt! <3

 • Reageer priscilla 30 november 2015

  Ah gaaf is dit he! Ik ben dol op de kerst en maak hier dan ook graag een uitstapje van. Ik koop ook vaak niets, maar vind het heerlijk om lekker rond te kijken.

 • Reageer Daphne 30 november 2015

  Aaaah Christmas heaven! Ik heb echt 20 minuten lang genoten van al die foto’s <3

  • Reageer GLAMOURMOES 1 december 2015

   Hahah thanks!

  Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Therme Doucheschuim – Lomi Lomi & Zen White Lotus

  Als ik iets heerlijk vind om te testen is het wel producten voor onder de douche. Ik kan het dan...

  Close